Куките тръгнали да ме ловят ....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
А аз имах една комшиика, която си стои по цял ден на пейката пред входа. И като види да влиза непознат мъж питаше: "Ти при кого отиваш? Ние булки за женене още нямаме тука"
А към автора на темата имам въпрос: Баща ти знаеше ли, че взе колата да направиш кръгче?

А към автора на темата имам въпрос: Баща ти знаеше ли, че взе колата да направиш кръгче?
Война по пътищата ли??? Къде се води тази война?!?! Аз пътища не знам да има в България!!!!!!!
- vanko_terziev
- кандидат ентусиаст
-
Хаха,и аз имам една такава комшийка.Постоянно седи на балкона(тя живее на първия етаж в ляво) и винаги знае какво става.
Аз си живея в този апартамент сам вече 3 години.
Един ден бабката ме причаква пред входа и ми вика:-Абе момче,да те попитам нещо.Аз и казвам -Давай.Бабката вика-Да вземеш да ми дадеш да ти ползвам мазата за тази зима,за да си сложа дървата там...! Аз си викам-Ай стига бе,тая пък какво и става.В интерес на истината,аз в мазата съм слизал всичко на всичко точно 3 пъти. И и викам на бабката-трябва да си помисля,пък и да видя какво има в тая маза. И бабката(която е кривогледа,и като те погледне се чудиш в теб ли гледа или зад тебе и ставаш разноглед) ми казва.
Момче,недей да отказваш на бабата-две внучки имам,ще те запозная,и си избери която си харесаш!!!!
Гръм ме удари.Викам и аз-Да добре,ще видим,и си продължавам по пътя.Както си вървя и си мисля.Тая бабка нормална ли е?
Първо като и ги знам какви кучета са внучките и,и не мязат на каквото приличат,дето се вика-от всякъде различни.
Второ-тая какво си помисли,че ще се женя ли?Още повече пък и да имам за роднини такива ненормални,които на всичкото отгоре ще се опитват да ми дават тон в живота,и да ме следят какво правя....
Трето- Абе тая лудата постоянно вижда,какви мадами ми идват на гости.Как си помисли,че ще ми класира внучките си.
Четвърто-Ако се напия някоя вечер,евентуално бих могъл да си помисля,но само ако и двете са на калъп-ей така за разврата.
Пето-Абсурд.
Лека от мен.
Аз си живея в този апартамент сам вече 3 години.
Един ден бабката ме причаква пред входа и ми вика:-Абе момче,да те попитам нещо.Аз и казвам -Давай.Бабката вика-Да вземеш да ми дадеш да ти ползвам мазата за тази зима,за да си сложа дървата там...! Аз си викам-Ай стига бе,тая пък какво и става.В интерес на истината,аз в мазата съм слизал всичко на всичко точно 3 пъти. И и викам на бабката-трябва да си помисля,пък и да видя какво има в тая маза. И бабката(която е кривогледа,и като те погледне се чудиш в теб ли гледа или зад тебе и ставаш разноглед) ми казва.
Момче,недей да отказваш на бабата-две внучки имам,ще те запозная,и си избери която си харесаш!!!!
Гръм ме удари.Викам и аз-Да добре,ще видим,и си продължавам по пътя.Както си вървя и си мисля.Тая бабка нормална ли е?
Първо като и ги знам какви кучета са внучките и,и не мязат на каквото приличат,дето се вика-от всякъде различни.
Второ-тая какво си помисли,че ще се женя ли?Още повече пък и да имам за роднини такива ненормални,които на всичкото отгоре ще се опитват да ми дават тон в живота,и да ме следят какво правя....
Трето- Абе тая лудата постоянно вижда,какви мадами ми идват на гости.Как си помисли,че ще ми класира внучките си.
Четвърто-Ако се напия някоя вечер,евентуално бих могъл да си помисля,но само ако и двете са на калъп-ей така за разврата.
Пето-Абсурд.
Лека от мен.
- Kurt Vagner
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Жената да мърка
Stanchev колега ти не си ли карал като си бил по малък ? Аз лично карам от 14 години баща ми ме научи ... Взех книжка спокойно
Ще гледам да не се лепна в некой колега
:D:D

- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
- Kurt Vagner
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Жената да мърка
хаХАХахах мацката я познавам яко е тази която си мисля
, а в ж.к Филиповци са с черни коси и правят виенско колело голи
а Аз съм в Кв.Филиповци :]]]]

Ние също имаме една такава баба в хода и ако някой непознат реши да влезе тя го спира и го разпитва къде отива и при кой. Едно лято нашите бяха заминали на почивка, но аз още не си бях взела отпуск и си бях в къщи/още не си бях купила и колата и имахме само една-семейната/, та въпросното лято съм поканила приятели у нас и първа идва една приятелка и бабето я спира - Ти къде отиваш? Тя й казва, че идва при мен. А бабето - Мира я няма, те заминах всички на почивка!!! Никой не я беше уведомил, но тя ЗНАЕШЕ! В този момент аз се показвам и й казвам да я пусне, че съм си вкъщи, а тя беше адски учудена, че е пропуснала присъствието ми
Но какво ме дразни най-много в тези бабички - все разправят, че го правели за добро, да не влизали крадци и т.н., но когато влезе наистина крадец те все нищо не видяли, нищо не чули........ Странно, не мислите ли?!?!

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2