Безпричинно спиране за проверка от КАТ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Безпричинно спиране за проверка от КАТ
Действието става в началото на годината със новата ми 320ка отивам на училище (56то СОУ) посока Киров > Адашите и малко след завоя надясно след газостанцията обикновенно стоят господата катаджии, които кръвожадно чакат някое келешче като мен с хубава кола и евентуално джоб пълен с банкнотки от по 20 лева. Отбивам аз, така и така, "Добър ден господин полицай'( правя се на учтив ), какъв е проблема?'' ''-Проверка, може ли документите на колата и свидетелството ви за управление на МПС и т.н." Провериха ме, видяха че съм редовен и продължих към училище. Минаха 30 мин видях, че няма какво повече да си губя времето в даскало и реших да се върна във вкъщи по същия път, при което за мое учудване без изобщо да очаквам в обратната посока ме спряха пак същите тарикати. Дойде уважаемият господин катаджия ( не този, който ме провери първия път) и ме помоли за документите, при което в същия момент другия му колега се провикна от другата страна на улицата ''Този го проверихме вече пускай го!" Запалих, продължих си по пътя мислейки си какво ли толкова имам на моята кола в сравнение с другите, че се налага да ме спират по два пъти в интервал от 40 мин 

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Виж сега, те са КАТаджии, ако им скимне могат да те накарат да навиеш пълен ляв/десен, да седнат до гумата, да извадят една линийка и да почнат да ти мерят дали грайфера има 8мм. Такъв филм като "безпричинна проверка" няма.
Мене питаш ли ме? Спират ме през ден, буквално. И хич не ми и прави впечатление. Даже някои, особено тукашните из квартала вече им омръзна май и не ме занимават.
Органи на реда са и ако нещо не им изнася/кисели са/скарали са се с жената могат да ти разкатаят фамилията. Винаги има за какво да се заядат ( а при мен и за повече, ама доста от тях не забелязват).
Мене питаш ли ме? Спират ме през ден, буквално. И хич не ми и прави впечатление. Даже някои, особено тукашните из квартала вече им омръзна май и не ме занимават.
Органи на реда са и ако нещо не им изнася/кисели са/скарали са се с жената могат да ти разкатаят фамилията. Винаги има за какво да се заядат ( а при мен и за повече, ама доста от тях не забелязват).
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Безпричинно спиране за проверка от КАТ
Lattri написа:... които кръвожадно чакат някое келешче като мен с хубава кола и евентуално джоб пълен с банкнотки от по 20 лева. ...
хвалиш ли се или се оплакваш?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
ми да де така спира ме оня ден "Монтьорче а?Кинти има ли?"викам зависи и той"ти знаеш ли че трябва да ти спра колата от движение,кви са тия галоши отзад" говорим за гуми на 1 палене с 6-7мм протектор викам да измислим нещо идавам 50 той вика ние сме 3ма и делим по равно и дадох още 10,ТАКА че не ме учудва нищо кофти държава кофти управа е*ат ни нас кво като карам бмв такива с Х5 или новата 5-ца 7-ца не ги закачат ама аз карам Е30 и са решили че трябва да плащам и за другите а лошото е че не съм само аз!!!
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
remaka написа:ми да де така спира ме оня ден "Монтьорче а?Кинти има ли?"викам зависи и той"ти знаеш ли че трябва да ти спра колата от движение,кви са тия галоши отзад" говорим за гуми на 1 палене с 6-7мм протектор викам да измислим нещо идавам 50 той вика ние сме 3ма и делим по равно и дадох още 10,ТАКА че не ме учудва нищо кофти държава кофти управа е*ат ни нас кво като карам бмв такива с Х5 или новата 5-ца 7-ца не ги закачат ама аз карам Е30 и са решили че трябва да плащам и за другите а лошото е че не съм само аз!!!
чакаи не разбрах имаш 6-7мм граифер ми тогава какъв е проблема?
ако имаш в предвид че си бил с изтъркани задни как така 60лв за това

- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
vicho написа:Lattri написа:... които кръвожадно чакат някое келешче като мен с хубава кола и евентуално джоб пълен с банкнотки от по 20 лева. ...
хвалиш ли се или се оплакваш?
Ми не се хваля, защото нямам 5 сантиметра дебело портмоне нито имам стабилна работа, нито джобните ми са достатъчно да покрият нуждите на всеки 5ти катаджия, просто искам да кажа, че катаджиите видят ли нещо по хубаво от голф 3, веднага го спират с надеждата разбира се да има нещо нередно, от което те да намажат.
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Абе мен щом ме спираха да ми се правят за мръсни джанти считай
По всякакъв начин гледат да изкопчат пари за щяло и нещяло. Важното е да не им се правиш на отворен и да си знаеш правата.

http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
добре де, а защо само в България могат да те спрат ей така за проверка?
Това никъде го няма

Това никъде го няма

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
тогава щяха да им са пълни чорапите и фуражките, по добре с по 10лв на стотинки да дрънкат от далече_BmW_™ написа:тия са бруталните пропадняци !!! идеята да им зашият джобовете беше добра !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
remaka написа:ми да де така спира ме оня ден "Монтьорче а?Кинти има ли?"викам зависи и той"ти знаеш ли че трябва да ти спра колата от движение,кви са тия галоши отзад" говорим за гуми на 1 палене с 6-7мм протектор викам да измислим нещо идавам 50 той вика ние сме 3ма и делим по равно и дадох още 10,ТАКА че не ме учудва нищо кофти държава кофти управа е*ат ни нас кво като карам бмв такива с Х5 или новата 5-ца 7-ца не ги закачат ама аз карам Е30 и са решили че трябва да плащам и за другите а лошото е че не съм само аз!!!
лОл!!!това вече е нахалство от тяхна страна!!!

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2