Полято Ауди в Пловдив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
ас
Абе само си представям следната картинка:
Качил съм някоя яка мацка, разгорещила се е и я карам към нас...В колата мирише на парфюма и... И изведнъж ЛЮСССССССС, всичко вода и мацето вече мирише на кал и л.йна.
Ако не си със стикер на форума, бягай ЧЕСТНО
Качил съм някоя яка мацка, разгорещила се е и я карам към нас...В колата мирише на парфюма и... И изведнъж ЛЮСССССССС, всичко вода и мацето вече мирише на кал и л.йна.

Ако не си със стикер на форума, бягай ЧЕСТНО

- Kurt Vagner
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Жената да мърка
мани тва кръстовище е баси и каръкляка... аз един път идвам от авскентий велешки и си прявя десен към бетонния но колите попринцип от обратния са с предимство и най-културно си изчаквам 2 коли да си направят обратния да не стане сакътлъка и един зад мен с една корса като наби спирачки и почна да ми свири и да ме гони такъв на дълги към бетонния просто неиздържах и му набих и аз спирачки точно на завоя отгоре на бетонния и тоя като го гледам как щеше да изфръкне от завоя просто нямаше да го познаят после... настъпах е надолу и се покрих в кичука а тоя го хвана светофара на билата... такива кат тоя просто им е малко боя...
а пък по твоя въпрос точно когато беше спукана тръбата и е ремонтираха имаше и ченгета там аз си слизам от бетонния и трябва да правя ляв към авскентий велешки но тея които правят обратен трябва да направят 2 маневри щото куките нали са много умни спряли точно на пътя на обратния и се чешат по ташаците... и беше станала няква луда опашка.... аз неиздържах просто и от средната направих левия яко с вратите щото мокро... и ония просто като скочиха в колата да ме гонят и както даваха назад един от обратния ги удари
да не говорим как единпът как стресирах едни пешеходци щяха да се качат на оградата там
а пък и аз как съм къпал пешеходец... на централна колелото след дъжд... на входа на васил априлов става локва но има една вдлъбнатина много коварна която не си личи и пред мен една групичка пресича аз си мисля че няма да ги опръскам но в последния момент един се отказа да пресича и се спря отдясно а зад мен камион как да набиваш спирачки
и като минах малии баси и цунамито кадет се засили към него после и камиона
просто го съжелих пича майна... такива вълни и на морето сигурно не е виждал 
а пък по твоя въпрос точно когато беше спукана тръбата и е ремонтираха имаше и ченгета там аз си слизам от бетонния и трябва да правя ляв към авскентий велешки но тея които правят обратен трябва да направят 2 маневри щото куките нали са много умни спряли точно на пътя на обратния и се чешат по ташаците... и беше станала няква луда опашка.... аз неиздържах просто и от средната направих левия яко с вратите щото мокро... и ония просто като скочиха в колата да ме гонят и както даваха назад един от обратния ги удари

да не говорим как единпът как стресирах едни пешеходци щяха да се качат на оградата там

а пък и аз как съм къпал пешеходец... на централна колелото след дъжд... на входа на васил априлов става локва но има една вдлъбнатина много коварна която не си личи и пред мен една групичка пресича аз си мисля че няма да ги опръскам но в последния момент един се отказа да пресича и се спря отдясно а зад мен камион как да набиваш спирачки

Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
DJJonny написа:...
Пич в голяма заблуда си. Ония ти е свирил , защото ти си с предимство и няма смисъл да чакаш тия от обратния завой. По простата причина , че там е забранен обратния завой. За това и куките са седели там ( не да пречат на хората да направят обратен , а защото не трябва да го правят там ) . Прочети малко правилника за движение...
emo_pld написа:Прочети малко правилника за движение...
Май ти трябва да го прочетеш... обратния завой е забранен само на изришно упоменати места а там няма забранителен знак... а когато има такава ситуация се гледат знаците а от авскентий велешки има стоп ~ те са с предимство. Ако греша някой да ме корегира.
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
Раздел VIII.Завиване в обратна посока. Движение назадЧл. 38. (1) Завиването в обратна посока се извършва наляво от най-ляватапътна лента по посока на движението.(2) При завиване в обратна посока водачът пропуска насрещно движещите сепътни превозни средства.(3) При недостатъчна широчина завиването в обратна посока може да започнеи от друга част на платното за движение, но водачът на завиващото пътно превозносредство е длъжен да пропусне и попътно движещите се от лявата му страна пътнипревозни средства.(4) При завиване в обратна посока на кръстовище не се разрешава движениеназад.Чл. 39. Завиването в обратна посока е забранено на пешеходна пътека,железопътен прелез, мост, надлез, в тунел, в подлез, при ограничена видимост илипри намалена видимост под 50 метра.Чл. 40. (1) Преди да започне движение назад, водачът е длъжен да се убеди,че пътят зад превозното средство е свободен и че няма да създаде опасност илизатруднения за останалите участници в движението.(2) По време на движението си назад водачът е длъжен непрекъснато данаблюдава пътя зад превозното средство, а когато това е невъзможно, той е длъжен даосигури лице, което да му сигнализира за опасности.
Тук никъде не се казва такова нещо ~ обратния завой е забранен само на изришно упоменати места със знак В23 „Забранено е завиването в обратна посока".
А знак Ж9 „Място за завиване в обратна посока" е от група Пътни знаци за указване на направления, посоки, обекти и други - група "Ж"
Тук никъде не се казва такова нещо ~ обратния завой е забранен само на изришно упоменати места със знак В23 „Забранено е завиването в обратна посока".
А знак Ж9 „Място за завиване в обратна посока" е от група Пътни знаци за указване на направления, посоки, обекти и други - група "Ж"
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4