Кой е виновен в случая?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
74 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
© написа:Същото би било и при изпреварване - ти се изравняваш с него, но нали вече си в ляво, а той от дясно, спокойно може да те засече ..
при такива случаи веднага викам полиция и онзи да си плаща актовете
аз също ,ма ако преди да дойдат куките колегата започне да ми споменава,че съм тъпак и иска близки срещи от трети вид с майка ми се изнервям некакси и се включвам с квото мога да помогна да се види отблизо с представители на рода ми....!!!
страсти-няма! опитваме се да помогнем на колегата радо да няма ядове при нарушаване на правилника за движение.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
t060 написа:Само да ви помоля, ако видите добре запазен опел от 87-ма, не го блъскайте, че го водим за пастиране! Пък съм фен на БМВ и къде ги видя карам с тях
От пастиране файда няма! Боядисването повече му ходи.
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
- SKISA
-
-
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
- SKISA
-
-
заради тоя опел изплаши колегата и са не ще да залага....!требваше полека ,та да клъвне и после да не моем да си изпием бирите на събора...!!!
майтапа си е майтап,ма има много така ,дето не знаят и стават сакатлъци по улиците...!! то убаво да си купиш книжка,ма да има и некой да те научи да караш!!!

майтапа си е майтап,ма има много така ,дето не знаят и стават сакатлъци по улиците...!! то убаво да си купиш книжка,ма да има и некой да те научи да караш!!!
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Re: Кой е виновен в случая?
rado_rf написа:ineedmoney написа:Две ленти.Лява позволяваща движение наляво и напред и дясна посволяваща движение надясно и напред. Аз съм в лява лента, а образа е в дясната. И двамата продължихме напред като аз тръгнах по-добре и бях с половин кола пред него. До тук добре обаче на 20 мерта пред него след кръстовището в неговата лента има спрели коли и той решава че ще влезе в мойта лента.Форсира силно напред като той остава с половин кола пред мен и рязко завива в дясната ми броня! Аз намалявам да не се блъснем и свиркам обаче няма на къде пред мен кола зад мен кола от ляво бордюр и бум!Ония се отърка хубаво в мен!! спирам го и му викам "абе тапанар кво правиш??" а ония вика "ти правило за дясностоящ не знаеш ли" "какъв дясностоящ като няма къде да се свия бе" теглих му една майна и си трагнах по пътя
Та въпроса ми е аз ли съм виновен че не съм намерил място къде да се свия да му дам предимстов като дясностоящ или тоя лайнар просто си ме засече ???
Пич, тука е малката подробосност - той е ПРЕД теб, ако ще и с едни пилешки гърди. Ако сте викнали КАТ ти си тоя който е щял да бъде виновен
колега получи се така че както си беше зад мен НАРОЧНО ЗАСИЛИ НАПРЕД И ЗА ДА НЕ СЕ БЛЪСНЕ В СПРЕЛИТЕ КОЛИ СЕ БЛЪСНА В МЕН!!!
И ДА ОТОЧНЯ ЧЕ НЕ ДАДЕ МИГАЧ ДОРИ! аз не променям посоката си на движение и си карам най-нормално в платното!!
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
ineedmoney написа:и от какъв казус до какви трърговии стигнахме само![]()
![]()
ВИнаги ще кажа, че интернет е най - умрялото място за комуникация. Твърде много кривини.
Ако беше нормално, и имаше въобще нужда от въпрос трябваше човекът да си задава въпроса и още първият шофьор, карал някога кола по правилата за движение по пътищата да му отговори.
А тука спретнахте 5 интернет страници спор, и то за какво моля ви се - за правилника за движение по пътищата!
Поне спорете за партии ебаси.
Чудно, като ви спрат ченгетата, пак ли така спорите. Дали?
"Аз бях у десното платно малко по - напред и съм с предимство, нищо, че даже не дадох мигач."
Успех. Дано стане!
Така че, ineedmoney, не се учудвай че на такива теми пишем простотии за финал.
То не е случайно.
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
те простотиите са неизбежни даже необходими мен ако питаш щото трябваше да се поосвежи малко темата
и въпреки всичко добре се получи с тая тема
Искам да благодаря на всички колеги които си казака мнението да разнищим случая!!
А колкото до ония Фитипалди от дясно дано да се научи да шофира
Най-ме е яд че беше с ренде.....барем мерц да беше 
и въпреки всичко добре се получи с тая тема

Искам да благодаря на всички колеги които си казака мнението да разнищим случая!!

А колкото до ония Фитипалди от дясно дано да се научи да шофира

- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Малкия дявол все пак.Трябваше да викнеш КАТ и да му садерат талончето на тоя.
Всеки има значение,иначе никой няма значение.
Asmatika написа:Преди време бях в Германия там ми направи фпечетление на едно крастовищте че има 4 СТОП-а.А сега ми кажете кои пръв трябва да мине на крастовището.
Който е пристигнал първи на кръстовището минава първи. Ако дойдат едновремено се разбират кой да мине пръв. Ако има колона се редуват по една кола от всеки път. Така е в Хамериката, предполагам и в Германия.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Незнам колко по очевидно може да е, че тоя, който те засича е виновен ? Ти си караш направо в платното и изведнъж се блъскат в теб. Въобще как може 5 страници тема да има и някой хора да говорят такива смачкани глупости. Заради такива като тоя стават инцидентите, където незнаят кой е с предимство даже 

- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
74 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5