Комбинацията от бакшиш и сиган....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
а!!! и още нещо!!! от болница съм чул да се излиза и от затвора разпраат ,че се излиза.....!!! от гроб да се излезе,обаче нищо не съм чул....!!
има адвокати-може и целия живот да си преебеш ,ама ше останеш.....и тва е по-добрия вариант ,отколкото на теб да ти ходят бавно ,а мангала да е в затвора......евентуално!!!

- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
SKISA написа:а!!! и още нещо!!! от болница съм чул да се излиза и от затвора разпраат ,че се излиза.....!!! от гроб да се излезе,обаче нищо не съм чул....!!има адвокати-може и целия живот да си преебеш ,ама ше останеш.....и тва е по-добрия вариант ,отколкото на теб да ти ходят бавно ,а мангала да е в затвора......евентуално!!!
СКИСА, много ясно, че винаги човек трябва да е готов да избира - Той или Аз. И в затвора е за хора... По добре от колкото да мълчиш на бакши или на цигани а камоли когато 2-те са в комбинация и са готови да те направят на кайма...Това си го мисля когато съм в подобна ситуация и съм яростен... Но като ми поотмине си мисля , че винаги е по-добре за мен да си тръгна мирно и кротко, да му запиша просто номера, от там съвсем лесно с няколко щтраквания на компютър да му намера адреса и направо да му пратя гости...Хем и вълка сит, хем и агнето цяло - аз съм чист и доволен.
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
emo_pld написа:SKISA написа:а!!! и още нещо!!! от болница съм чул да се излиза и от затвора разпраат ,че се излиза.....!!! от гроб да се излезе,обаче нищо не съм чул....!!има адвокати-може и целия живот да си преебеш ,ама ше останеш.....и тва е по-добрия вариант ,отколкото на теб да ти ходят бавно ,а мангала да е в затвора......евентуално!!!
СКИСА, много ясно, че винаги човек трябва да е готов да избира - Той или Аз. И в затвора е за хора... По добре от колкото да мълчиш на бакши или на цигани а камоли когато 2-те са в комбинация и са готови да те направят на кайма...Това си го мисля когато съм в подобна ситуация и съм яростен... Но като ми поотмине си мисля , че винаги е по-добре за мен да си тръгна мирно и кротко, да му запиша просто номера, от там съвсем лесно с няколко щтраквания на компютър да му намера адреса и направо да му пратя гости...Хем и вълка сит, хем и агнето цяло - аз съм чист и доволен.
Бате неква мутра го играеш и ти

It`s party time !
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Mollov написа:bam-bam написа:
естествено но АКО е велика дума .. ако Левски беше с ботуши а Ботев с каска ся можеха да са живи
така че нека да стане пък тогава ще го нищим .. до тогава всичко е в сферата на научната фантастика и филмите за Рамбо и Роки
няма нужда да те познавам но ако имаш малко акъл би се замислил дали си заслужава да лежиш некои за 1 калник и тем подобни ... така че няма нужда от такива изрази ... за тфа ти казах като се успокоиш и ти мине ще видиш сам че съм прав
иначе има и много дурги варианти ако искаш да го чупиш ... записваш му номера намираш некои познат да ти каже къде живее .. отиваш в тях и го гръмваш с пушката
Кой говори, че трябва да го убиваш? Като му строшиш всички пръсти на ръцете..... кво толкова.... няма да те осъдят така лесно - наранил се е при удара... синини да има нещо случайно?!? Отпечатъци ли ще вземат? Пък той после нека седи дома да му зарастват пръстетата, докато му тече лизинга... пък да видим после как ще е....
както каза колегата по нагоре .. мноо мутри се навъдиха тука

и все пак .. при МАСА такива теми с изблици на ярост и заплахи до сега няма 1 ПРЕБИТ .. това нещо да ти говори

като толко сте смели но не само на думи .. земете направете едно показно снимаите да видиме и ние и тогава ше кажа ЕВАЛА

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Re: Комбинацията от бакшиш и сиган....
SKISA написа:...
Ти ли беше това??? На левия завой от Сливница към К. Величков ме пусна пред теб, после на следващия светофар аз те пуснах пред мен. Видях, че нещо се случи, но не разбрах какво. Като се изстреля толкова в ляво (чак на отсрещните релси), реших, че сте се ударили, ама видях, че таксито отпраши и всичко е ОК.
После ми се стори, че ще го гониш, ама на кръстовището на К. Величков и Т. Александров ни светеше червено...

