Що за идиоти???
Модератори: mitaka7, Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Що за идиоти???
Колеги от няколко дена направо ми идва да утрепя някой, само да го хвана кой е... Та историята е такава: Понеже съм студент живея в момента в студентско общежитие. Имаме паркинг който ползваме без пари.. И както знаят някои хора от форума аз карам едно трабантче в леко подновен вид... Та спирам си аз на паркинга, едно приятелче мина да ме взема и отидох към Варна... Вечерта като се прибирам виждам че някой идиот ми писал по прозорците на трабито с бял маркер разни глупости.... за което подивях защото и закъснявах... Веднага наум набелязах няколко души които в последствие излязоха чисти... Както и да е завърши се с тази случка, дойте вечерта и плановете за другия ден... На следващата сутрин ме будят и викат: Марто Марто виж трабанта. Излизам аз и ужас....
50 кила плоча на тавана на трабанта
Подивях излизам гледам го цялата боя издрана... Направо си излязох от кожата почнах да крещя... Никому нищо не съм направил нито имам проблеми а се ебават така.. Влизам аз в обежитието и правя скандал на рецепцията: Как така ще правят с колите? никой ли не ги гледа? А те ме прещат при шефа.. Отивам аз и той почва да ми обяснява че от другата страна бил платения паркинг.. там да съм си спирал колата за да нямало такива проблеми а за тоя паркинг никой не отговарял нищо че е на 5 метра от входа на общежитието... Сега издирвам кой може да се е изгаврил така, вчера на едно приятелче също изгоря аудито надраскано с бял маркер... Само още нещо и ще влезя с кофите, докато не намеря кой е няма да спра да хвърлям... а уж съм спокоен човек... Как да съм спокоен като е пълно с такива идиоти дето все ще намерят как да ти осерат на малката радост която има човек...
Впрочем в добавка нищо че сме общежитие има доста мангали работници които живеят тук, а онзи ден съквартиранта ги чул как се хихикали и говорили нещо за трабант и камък... чудя се да правя ли както братчеда рамбо или да чакаля някой да ми барне колата? Спирам я точно под джама и съм нагласил алармата като кацне муха да почва да пищи... Алармата не мухата... Давайте съвети хора

Впрочем в добавка нищо че сме общежитие има доста мангали работници които живеят тук, а онзи ден съквартиранта ги чул как се хихикали и говорили нещо за трабант и камък... чудя се да правя ли както братчеда рамбо или да чакаля някой да ми барне колата? Спирам я точно под джама и съм нагласил алармата като кацне муха да почва да пищи... Алармата не мухата... Давайте съвети хора

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
И аз живея почти в този квартал и без да се обиждат хората ,но селянията там край няма! Отделно тия строителите си правят квото си искат,камиони фърчат и цапат улиците....
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
madpetio написа:И аз живея почти в този квартал и без да се обиждат хората ,но селянията там край няма! Отделно тия строителите си правят квото си искат,камиони фърчат и цапат улиците....
колега аз съм до Свободния... Журналист района..
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Абе като гледам на мадпетио в местожителство му пише София, а не теб, колега - Русе-Варна...така че си мисля, че не сте от един квартал...май
Иначе аз на твое място щях да си изкарам една безсънна нощ! После нищо няма да може да се сравни с удоволствието да му/им скъсате гъза от бой на този/тия лекенца! Едно да ти лепне някаква бележка, друго да тинашари прозорците, ама вече съвсем друго е да ти метне камък на тавана и да ти издере боята...едно е келешлък, друго си е селска простотия! Успех с лова и да кажеш, ако има резултат

Иначе аз на твое място щях да си изкарам една безсънна нощ! После нищо няма да може да се сравни с удоволствието да му/им скъсате гъза от бой на този/тия лекенца! Едно да ти лепне някаква бележка, друго да тинашари прозорците, ама вече съвсем друго е да ти метне камък на тавана и да ти издере боята...едно е келешлък, друго си е селска простотия! Успех с лова и да кажеш, ако има резултат

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Re: Що за идиоти???
uricatoli написа: 50 кила плоча на тавана на трабанта
Като намериш виновника му метни тая плоча на гърба, за да изпита как се ч чуствала трабантката цяла нощ
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
Лоша история,ако съм на тебе ще прекарам една две вечери вътре в тръбанта,ще си взема един съветник с мен (бухалка,тръбен ключ) и като доиде ония да ти драска или пак нещо да золуми по колата ти слез и го посъветвай да не прави повече така

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
мен ме съмнява че не е само 1... все пак оная плоча беше доста голяма.. 3ма едри едвам я смъкнахме... ще има групов сек* 

uricatoli написа:от другата страна бил платения паркинг..
незнам дали правиш разлика, но има платени има и охраняеми паркинги. На платените само си плащаш да знаеш че имаш парко место където да спреш, но никой не е длъжен да ти гледа колата. Вече на охраняемите се води че има допълнително охрана и тя пази колите.
Така че ако онзи от другата страна е само платен - няма смисъл от него.
Друг е въпроса че на охраняемите обикновенно охраната е едвам подвижна пенсия и дори да стане нещо с колата пак не носат отговорвост.
Общо взето ако сам не вземеш/предприемеш някакви мерки нищо няма да се подобри или може само да се надяваш да им писне да ти тормозят трабито
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
lllubo написа:uricatoli написа:от другата страна бил платения паркинг..
незнам дали правиш разлика, но има платени има и охраняеми паркинги. На платените само си плащаш да знаеш че имаш парко место където да спреш, но никой не е длъжен да ти гледа колата. Вече на охраняемите се води че има допълнително охрана и тя пази колите.
Така че ако онзи от другата страна е само платен - няма смисъл от него.
Друг е въпроса че на охраняемите обикновенно охраната е едвам подвижна пенсия и дори да стане нещо с колата пак не носат отговорвост.
Общо взето ако сам не вземеш/предприемеш някакви мерки нищо няма да се подобри или може само да се надяваш да им писне да ти тормозят трабито
чакаля го аз от балкона....

- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Бати тва маина само при нас го има ей ... и мен супер шубе ме е всяка нощ доло колите как седат направо изтрпвам 1 път ми се случи да ми надетат колата с ключ направо удар щях да получа... ужас е.. но ние си го правим тва такава нация сме че.... аз ти предлагам земи 1 гараж под наем и тва е решението .. щото с тиа мангали с тиа царвули и с тия селяни .. или пък тия дето завиждат , край няма !!!
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Хм! Сетих се за една история, как до V-ти век в Римската империя живели хората. Кои по-богати, кои не чак толкова богати, гладиатори, пленници роби. Справяли се някак докато не дошли... едни хора и не започнали да трошат всичко. Види хубава колона, надупчи я, видят хубава сграда - опожарят я... и т.н. Сега малко за тези хора: яздели коне, идвали от изток, били с дълги коси, вързани на опашка. Когато огладнеели, слизали от коня и започвали да пият кобилско мляко. Имали някакъв език, но нямали писмо. Наричали се... прабългари. 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2