Какво да не правим...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- troy^stallion
- Потребител
-
Какво да не правим...
Колеги, една история имам за Вас. Празнувам си аз на нова година '07 срещу '08 и всичко е точно, в един апартамент съм си аз в София, паркирал съм си M3-то отпред и всичко точно. Но след 1л мента и 1л джин жена ми ме изнервя и умната ми глава какво прави, хваща един от най-добрите ми приятели, качвам го в колата и заминаваме, накъде - студ. град естествено. На втората пряка приятелчето казва, дай аз да карам. Естествено приятелите са си приятели, та кара приятелчето BMW-то, обаче какво знае от задно той, веднага се юрва на бордюра, след което задната броня е аут, пука се задната лява гума, след което се продължава към студ. град, ама се сещате пияни заляни със спукана гума и при един от ударите изгубен преден регистрационен номер, та спира ни полицая точно след УНСС, при което моя милост решава да не спира и продължава, та гледаме 3 астри 1.6 преследват BMW 2.0 със спукана гума:) Спирам аз, изкарват ме, почти за ареста, утре щели да ме съдят това онова, духам аз на дрегера правя се на луд, и накрая до какво стигаме - по 150 лв. на човек, те са 3ма човека и проблемът е решен. На първо четене се казва "влез в колата", ама на второ четене при "духаш на дрегера" казах следното - момчета, оставям Ви парите тук (защипани под чистачката) и забравяме за проблема. Отговор - "да, нищо не се е случило, да внимавате като карате". Качваме се и си заминаваме. Две поуки - шибаните куки винаги са корумпирани до мозъка на костите си и никога не карайте пили. Сега съжалявам за постъпките си, но вече е късно, така че мислете.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- Mitetooo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: VW Passat TDI,Peugeot 106,BMW 520
- Мечтае да кара: E31 850
Re: Какво да не правим...
troy^stallion написа:Колеги, една история имам за Вас. Празнувам си аз на нова година '07 срещу '08 и всичко е точно, в един апартамент съм си аз в София, паркирал съм си M3-то отпред и всичко точно. Но след 1л мента и 1л джин жена ми ме изнервя и умната ми глава какво прави, хваща един от най-добрите ми приятели, качвам го в колата и заминаваме, накъде - студ. град естествено. На втората пряка приятелчето казва, дай аз да карам. Естествено приятелите са си приятели, та кара приятелчето BMW-то, обаче какво знае от задно той, веднага се юрва на бордюра, след което задната броня е аут, пука се задната лява гума, след което се продължава към студ. град, ама се сещате пияни заляни със спукана гума и при един от ударите изгубен преден регистрационен номер, та спира ни полицая точно след УНСС, при което моя милост решава да не спира и продължава, та гледаме 3 астри 1.6 преследват BMW 2.0 със спукана гума:) Спирам аз, изкарват ме, почти за ареста, утре щели да ме съдят това онова, духам аз на дрегера правя се на луд, и накрая до какво стигаме - по 150 лв. на човек, те са 3ма човека и проблемът е решен. На първо четене се казва "влез в колата", ама на второ четене при "духаш на дрегера" казах следното - момчета, оставям Ви парите тук (защипани под чистачката) и забравяме за проблема. Отговор - "да, нищо не се е случило, да внимавате като карате". Качваме се и си заминаваме. Две поуки - шибаните куки винаги са корумпирани до мозъка на костите си и никога не карайте пили. Сега съжалявам за постъпките си, но вече е късно, така че мислете.
......
Пътят към славата е осеян с бутала и биели...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
SpUd3r написа:последно М3 ли караш ли БМВ 2.0![]()
е как какво бмв кара 320 м3

А на автора : пич спри да се друсаш, най-приятелски съвет.
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Raicko Racing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 318Is
ако те гонят 3 астри като те хванат колко БОИ БОИ БОИ ще ти хвърлят не е истина ! хич нема да ти искат парите ще са побеснели че ги разиграваш а другите 2 коли ко напрвиха нали се сещаш че са запалили станциите и нищо после бате нещу мъ лъзгъш
аз минах на червено на университета и завивам към цариградско е ония педераси беха излезли и един стоеше в наи-лявата лента дригия в наи дясно и като им предложих спопазумение ми казаха нестава ще ни питат какво стана и тре да им дадем отговор нестава с 30лв тъи че къде отиваш може би
хастарите с синия споилер праат 200-210км/h проверено е само незнам дали тези 1.4 или 1.6

хастарите с синия споилер праат 200-210км/h проверено е само незнам дали тези 1.4 или 1.6
Последна промяна Мишу на 15 Фев 2008, 23:41, променена общо 1 път
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
- X5_criminal
- Потребител
-
Колега незнам как стават тия работи с 150 лв.
Имах идентичен случай тогава имах Ланчия Дедра 2.0 16 и им избягах до Слатина обаче познаи кво стана после ????????? Ми да ти кажа бях доста зле .По добре послушаи колегите 

Всичко е фантазия
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
мишу а като са те гонили как не са ти видели регистрацията само да те питам
знам че можеш да им избягаш ама после не идват ли честитки?
знам че можеш да им избягаш ама после не идват ли честитки?

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Re: Какво да не правим...
troy^stallion написа:Колеги, една история имам за Вас. Празнувам си аз на нова година '07 срещу '08 и всичко е точно, в един апартамент съм си аз в София, паркирал съм си M3-то отпред и всичко точно. Но след 1л мента и 1л джин жена ми ме изнервя и умната ми глава какво прави, хваща един от най-добрите ми приятели, качвам го в колата и заминаваме, накъде - студ. град естествено. На втората пряка приятелчето казва, дай аз да карам. Естествено приятелите са си приятели, та кара приятелчето BMW-то, обаче какво знае от задно той, веднага се юрва на бордюра, след което задната броня е аут, пука се задната лява гума, след което се продължава към студ. град, ама се сещате пияни заляни със спукана гума и при един от ударите изгубен преден регистрационен номер, та спира ни полицая точно след УНСС, при което моя милост решава да не спира и продължава, та гледаме 3 астри 1.6 преследват BMW 2.0 със спукана гума:) Спирам аз, изкарват ме, почти за ареста, утре щели да ме съдят това онова, духам аз на дрегера правя се на луд, и накрая до какво стигаме - по 150 лв. на човек, те са 3ма човека и проблемът е решен. На първо четене се казва "влез в колата", ама на второ четене при "духаш на дрегера" казах следното - момчета, оставям Ви парите тук (защипани под чистачката) и забравяме за проблема. Отговор - "да, нищо не се е случило, да внимавате като карате". Качваме се и си заминаваме. Две поуки - шибаните куки винаги са корумпирани до мозъка на костите си и никога не карайте пили. Сега съжалявам за постъпките си, но вече е късно, така че мислете.
правил съм същия сценарии , лятото почти всяка вечер се наливахме в даи даи и после към 33 и винаги казваме че ще ходиме пеш, винаги всичко точно само последния ден от моиата почивка пред 33 хоп палката 3 куки без кола и аз като тебе незнам къде съм и почнах от 20лв на човек и стигнах до 150лв на човек ама нямах кеш и викам отиам до банкомата и тоя вика колегата идва с тебе и аз и куката от 33 към банкомата на фантастико между блоковете в тъмницата падах там тоя ми помагаше да стана и изтеглих 300 (по 100 на човек ) ама нали знам че тия нема ги броят и така ги ебнах ама пак ме е яд да го еба

15 мнения
• Страница 1 от 1