za katastrofite po puti6tata........

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

The White Power
Аватар

za katastrofite po puti6tata........

Мнение от sid » 09 Дек 2002, 17:17

Na vru6tane ot Bansko ,na okolo 30km.predi Sofia ,vijdam avariikite i stopovete na moite priateli ,i sled tova vijdam i dva razbiti avtomobila na putia.Sigurno e stanalo 5 minuti predi nas.Ford siera i Opel neznam kuv mai kadet.Opela smazan otpred a Forda zadna diasna vrata.Hora ti4at po putia i vikat ne6to.Vednaga izlizame ot kolite i se vturvame da pomagame,edno momi4e zakle6teno v Forda i edno mom4e sas razbita glava .Forda iako udaren ,vratata smazana i nemoje da se otvori.Vzimame vednaga 6tangi, 4ukove ,krikove koi kakvoto ima i se opitvame da razbieme pantite za da ia iskarame ot kolata.Momi4eto se durje6e ,vupreki 4e ne moje6e da si dviji krakata,no ostoiava6e na bolkata i ne izpada6e v panika i isteria.(mnogo smelost se iska ,obedih se ,dano da se opravi burzo). Kukite doidoha za okolo 15 min.a 6ibanata lineika za okolo 30min.Nito 4ingarie nito lineikata biaha podgotveni za situatciata,vupreki 4e be6e podrobno opisana po telefona.Da biaha vzeli pone edna iaka 6tanga da napuneme vratata,edin lost pone.Mi ako i te4e6e iako kruv ili be6e mnogo zle zatisnata za 30min. kvo 6te6e da stane .kakto i dae razsekohme 6ibanite panti sled polvin 4as kanski usilia i neveroiatni izobretenia.Doide lineikata ka4ihme gorkoto momi4e vutre i tova be6e.Za tova vnimavaite mnogo ne karaite kato ludi i pretceniavaite dobre vsiaka situatcia,za6toto na putia ni6to ne se znae ,na putia vsi4ki sme ednakvo uiazvimi i ako ne6to se slu4i edvali mojem da raz4itame na Burza pomo6t i na fucken POLICE,i zadaljitelno,ZADALJITELNO KOLANITE,KOLANITE, te spasiavat obedih se s o4ite si.

старши ентусиаст
Аватар

БРАВО МОМЧЕТА !!!!

Мнение от Любо Мегов » 09 Дек 2002, 17:23

БРАВО НА ВАС МОМЧЕТА.
ДАВАТЕ ПРИМЕР НА ВСИЧКИ НАС.

КЛУБА Е ГОРД С ТАКИВА КАТО ВАС!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от fxmaker » 09 Дек 2002, 17:30

Браво момчета наистина е похвално това което сте направили :ok: де да имаше повече хора като вас

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 09 Дек 2002, 20:44

и мен много ме зарадва вашата реакция!!!
за новата година си пожелавам повече хора като вас :D :D :D
и от мен едно голямо БРАВО

вие сте най-добрия пример за това,че ако ние шофьорите не си помагаме взаимно,няма (засега ) кой да ни помогне.това ,което сте направили е нещо наистина безценно за хората,които са имали нужда от вашата помощ.

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 09 Дек 2002, 21:07

BRAWO , AMA ME DOMARZQ DA PRO4ETA ZA KAKWO STAWA WAPROS, 6TOT MI SE WIDQ MNOGO DALGO :lol:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 220

Мнение от Osmicata » 09 Дек 2002, 21:08

!!!!!!! tova e edna adski choveshka i smislena postapka!! i az se gordeja s vas!! a tova s linejkite e jiva tragedija chovek moje da si umre kato nishto ako ne dojdat navreme ne obvinjavam lekarite a skapanata organizacija deto kupuva skapi avtomobili na neuki kreteni i laptopi na hora koito prez jivota si ne sa i chuvali dumata kompjutar no linejki i benzin za tjah estestveno njama! da mu*** majkata tova ne e normalno potrisam se kato si pomislja!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TheDrill » 10 Дек 2002, 0:31

Taka e trqbva da se slagat kolanite!! Minalata sedmica napravih katastrofa ,popadnah v edna kanafka ,stoto imashe mnogo 4akul po zavoia :oops: . Dobre 4e bqh s kolan,mojeshe i da izhvur4a ot kolata,da e*a ....
Haide sus zdrave

Аватар

Мнение от DA WOLF » 10 Дек 2002, 1:10

az karam li na distancia poveche ot 1-2km zadaljitelno slagam kolan...

a maximata mai be " po dobre 30' po-kasno otkolkoto 60godini po-rano" taka che naistina vnimavaite!
DaWolf
ИзображениеИзображениеИзображение
:bowdown::bowdown::bowdown: forced induction M42B18

ПсихопатVANIO
ПсихопатVANIO
Аватар
Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
Мечтае да кара: BMW E24

Мнение от MadVanio » 10 Дек 2002, 1:17

i az se gordeq s tebe sid 4e poznavam takuv 4ovek,zastoto naistina sa malko tezi koito biha pomognali:)

tuka imashe takava ideq no kato znam 4e pove4eto ot nas vse sa na rabota si ostava da raz4itame edinstveno na sebe si, i precenkata si!!!

