Съдбата на един младеж(част2)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Съдбата на един младеж(част2)
..........3 дена по-късно
Той се събуди и първата му мисъл бе "Боже,боже как може да сънувам такива глупости",но тогава осъзна че това не е неговата стая,не е дори неговия апартамент или може би беше,но поне нямаше спомени да има системи около леглото си.Тогава чу гласове и осъзна всичко.
п.п Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна или неволна,кошмара продължава....
Какви ли са тия системи,тия гадни гардероби,тоя таван дали няма да падне върху мен?Аз защо ли плащам данъци дае.а и държавата му?След като и не стигна до заключение обясняващо всичките му въпроси се напрегна,събра сили и с измъчен глас извика сестрата.След десетина секунди се появи леличка в бяла униформа на видима възраст около 50-те.
-Къде съм?
-Ами в болницата,момент да извикам лекаря.
След около 5 минути пристигна доктора.Мъж на около 40-42 години,здрав и атлетичен.
-Боже дано и аз да изглеждам така на неговите години,но с моя начин на живот може и да не ги доживея-помисли си той.
-Как си младежо?-попита доктора
-Ами нормално,всичко ме боли
-Ами как няма да те боли с 2 счупени крака си,прехапан прешлен на гръбнака,извадена ключица и малко сътресение на мозъка
-Е значи съм добре като цяло така ли?
-Е щом така смяташ
-А да ви попитам къв ден сме днеска и имах ли поситители?
-Ами 3 дена беше в кома,а за поситителите една девойка с един младеж и едно момче
-Девойка?
-Ами да,една симпатична блондинка с приятеля си и едно момченце което пристигна с вас в линейката?
-Блондинката ясно тва е сестра ми ама аз бях сам в колата кво момче?
-Е то е отвън във фоаето
-Бихте ли го извикали?
-Да
-Благодаря
След малко влезе слабо,но добре облечено момче,стори му се познато но не знаеше от къде.Тука ще става веселба помисли си той и зачака.
Ново приятелство
-Здравей,как си добре ли си?Аз съм Драго
-Камен приятно ми е
-И на мен
-Виж не искам да те засегна,но чесно не те познавам
-Ами няма и как да ме познаваш
Сега ще ти разкажа всичко
-Целия съм в слух
-Помниш ли онази вечер?Както си карах и пред мен изкочи ти с цялата прелест на черния звяр.Започнах да се заяждам с теб а ти откачи.Не исках да се гоня толкова с теб колкото исках да гледам как караше тая кола да се носи из завойте и просто гледах да съм плътно зад теб
Когато ни спряха куките се уплаших,просто нямам много точки и земат ли ми я оставам без работа.След като си тръгна бързо,бързо се усетих че или си дал пари или те познават и ще го отнеса аз.Но когато ченгето дойде и ми каза да си заминавам и да се радвам,че си се застъпил за мен тръгнах да те гоня за да ти благодаря.Все пак не са много хората готови да се застъпят за някого без дори и да са го виждали.След около 15-тина минути нещо ме притесни и незнайно защо спрях.Огледах се и тогава видях колата ти в нивата,явно си ударил камък в тревата и си изхвърчал от пътя.Извиках линейката и докато дойдат те преджобих и видях че пише сестра ми на един от номерата и звъннах.Дойдох с линейката а приятел ми прибра колата.И така 3 дена вече съм тук без да съм се прибирал.
-Значи си ми спасил живота така ли?
-Ами просто си върнах услугата
-Е не е точно така.
-За мен е
-Интересуват ме 2 неща:Как е колата и освен теб и сестра ми идвал ли е друг?
-Ами колата съм я прибрал в сервиза ми и там момчетата ще я огледат,но засега незнам много, а за 2-то идва едно момиче мисля че бе приятелката ти.Влезе,видя те,разплака се и излезе без дума да каже
-Кофти за колата наистина
-А за гаджето?
-Ще и мине некой ден
-Имаш ли нужда от нещо?
-Ами телефоните ми къде са?
-Дал съм всичко на сестра ти
-Ок,мерси
-Ами аз мисля да си тръгвам а ще дойда утре
-Добре тук съм,няма къде да ходя или по точно няма как
-Така,чао за сега
-Чао
След като излезе новият му приятел и остана сам в стаята се замисли,Ами ако го бях натопил тоя голфаджия днеска щяха да ми струват 3 дена.Ей имало господ,аз един път в тоя живот да бъда човек и то ще ми е от полза.А как ли е колата?Тъкмо я подкарах по сериозно и убих звяра.Да се е.а в тъпия.Нищо не е наред в тоя живот.Сигурно и тя ме мрази,смазах колата,как не съм умрял чак незнам.Дано ме изкарат оттук час по-скоро,че тая воня на белина ме смазва.Мислеше само за нея и за колата и не можеше да определи кое му е по-скъпо.
Унесен в мислите си притвори очи и с надеждата да се събуди заспа.....
п.п Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна или неволна,кошмара продължава....[/b]
Той се събуди и първата му мисъл бе "Боже,боже как може да сънувам такива глупости",но тогава осъзна че това не е неговата стая,не е дори неговия апартамент или може би беше,но поне нямаше спомени да има системи около леглото си.Тогава чу гласове и осъзна всичко.
п.п Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна или неволна,кошмара продължава....
Какви ли са тия системи,тия гадни гардероби,тоя таван дали няма да падне върху мен?Аз защо ли плащам данъци дае.а и държавата му?След като и не стигна до заключение обясняващо всичките му въпроси се напрегна,събра сили и с измъчен глас извика сестрата.След десетина секунди се появи леличка в бяла униформа на видима възраст около 50-те.
-Къде съм?
-Ами в болницата,момент да извикам лекаря.
След около 5 минути пристигна доктора.Мъж на около 40-42 години,здрав и атлетичен.
-Боже дано и аз да изглеждам така на неговите години,но с моя начин на живот може и да не ги доживея-помисли си той.
-Как си младежо?-попита доктора
-Ами нормално,всичко ме боли
-Ами как няма да те боли с 2 счупени крака си,прехапан прешлен на гръбнака,извадена ключица и малко сътресение на мозъка
-Е значи съм добре като цяло така ли?
-Е щом така смяташ