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
bam-bam написа:както каза колегата по нагоре .. мноо мутри се навъдиха тука![]()
![]()
![]()
и все пак .. при МАСА такива теми с изблици на ярост и заплахи до сега няма 1 ПРЕБИТ .. това нещо да ти говори
като толко сте смели но не само на думи .. земете направете едно показно снимаите да видиме и ние и тогава ше кажа ЕВАЛА
Виж сега... аз принципно не съм конфликтен човек, даже напротив... НО при подобни случаи ми пада пердето и тогава става друго... хубавото в случая е, че ми остава капка съзнание да помня, че няма сми да го убивам, след като мога да му направя и по-лоши неща (едно от тях съм описал по-горе)...

- SKISA
-
-
err0r написа:SKISA написа:...
Ти ли беше това??? На левия завой от Сливница към К. Величков ме пусна пред теб, после на следващия светофар аз те пуснах пред мен. Видях, че нещо се случи, но не разбрах какво. Като се изстреля толкова в ляво (чак на отсрещните релси), реших, че сте се ударили, ама видях, че таксито отпраши и всичко е ОК.
После ми се стори, че ще го гониш, ама на кръстовището на К. Величков и Т. Александров ни светеше червено...
e ми аз бех! черно комби - блокираха скоростите-не можах да отлепя да го гоня ,а и се отказах на червеното. верно ,че пуснах бмв на левия от сливница-май беше зелено или нещо такова.после вече не съм забелязал никой покрай мен-сори ако нещо съм те засекъл без да искам....! почти се ударихме,но се размина на косъм-начи си бил свидетел на случката и знаеш какво стана. не карах много бързо,а ако не бях успял да извия и все пак първо мернах насреща,че няма трамвай щехме да се направиме на юфка. той тръгна да прави обратен завой ,щото се изнесе почти напреко на платното,а не като да задминава. ми такива работи...! не видяли стикерите на номера...!
а на бам-бам ще кажа,че нема заради твойто евала да се бия с мангали и бакшиши по улиците-некакси не ми е толкова ценно...

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
SKISA написа:err0r написа:SKISA написа:...
e ми аз бех! черно комби - блокираха скоростите-не можах да отлепя да го гоня ,а и се отказах на червеното. верно ,че пуснах бмв на левия от сливница-май беше зелено или нещо такова.после вече не съм забелязал никой покрай мен-сори ако нещо съм те засекъл без да искам....! почти се ударихме,но се размина на косъм-начи си бил свидетел на случката и знаеш какво стана. не карах много бързо,а ако не бях успял да извия и все пак първо мернах насреща,че няма трамвай щехме да се направиме на юфка. той тръгна да прави обратен завой ,щото се изнесе почти напреко на платното,а не като да задминава. ми такива работи...! не видяли стикерите на номера...!
а на бам-бам ще кажа,че нема заради твойто евала да се бия с мангали и бакшиши по улиците-некакси не ми е толкова ценно...аз споделям мнение и какво се е случило и как съм реагирал-не търся твойте оценки или одобрение за постъпките си! не смятам ,че се правя на мутра-нито съм мутра,но в такава ситуация това е моята реакция.ако ти е смешна или смяташ ,че е неправилна или мислиш ,че сме форумни герои ,дето само пишат и се пуйчат по интернет-това е твое право и аз не смятам да споря за това. прави ми впечатление ,че си контра на всякакви инициативи или каквото и да е написано във форума или почти на 90% от него ,а това пък е моето мнение за твоето писане..! нищо лошо към теб,ама некакси си вечна опозиция на почти всичко. доколкото си спомням това май беше нихилизъм-не че е болест или обида,ама отрипочти всичко и всеки...
прав си .. вечната опозиция на всичкото глупост дет се бълва тука

написах го щот те мисля за по голям и улегнал човек и исках да се успокойш преди да си поредния Интернет борец ... щот така малките гледат и после и те се надъхват зимат си по едно БМВ и почват да "пребиват" всичко живо дет ги засича или им отнема тяхното предимство а такива теми бол .. за тфа първото нещо като прочета такава тема е да се посмея и после да кажа на човека че не е прав и че само се изхвърля и ще му мине ... виж ако имаше 10-20 пребити немаше така да реагирам ... логично нали
п.п. нещо като темите с Протестите .. Убииствата на разни наркомани откраднали поредните халогени и т.н. т.н. ....
дадох елементарен пример .. след като се краде толко около тоя МОЛ ... що не се направи 1 хайка там .. познай .. глас в пустинята и така се изпокриха "геройте" от войната

и мен ми надраскаха колата (да се развикам тука ли .. наи много ако човека чете да ми се смее като луд както правя и аз

