Полицаи прави задръстване!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Полицаи прави задръстване!!
Седя си пред работа и виждам двама полицаи застанали на 3 метра от светофара и спират каквото возило си харесат и се случва следното:
Спират едно редно 19 и полицаят утива до него да поиска документите а човкат отвътре се провиква....
Рено: Нямам пари бе човек
Полицаи: Какви пари ?
Рено:Сичко ми е изрядно сичко ми е платено знам че ме спираш да искараш някои лев ама аз нямам какво да ти дам
Полицаи:Аиде бягаи то се е видяло че нямаш
Доста се посмях не само заради разговора между тях но и затова че светофара пред които ги спираха беше само на 3 4 метра и праввха мега задръстването

Спират едно редно 19 и полицаят утива до него да поиска документите а човкат отвътре се провиква....
Рено: Нямам пари бе човек
Полицаи: Какви пари ?
Рено:Сичко ми е изрядно сичко ми е платено знам че ме спираш да искараш някои лев ама аз нямам какво да ти дам
Полицаи:Аиде бягаи то се е видяло че нямаш
Доста се посмях не само заради разговора между тях но и затова че светофара пред които ги спираха беше само на 3 4 метра и праввха мега задръстването

- pandev22
- младши ентусиаст
-
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Ха като написа това и ми доиде на акъла 1 случаи с мен.Пребирам се кам село 1 петък и ме спират полицаи.Документи за проверка,и знаеш ли за какво те спряхме.И аз:С наведена глава,че испреварих неправилно.И те :ДА,Кво ште правим сега,акт.Аз:Ми квото кажете,ако имах пари да почерпя,ама сам мн зле финансово работа нямам и се пребирам на село,че по евтин живота,и последните пари ги дадох за гориво.Те:Ти маи си мн зле.Кво да го правим колега?Колегата:Аиде пускаи го да си отива ,то така и така ништо нчма да вземем от него,поне да му влезем в полужение.Благодарих им и си трагнах.После мн се смях какъв лажец сам.Ама тоя номер ставаше преди докато карах Фиат,сега с БМВто не минава.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- vesko06
- старши ентусиаст