СБА - Кожодери и обирджии
Модератори: mitaka7, Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- E-24
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21
- Мечтае да кара: E21
- Детайли за колата: червена
- aboykov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318TDS, e84 X1 28i
- Мечтае да кара: Луноход
- Детайли за колата: '97 318TDS Touring
12 х1 28i
ex '06 X3 3.0d
ex ‘06 e90 320i
Колега пак си бил близо и леко си се разминал
Какво ще кажеш за Италия и скъсан колянов вал
Пътната помощ щеше да ме извози за 100 евро до БМВ сервиз, който се намираше само на 4-5км. Накрая реших с някой автовоз до БГ да я прибера и оттам се почна, всеки който намирах в Италия се съгласяваше привидно, но след това цените стигаха до 1,000 евро. Накрая ми писна хванах си самолетчето и се прибрах в БГ намерих си човек, който за една скромна сума я прибра.
Извода е в БГ те рекетират колкото могат като изпаднеш в такава ситуация, но в чужбина е ... да не им паднеш в ръчичките

Извода е в БГ те рекетират колкото могат като изпаднеш в такава ситуация, но в чужбина е ... да не им паднеш в ръчичките

There is nothing more beautiful than BMW and Gisele Bündchen ridin' it 

- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
евала че си се прибрал, а за да нямаш такива неприятни преживявания и да не стоиш на произвола на съдбата следващия път си направи 1 застраховка Авто асистанс за чужбина там за колкото дни няма да те има, цените са смешни на фона на пътната помощ а услугите са перфектни аз съм ползвал на алианц...без забележки дойдоха, огледаха и като видяха че няма да могат на място да се справят и нямат мрежа сервизи в македония ме прибраха до пред вкъщи (а бях на 20км от скопие) 

36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3