Ама сме си общност и си се подкрепяме!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Ама сме си общност и си се подкрепяме!

Мнение от Azidaha » 05 Авг 2008, 1:46

...Случка която ме накара да настръхна от кеф!
Няма да говоря за бързи скорости. Няма да говоря за ужасяващи катастрофи. Няма да говоря и за случки с органите на реда. Нито пък за уникалната ми нова служебна кола. Ще поговаря за морал и уважение на ближния!
(Леле, че философски прозвуча)

Случката се развива преди няколко дни в гр.Ловеч. Карайки си моят маник - Пунто, но с баварско сърце (форумски стикер на заден панорамен) 8) Преминавам транзитно покрай ловешка автомивка пред която пече дупето и хваща бодро тен Е30. Загледах я в бързината и видях стикера, при което понамалих и се огледах за някой познат от автомивката - уви, такъв нямаше, но явно доста страшно съм оглеждал, та чак на мръсно ме гледаха хората от нея. Подминавайки ги от моя страна с любознателен, от тяхна с явно "К'во ме гледа пък този" поглед, в последният момент явно и двамата съзряха малкото стикерче с голям потенциал на моят заден "джам". Ей като се размятаха, едни усмивки, един боен балнски вик "Ехееееееейййй!" Ей направо полудях от кеф! Няма такова усещане..няма! За съжаление бързах и нямах време да спра, за да изпием по кафе, но през целият път това ми въздействаще като умопомрачителен успокояващ наркотик. Казах си - толкова сме много, и така си се уважаме..какво повече от това..на къде?!

Евалата приятели, евалата колеги...От сърце се радвам, че сме НАЙ-сплутеното общество в България, та даже и медиите го знаят!
ПОКЛОН!
п.с. Истински бих се радвал, ако момчетата изкажат своята самоличност и с още по-голям ентусиазъм бих се отбил до Ловеч да изпием по......нещо :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 05 Авг 2008, 18:32

Абе има хора от форума с доста респектиращ вид и ако ми викнат така до седмаците си, ще зема на гаста да стъпя по скоро :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Шегувам се естествено, много ясно че требва да се уважаваме и поздравяваме, аз даже като видя е34 и си му святкам ей така за поздрава.

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 05 Авг 2008, 20:40

...сплУтени сме и ще дамаве гаСССССССССССССС до дупка!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 06 Авг 2008, 2:50

drmirchev написа:...аз даже като видя е34 и си му святкам ей така за поздрава.

Същият съм, само че с Е36 Coupe :lol: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 06 Авг 2008, 7:44

Абе пусто нямам стикери още, са как шъ мъ пузнайти пу мурието?
Едно сиво Е46 със СА рег., каращ го прекрасен младеж( :mhihi: ) със сини цайси а-ла Тур дьо Франс 'начи съм аз :mhihi:
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 06 Авг 2008, 9:05

Във връзка със стикерите по колите ни какви случки имам...
На Сашо DrivinGGoD баща му кара Fiat Punto със стикер на задния прозорец. Абе гледам един ден на Димитър Несторов и България това Tipo пред мен. От вътре се вижда познат лик (щръкнали уши и мнооого коса). Викам си това е наш Сашо, са ще му кажа здрасти. Ама не по нормалния начин... Бях със служебния Форд тогава и започвам да бибиткам и светкам с цел да привлека внимание, пък барем Сашо ме познае в огледалото. Виждам, че едни очи ме гледат в огледалото и сега е момента за поздрава и... изправям 2-та си най-дълги пръста на ръцете, като прибирам останалите. Предполагам се сещате какво се случва... Отваря се вратата на Типото и... опа, май съм сгрешил човека... Отворих и аз, извиних се най-културно и помолих поздравите да бъдат предадени натам по веригата. Отсреща получих уверение, че това ще се случи. И до ден днешен като се съберем си се хилим на мой гръб. :D
Баща ми, карайки E30-ката е получавал такива поздрави... веднъж от Жоро Пенчев, с бавареца-86 също разни комични ситуации...
Абе моето заключение е, че тия стикери ги развозват хора с малко по-малко съдържание в черепната кутия от нормалното... :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 06 Авг 2008, 9:28

err0r написа:Абе моето заключение е, че тия стикери ги развозват хора с малко по-малко съдържание в черепната кутия от нормалното... :D

А идеално, някой да подаде един-два насам. Иначе ще си направя от кашон и ще си го лепна на мястото на моделното обозначение.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Потребител
Аватар

Мнение от BmW///m3 » 06 Авг 2008, 11:18

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 08 Авг 2008, 4:04

наскоро на ЦУМ се загледах по едно е36 комби със стикери ,и 3 чифта очи ме огледаха странно на свой ред отвътре :lol: ,трябва и аз да лепна на гофа един стикер,че ако почна така да присветквам,най-много проблемация да стане :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 08 Авг 2008, 19:46

err0r написа:...
Абе моето заключение е, че тия стикери ги развозват хора с малко по-малко съдържание в черепната кутия от нормалното... :D

Не е така ;) просто сме "малко" "болни" :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото набара
Мечтае да кара: БМВтурбо
Детайли за колата: Да, неми вярваш но е така BMW–то е наи бързата кола !!!

Мнение от *BMWocb » 09 Авг 2008, 18:43

dj_ennsy_1 написа:
err0r написа:...

Не е така ;) просто сме "малко" "болни" :mhihi:
верно е нашто е болес :mhihi: убурота му е маиката :driving: 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от КУНИ » 09 Авг 2008, 22:39

err0r написа:Във връзка със стикерите по колите ни какви случки имам...
На Сашо DrivinGGoD баща му кара Fiat Punto със стикер на задния прозорец. това Tipo пред мен. Отваря се вратата на Типото и...

Е последно Типо или Пунто :mhihi:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 09 Авг 2008, 23:05

Все тая... Пунто е май... :P
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe
Мечтае да кара: M3 AC Schnitzer
Детайли за колата: 316i Coupe/E36/M43/сребрист металик/лети джанти 16 -ки

Мнение от saseda » 09 Авг 2008, 23:08

drmirchev написа:много ясно че требва да се уважаваме и поздравяваме, аз даже като видя е34 и си му святкам ей така за поздрава.

Имам идея, като се срещаме БМВ -та и да се поздравяваме с присветкане на фаровете :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото набара
Мечтае да кара: БМВтурбо
Детайли за колата: Да, неми вярваш но е така BMW–то е наи бързата кола !!!

Мнение от *BMWocb » 10 Авг 2008, 2:50

saseda написа:
drmirchev написа:много ясно че требва да се уважаваме и поздравяваме, аз даже като видя е34 и си му святкам ей така за поздрава.

Имам идея, като се срещаме БМВ -та и да се поздравяваме с присветкане на фаровете :)
:clap: :mhihi:

Следваща

Назад към Страхотни истории