и много примери ... АЗ ако бех крадец и пиша тука и чета как МЕ пребивате само в НЕТА знаеш ли колко страх ще ме фане да ви пипам колите ... сети се сам ... а можеби това се случва и в момента докато ние си пишем поредната тема някои си чете и се хили на наш гръб

да се надявам малко да ти се изясни позицията ми

имаше една приказка куче къде лае не хапе .. та и ние така си лаем само .. докато не земем да хапем ефект няма да има ... та така следващия път земи ухапи некои пък да видиш дали няма да има ефект

- SKISA
-
-
не знам как точно и с какво ще ги интегрирам ,мамицата им мангалска,обаче неска колата ми умря!
и съм сигурен,че стана заради случката с мангала-бакшиш! единственият проблем е ,че не му видях номера!!!
просто след случката на булеварда колата на няколко пъти даде грешки по скоростната кутия и днес вече съвсем отказа ,като включи на некакъв режим за довличане до дома и работи само до трета скорост!!! излиза на дисплея едно жълто колелце със зъбци и тва е!!! довлякох я до бокса и утре отивам на диагностика и ако не се справи майстора в Лозен ше требва да ида до Камор и дано само да ми е само софтуерен проблема ,щото иначе не ми се мисли!!!! после ми кажете колко мил трябва да съм с гадовете на пътя. щото гадта са нема да дойде да ми плати ремонта , нали!?!?!? и нека някой ми обяснява колко сме лаели!!! аз следващия път нема да пиша ,щото може да послужи като доказателство в съда...!!! мамицата им индийска мръсна!!!!
и съм сигурен,че стана заради случката с мангала-бакшиш! единственият проблем е ,че не му видях номера!!!
просто след случката на булеварда колата на няколко пъти даде грешки по скоростната кутия и днес вече съвсем отказа ,като включи на некакъв режим за довличане до дома и работи само до трета скорост!!! излиза на дисплея едно жълто колелце със зъбци и тва е!!! довлякох я до бокса и утре отивам на диагностика и ако не се справи майстора в Лозен ше требва да ида до Камор и дано само да ми е само софтуерен проблема ,щото иначе не ми се мисли!!!! после ми кажете колко мил трябва да съм с гадовете на пътя. щото гадта са нема да дойде да ми плати ремонта , нали!?!?!? и нека някой ми обяснява колко сме лаели!!! аз следващия път нема да пиша ,щото може да послужи като доказателство в съда...!!! мамицата им индийска мръсна!!!!

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
SKISA написа:не знам как точно и с какво ще ги интегрирам ,мамицата им мангалска,обаче неска колата ми умря!
нема да се косиш .. то Стависки човек утрепа и го пуснаха .. пък за теб как ще докажат че ти си дефакто ТИ

- SKISA
-
-
изнервен съм ,заради проблема със скоростите-може и да съм бил рязък,но такива требва да се наказват-тва е мойто мнение.требва да има реакция,защото като го направи 5 пъти и никой нищо не му кажа-мангала ришава,или бакшиша решава,че тав си е в реда на нещата и си кара така. като разбере,че е в реда на нещата да слезеш да му счупиш китарата ше знае ,че не е реда на нещата. никой в германия или къзето и да е в нормалните държави няма да слезе да се бие каквато и ситуация да се случи на пътя,щото му е ясно ,че човека е сгрешил от невнимание и много рядко от простотия...! тук ,обаче не е нормална държава и реакциите на пътя е ясно ,че са други. за да му се набие в тъпата тиква на говедото ,че е сгрешил-единствения начин е с ....набиване!! той от друго не разбира!щото ако дигне ръка да се извини,че ме е засякъл-никога няма да си помисля да слизам-ше кажа случва се! но като те засече и после те изгледа се едно е негов пътя или пък ти дигне пръст според мен реакцията е ясна.
Аз преди седмица имах подобно преживяване. На улица съм с предимство и ще правя културно ляв завой и в този момент един таксиджия с някъв матис изскача от ляво, от улица със СТОП, аз удрям едни спирачки и извих волана на дясно за да избегна удара, колата ми прехълца и тръгна да гасне, успях да изключа от скорости, а в тоя момент бакшиша тръгва да дава назад глупака му с глупак. Аз - вече овладяла ситуацията - едни бибитки, едни псувни / преди време един точно такъв от стоп ми надра цялата лява страна, защото не ме видял!!! /. Бакшиша навел смутено глава надолу, защото беше с клиенти, но това до момента, в който аз вече си правя левия завой и той вижда, че съм жена и от тук вече му идва смелостта, развива надолу прозореца и ми крещи: Кво маа?!? Просто нямам думи!!
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3