Неска ква я свърших

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Неска ква я свърших

Мнение от Satanans4o » 07 Фев 2008, 19:39

! Алекс написа:
M-TEAM написа: минаваме покрай химията ,който е от Стара Загора знае за ко става въпрос,момичета колкот щеш :twisted:

алооо ти що шеташ в мойта зона бре 8)

дай ти резнем покрива и ще те преследват и до вас :mhihi: :mhihi:

а на тебе направило ли ти е впечатление че в Зарата всеки втори циганин се качил на е36 :mhihi: :mhihi:

Да и аз в Казанлък забелязвам на вторичните пълно с е 30-ки,нормално е те годинките не прощават :lol: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

с

Мнение от BeXTMaN » 07 Фев 2008, 21:50

времето не прощава :mhihi: дори на БМВ :bowdown: и все пак БМВ си е БМВ без значение какво стига с тия бъзици :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 08 Фев 2008, 13:05

Лично според мен това си е груба Селска Проява.Станал си за смях според мен.Ако след като сте слезнали да се отдимява колата сте оставили вратите отворени и вътре касетофона до дупка с някакъв тъп хип-хоп дадут до кривене чак,ефекта е бил на 100% :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е83 3.0 D
Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v

Мнение от M-TEAM » 08 Фев 2008, 19:57

body написа:Лично според мен това си е груба Селска Проява.Станал си за смях според мен.Ако след като сте слезнали да се отдимява колата сте оставили вратите отворени и вътре касетофона до дупка с някакъв тъп хип-хоп дадут до кривене чак,ефекта е бил на 100% :mhihi:

а аз кат прая така не слушам музика :mhihi: че не чувам как измъчено цвилят 14-ските :mhihi: а пък за това че слезнахме ми ти и ти да беше щеше да слезеш то не са дишаше въпреки че аз мноо я обичам таз миризма на запалена гума :twisted:
пък и не слушам хип-хоп ли там кот е ний сме фенове на хаус музиката и на радио фреш :mhihi:
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555

Предишна

Назад към Страхотни истории