вейрон, макларън... футболист

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: към мантинелата

Мнение от BalBosA » 03 Май 2008, 16:54

аз пък знам че е вътре на конзолата

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 03 Май 2008, 20:15

аз пък знам че го има във няколко версии..

ако притежателят желае да кара със над 375км трябва да включи във режим "в-макс". това се получава по един от три начина в зависимост от това как е поръчана колата.

1. вмакс (над 375км) - със ключ. повечето вейрони са така. трябва да се спре, да се извади ключа от запалването и да се бодне във друга ключалка. ключалката може да е на едно от две места- или на централната конзола, или на пода. заивиси как е поръчана.

2. със копче - 17 автомобила са произведени до дек 07 така. няма нужда да се спира, натиска се копче и се преминава във режим "вмакс". динамично мисля че при всяка скорост. предполагам на сайд вейрона е такъв.

3. динамично - 3 автомобила са произведени до дек 07 така. няма копчета. вмакс режима се включва автоматично от някаква предварително програмирана скорост нагоре. и трите така произведени коли са напуснали фабриката нагласени от 320км нагоре да минават във режим вмакс.

4. режим вмакс- изключен. два броя до дек 07. и двата броя са във япония където има ограничение на 280км/ч.

и така...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 04 Май 2008, 10:00

Чета за тези бройки 17-1-2-3....
И следващия момент се сетих че все пак това е бутикова кола :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Предишна

Назад към Страхотни истории