-А да ви попитам къв ден сме днеска и имах ли поситители?
-Ами 3 дена беше в кома,а за поситителите една девойка с един младеж и едно момче
-Девойка?
-Ами да,една симпатична блондинка с приятеля си и едно момченце което пристигна с вас в линейката?
-Блондинката ясно тва е сестра ми ама аз бях сам в колата кво момче?
-Е то е отвън във фоаето
-Бихте ли го извикали?
-Да
-Благодаря
След малко влезе слабо,но добре облечено момче,стори му се познато но не знаеше от къде.Тука ще става веселба помисли си той и зачака.
Ново приятелство
-Здравей,как си добре ли си?Аз съм Драго
-Камен приятно ми е
-И на мен
-Виж не искам да те засегна,но чесно не те познавам
-Ами няма и как да ме познаваш

-Целия съм в слух

-Помниш ли онази вечер?Както си карах и пред мен изкочи ти с цялата прелест на черния звяр.Започнах да се заяждам с теб а ти откачи.Не исках да се гоня толкова с теб колкото исках да гледам как караше тая кола да се носи из завойте и просто гледах да съм плътно зад теб

-Значи си ми спасил живота така ли?
-Ами просто си върнах услугата
-Е не е точно така.
-За мен е

-Интересуват ме 2 неща:Как е колата и освен теб и сестра ми идвал ли е друг?
-Ами колата съм я прибрал в сервиза ми и там момчетата ще я огледат,но засега незнам много, а за 2-то идва едно момиче мисля че бе приятелката ти.Влезе,видя те,разплака се и излезе без дума да каже
-Кофти за колата наистина
-А за гаджето?
-Ще и мине некой ден

-Имаш ли нужда от нещо?
-Ами телефоните ми къде са?
-Дал съм всичко на сестра ти
-Ок,мерси
-Ами аз мисля да си тръгвам а ще дойда утре
-Добре тук съм,няма къде да ходя или по точно няма как

-Така,чао за сега
-Чао
След като излезе новият му приятел и остана сам в стаята се замисли,Ами ако го бях натопил тоя голфаджия днеска щяха да ми струват 3 дена.Ей имало господ,аз един път в тоя живот да бъда човек и то ще ми е от полза.А как ли е колата?Тъкмо я подкарах по сериозно и убих звяра.Да се е.а в тъпия.Нищо не е наред в тоя живот.Сигурно и тя ме мрази,смазах колата,как не съм умрял чак незнам.Дано ме изкарат оттук час по-скоро,че тая воня на белина ме смазва.Мислеше само за нея и за колата и не можеше да определи кое му е по-скъпо.
Унесен в мислите си притвори очи и с надеждата да се събуди заспа.....
п.п Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна или неволна,кошмара продължава....[/b]
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Историята е уникална, но не мога да разбера някои неща. Аз лично бих се притеснявал за краката и гръбнака си, а не за колата - може да си я харесвам много, но коли колкото искаш, а здраве не се купува. Все пак с тия строшени неща е на инвалидна количка доста време. Също защо приятелката ще го мрази, каква приятелка може да те мрази в такъв труден момент? Би трябвало да го обича 

BMW only!
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
t060 написа:Колега, кога да очакваме продължението, че съм се запасил с едни алкохоли и тръпна в очакване?
за съжаление няма да е близките няколко дена,имам много работа около 1 изложение на земеделска техника и съм по цял ден там а ви-фито нещо не закача и незнам

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

Е то прехапания прешлен, можеш да си го причиниш и във фитнеса без загрявка реално. Интересно ми е за мацката в историята повече. Съвсем леко е спомената и някак си ако нещата са дълбоки, не се разбира. А че мрази колата - ясно 

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
9 мнения
• Страница 1 от 1