Една от онези стари истории..
Модератори: mitaka7, Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Една от онези стари истории..
Сигурно всички помните за това как там по белия свят като изгубиш нещо и тръгнеш да го търсиш,го намираш пак там ,или оставено така ,че да го видиш...Е ,на мен ми се струваха малко преувеличени
,но ми се случи днес на мен самия..И понеже съм израснал в БГ и ми направи доста силно впечатление
Изпадна ми шапока от джоба на якето и след 200 метра се усетих...Тръгвам по обратния път и..кво става-оставена на метално колче и си ме чака.
.Прилагам снимка,то малко странно изглежда,ама...
П.С. Това става в Скандинавия

П.С. Това става в Скандинавия

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Добре е че в Скандинавия става, щото тука такива работи не стават
тук от джоба ще ти я вземат, та да не говорим ако я намерят паднала...

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
dj_ennsy_1 написа:Добре е че в Скандинавия става, щото тука такива работи не ставаттук от джоба ще ти я вземат, та да не говорим ако я намерят паднала...
Има квартали дето нема да я пипнат, обаче ще дигнат колчето дето е на нея. Немат спиране тия, за железо всичко правят.
П.С. За малко да падна в една шахта щото и бяха откраднали капака, не ми обръщайте внимамие.
От тогава русото не е на мода.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Абе то и други случки имах честно казано
На летището докато ми паднат слънчевите очила ,сигурно в въздуха са ги хванали,даже не разбрах какво е станало
викам си дори не съм излетял,а ве4е усещам духа на БГ
..Има и доста странни работи ,насред центъра на града най нагло те налазват арабески да ти предлагат бяло или туй-онуй...На моя колежка приятелката и се напила и влезнала в една патрулка ,шото помислила за такси
,Те пък взели че я закарали до тях
Лятно време излизаш от дискотеката да допиваш някъде,в 3,00 посред нощ,слънцето вече грее,че и напича
и т.н...Отплеснах се (от възрастта ми е вече):uups: 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
4 мнения
• Страница 1 от 1