Nesto Interesno pokrai Moreto :)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: ами то
LandShark написа:При по-малък (т.е. по-нископрофилни гуми) - вдига по-малко по-километраж, но ускорението е по-голямо, при по-голям (т.е. по-високи гуми) вдига повече на километража, но по-бавно...
Струва ми се че нещо си се объркал при писането щото при по-малък диаметър обиколката на гумата е по-малка, следователно пътя за един оборот е по-малък а киломертажа ще отчете пътя със стандартния размер гуми който е по-голям заради по-големия диаметър и по-голямата съответно обиколка. Ако не си съгласен с това обясни ми що понеже аз съм го пробвал и е точно така, но е възможно и да греша. А за ускорението според мен си прав, така си е.
Последна промяна kelesha на 01 Дек 2002, 23:11, променена общо 2 пъти
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Re: ами то
TURBO Maniak написа:LandShark написа:При по-малък (т.е. по-нископрофилни гуми) - вдига по-малко по километраж, но ускорението е по-голямо, при по-голям (т.е. по-високи гуми) вдига повече на километража, но по-бавно...
Струва ми се че нещо си се объркал при писането щото при по-малък диаметър обиколката на гумата е по-малка, следователно пътя за един оборот е по-малък а киломертажа ще отчете пътя със стандартния размер гуми който е по-голям заради по-големия диаметър и по-голямата съответно обиколка. Ако не си съгласен с това обясни ми що понеже аз съм го пробвал и е точно така, но е възможно и да греша. А за ускорението според мен си прав, така си е.
Абсолютно си прав в тази забележка. Къде ми е бил ума когато съм го писал?

С твое разрешение ще си редактирам поста, за да отговаря на истината.
- del_sol_fen
- кандидат ентусиаст
-
golemi ste fizici bre
:mha: :lool: :lool:
P.S. ne se palete be hora, prosto malko da pochine mozuka sled lekcia po matematichna phizika

P.S. ne se palete be hora, prosto malko da pochine mozuka sled lekcia po matematichna phizika

Si Power - Wona Go ???
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3