Много са нагли...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Палавника
Аватар
Кара: 320 D '03; Х5 Е70

Много са нагли...

Мнение от тони6600 » 05 Дек 2007, 12:01

Снощи жената се прибира към 20:00 и цялата пребледняла и вика някой звънял ли ти е на звънеца в къщи(живеем в 6 етажен блок с вътрешен двор)викам не,и тя долу има два патрулки и в тунела е пълно с полиция,изскачам на терасата гледам колата ми там,полицаите шават около колите викам тука има нещо скачам до долу и един познат полацай там,и вика а здрасти викам какво става,и той а нищо прибирате крадени коли в двора и аз така :shock: ,и включвам,че от неделя сутринта в двора има спяно едно Сузики Витара и всички мислим,че е на някой комшия от блока а то кредено и човека си го намерил сам.Така,че колеги тия вече прекаляват.Само не почвайте имал ли е каско и т.н. пиша с цел да сте по наблюдателни,и да обръщате внимание на такива неща или на съмнителни субекти.Сега другата седмица ще монтираме още една врата с цел да няма никой освен живущите достъп до вътрешния двор макар,че ако решат едва ли нещо ще ги спре.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 05 Дек 2007, 16:46

Тва в кой квартал? :roll:
_!_

Палавника
Аватар
Кара: 320 D '03; Х5 Е70

Мнение от тони6600 » 05 Дек 2007, 18:33

Широк Център

Потребител
Аватар

Мнение от BlackTown » 14 Дек 2007, 19:52

аз вече им свикнах за една седмица на моят паркинг извзеха 4 крадени возила . Неприятно е особенно като знаеш че някой ден и твоята кола може да хване крака на някаде.... но ние самите няма как да ги спрем.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 14 Дек 2007, 20:11

Зад блока от много време стои Рено Меган,прилично старо (не много) и ми идва на ум от време на време да звънна един тел.да не е крадено :roll: Предложения?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 15 Дек 2007, 2:36

и аз забелезвам една Е30ка с спукани гуми ама се чудя дали да звънна или просто собственика се е отказал да се бори с тфа чудо на техниката и го е зарезал да умре достойно :mhihi:
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 15 Дек 2007, 3:07

bam-bam написа:и аз забелезвам една Е30ка с спукани гуми ама се чудя дали да звънна или просто собственика се е отказал да се бори с тфа чудо на техниката и го е зарезал да умре достойно :mhihi:

те тия трудно умират
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно
Мечтае да кара: самолет

Мнение от u`F`o » 15 Дек 2007, 8:33

Slavi_m написа:Зад блока от много време стои Рено Меган,прилично старо (не много) и ми идва на ум от време на време да звънна един тел.да не е крадено :roll: Предложения?

В Пазарджик, на един паркинг на запад има един ескорт Mk4 с Пловдивска регистрация - Rent- A- Car със изваден двигател и отключена и като са се обадили моите хора на куките и изобщо не отишли да видят, за какво става въпрос....
А въпросната кола виси вече повече от месец там...
Taка че, смятай колега колко ще направят нещо, ако се обадиш :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от n1tr0s0x1d3s1st3m » 15 Дек 2007, 22:03

ами според мен е редно да се звънне в такъв случай - едва ли ще загубиш много време, но от друга страна може да се намери собственикът... представете си ако вие сте на негово място дали ще искате някой да звънне :)
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето ;) не карай пил - стигни жив!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Re: ..

Мнение от bam-bam » 15 Дек 2007, 22:28

bavareca_86 написа:
bam-bam написа:и аз забелезвам една Е30ка с спукани гуми ама се чудя дали да звънна или просто собственика се е отказал да се бори с тфа чудо на техниката и го е зарезал да умре достойно :mhihi:

те тия трудно умират

така си мислиш оТ си гладен :mhihi:
тея от последната сбирка на дупница още не са Управени щот родиха мноо набръзо :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30
Мечтае да кара: е30

Re: ..

Мнение от Станислав Попов » 02 Яну 2008, 17:46

bavareca_86 написа:

те тия трудно умират
не умират :twisted:

Назад към Страхотни истории