Порция адреналин около 23.30 вечерта
Модератори: mitaka7, Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
mitak_88 написа:колега трябва да ти кажа че тия 200 лв и 10 точки са в кръга на фантасмагорията на куките аз имам същият акт за демонстративно форсиране на вдигател и описване на слънца в кръг и акта е точно 50 кинта без точки!!!
е възможно братле, ама нали знаеш като те спрат за първи път за такова нещо как трепериш и не знаеш какво да кажеш

the project is ready....

- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
BeXTMaN написа:ей ся ме спряха със 113 на излизане от града и писаха че сам в града кви ли пари ще искат
не ти ли взеха книжката? Нали по закон ако превишиш с повече от 30км/ч и ти се отнема книжката?
Лятото и аз имах подобна случка. прибирам се от морето. И преди да тръгна към Ст.З доста се почудих дали да си изпрязня картата или да тръгна само с 10 лв в джоба. Ама си викам всичко става я по добре да имам малко кеш в себе си. И така събрах около 50тина лв в мен и тръгнах наобратно. И някаде към 1-1:30 вечерта ще влизам в Стара Загора откъм Нова Загора, а там пътя го знаете - 2 ленти и само направо. И си карам аз със 120-130 и някакси не съм видял табелата на града, след която има още поне 4-5км само прав и хубав път. И в далечината забелязвам нещо зеленичко, а после и нещо червеничко да се размята до зеленичкото - спирачки и после забелязах и астрата с нещо на капака. И си виакм кофти и радар имат. Спирам аз, оня идва до мен, представи се, бла бла и ми вика ела до патрулката и ми показва радара - 94км/ч, писка та се цепи направо. поуспокоих се малко, при положение че като ги видях бях поне с 120. И кат-а ми обяснява как преди няколко дена била влезнала в сила поправка на ЗзДП според която над 30 ти вземали кетапа. И написа ми името на акта, спря се, погледна ме и започна да ме разпитва - от каде съм, откаде се връщам, каде съм бил, с кой съм в колата, уча ли

- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
И мен така ме спряха с 114 км в ястребово посока хасково едно село но тогава карах с един предходен акт и ми написаха нали нов .Те така мина времето на първия и отивам да го плащам тои беше 40 лева и оп тоя в кат ми враща талончето гледам го аз и си траикам и си викам щом си решил няма да ти чупя хатара и сега имам и аз един такав ми виси от 3 4 месеца ама синия талон си е в мен и си траикам.
- Stiks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50Б25
- Мечтае да кара: икономично
снощи за пръв път излизам в раднево (2 седмици не съм се прибирал) и как да ме посрещнат ... с 2-е проверки и 2 предупреждения (за мое щастие
) без колани, без мигачи, неправилно изпреварване ама за скорост немогат ме фанат, че нямат радарче 

37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3