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 10 Дек 2002, 10:37

a kakwo mislite za towa che kolanite sa opasni nad 60km/h?!

Otnosno typotata na nashite lineiki i policai moga da kaja che predi okolo godina i polowina shtqh da zagubq dwama priqteli ako bqha katastrofirali w Bg a ne w Germany. Prosto nqmam dumi!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Аватар

Мнение от DA WOLF » 10 Дек 2002, 11:50

[quote="Nasti"]a kakwo mislite za towa che kolanite sa opasni nad 60km/h?!

Spored men ot kolana ima polza ot 0km/h do 420km/h (nagore ne :-))) Inache povsichki sastezania (WRC NASCAR drag racing i t.n...) ako niamashe smisal nad 60km/h te izobshto niamashe da im slagat kolani shtot te samo pri poteglianeto karat s 60 :lol: A tochno obratnoto, - povecheto koalni sa recaro dvoini (i za dvete ramena) i dvoino podsileni t.e. 4 kolana te opasvat i prilepiat platno do sedalkata, taka e pone pri WRC i NASCAR. Vav F1 i F3 mai niama kolani neznam kat se zamislia mai naisina niamat no tam samata kabina na bolida ne go pozvoliava iavno...
DaWolf
ИзображениеИзображениеИзображение
:bowdown::bowdown::bowdown: forced induction M42B18

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 10 Дек 2002, 12:23

Absoluna glupost e da se tvurdi che kolanite sa opasni pri skorost nad 60 kph! Da, viarno e che pri visoka skorost kolanut mozhe da nanese damage, no puk inache hvurchish prez stukloto i niamash nikakuv shans. Tova liato stanah svidetel na naistina zhestoka katastrofa s visoka skorost na moi priateli i istinata e che ako ne biaha s kolani - zle...

Prosto kolanite triabva da se slagat, osven ako ne ti se mre...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 М3 Е46 М3 F10 535i

Мнение от ка3ака » 10 Дек 2002, 12:47

bravo na vas mom4eta ako biahte minali v nedeli prez karandila mnogo dobre 6te6e da se polu4i za6toto mnogo e kofti da tragne6 na balkan bez verigi kakvo da vi kaja az i edin aver se ka4vame na karandila za 7-8 dek i v sabota ve4er se napihme kato svine i az dadoh kliu4ovete na moita kola na edno momi4e da ne mi gi dava da karam za6toto ima6e okolo 20 cm.sniag. Na sutrinta stavam i kvo da vidia polovinata hora s prasnati blokove na dvg. ima6e edna siera edna lada i edna fiesta napravo ujas otvariam kapaka na moita kola koiato e s antifriz na -20 gradusa moia antifriz na kristali napravo mi stana lo6o oba4e ne be6e zamraznal mnogo tragvame s moia priatel na dolu kam sliven i ne mi govori kakvo stava zakasahme na edin zaavoi ni napred ni nazad ako vi kaja 4e minaha pone 10 koli i bez da ebavat i nie stoim v snega kato kibitsi i nakraia edni mom4eta ot stara zagora spriaha s edna honda civic da ni izbutat i te zakasaha pone 2 4asa sme stoiali na studa i 4akame niakoi da mine da ni izbuta ili da ni izdarpa ama nikoi nakrai mina edin vazrasten chovek sas edin snegorin i ni raz4isti patia da mojem da minem no misalta mi be6e 4e mnogo riadko moje da spre niakoi da ti pomogne ako si zakasal az kato 6ofior sam spiral po4ti vinagi da pomagam na zakasali hora a mene kolko sa me podminavali kato malka gara tva se slu4va6e dokato karah jigulkata sega e mnogo po riadko
Изображение

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар

Мнение от ///MPowered » 10 Дек 2002, 14:14

браво браво браво

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 10 Дек 2002, 16:32

Свалям ви шапка!
Така трябва - помагайте на пътя. Писна ми, като видят БМВ и да си мислят, че вътре има само малоумни мутри.
И се пазете!

Следваща

Назад към Страхотни истории