Честност и отговорност

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Честност и отговорност

Мнение от Flash » 25 Апр 2008, 18:58

Здравейте,

Ще ви разкажа една история за един човек, който ме изпълни със щастие и размисли върху това, колко такива има като него.

Историята се развива вчера във кв. Гевгелийски, до бл. 136. На работа съм и съм си паркирал Форда на паркинга до блока. Имаше много места и аз се клецнах до един голф 2. Работим що работим, ставаме на свине заради дъжда и калта и идва време за тръгване. Разбира ме се с колегите за вторник, кога сме на работа, малко смях и фанта портокал и всеки по колите и бусовете. Аз се задвижвам към Фред, като си мисля как ще изпия една бира, като се прибера, по пътя си измивам ръцете в една локва и псувам времето. Приближавам се до фордчето и какво да видя - предната броня олющена и на земята (бях спрял със очите напред). Гледам аз и започвам да проклинам всичко що се мерне пред погледа, било то колеги или деца... Във същото време усещам потупване по рамото. Обръщам се и виждам един човек с тъжна физиономия, добре облечен, прошарен. Казва ми: - Господине, от петнадесет минути чакам някой да се появи, много се извинявам, голфът, до който бяхте спрял е мой и като тръгнах да излизам от мястото си, без да искам Ви забърсах. Приемете мойте извинения още веднъж и кажете КАТ ли ще викаме или да ви платя щетите? Признавам и поемам пълна вина за случилото се. След като завърши, все едно се напих изведнъж и за малко не паднах на земята.
Казах му: - Човек, евала ти правя за постъпката! Да си жив и здрав, със нищо не си ми длъжен. Стиснахме си ръцете, помогна ми да си закача бронята и по-живо, по-здраво.

Евала на такива хора, шапка им свалям. Прибрах се и се напих за негово здраве, за това чак сега пиша :mhihi:

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 25 Апр 2008, 19:07

Аз имам подобен случай как съм спрял на един светофар с едно ауди 80 89 г и един чичко с почти същото се спря в мен.Слизам и му викам ко стана ве чиче?Ми ко да стане 2 аудита айце като се блъснат става омлет :mhihi: :mhihi: :mhihi: . Човека ме закара в един сервиз и пое сметката.След като взех колата ми се обади да пита доволен ли съм и ако не да ме кара където кажа за да я правят отново.

п.п Ей такива хора ще опраят тая държава ама за съжаление са много малко тези готови да си признаят грешките и да поемат отговорност за делата.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 25 Апр 2008, 19:30

:idea:
Последна промяна t060 на 11 Юни 2008, 15:36, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 25 Апр 2008, 20:04

Това са си глупости, който си е точен си остава точен.

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 25 Апр 2008, 20:13

:idea:
Последна промяна t060 на 11 Юни 2008, 15:36, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 25 Апр 2008, 22:23

говорите за чички до колко разбрах .. хора от преди 2 века когато е имало и свестни ;)
за днешните нема да говорим че темата ще стане 20 листа :lol:
Изображение

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 26 Апр 2008, 0:06

от възрастните хора са поостанали свестни, ние сме скапаното поколение, дето напрао на бои ша налети и т.н, имаше случка на орлов мост некав минава на червено удря друг и после на сичкото отгоре и го бие(даже може и тука да съм я чел...незнам)
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 26 Апр 2008, 17:38

bam-bam написа:говорите за чички до колко разбрах .. хора от преди 2 века когато е имало и свестни ;)
за днешните нема да говорим че темата ще стане 20 листа :lol:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Трай, че ще се върнем на Дон Кихот.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Назад към Страхотни истории