Колеги

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Колеги

Мнение от koko14koko » 24 Дек 2007, 18:36

Колеги, понеже в доста теми се говори за толерантността на пътя и за това дали тя е в зависимост от това колко скъпа кола караш, нека ви кажа и моето мнение на човек по-възрастен от повечето хора тук.

Гъзетата дето правят проблемите по пътищата са 95% въшльовци без 2 лева в джоба, които са дали всичките си пари за некъв кошник, особено ако кошника е малко по-скъп. Просто се опитват да избиват комплекси бедните поради многото липси в живота им.

И обратно, хората с пари и с реален бизнес са страшно предпазливи, внимателни и дори прикрити. Те обикновено отстъпват па ако ще и с Бентли да са . Това е ... не се дръвчете, давайте предимство, карайте и живейте спокойно.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 24 Дек 2007, 18:53

Това тема ли е или си объркал бутона за отговор по тема с бутона за нова тема?

Едно ще ти кажа.
Не познаваш достатъчно бизнесмени.
Или поне верните бизнесмени.
Имай ми доверие, в голяма грешка си относно тях.
Те са най - ужасните уроди на пътя, смятащи че са с предимство даже и в насрещното, а са хора със стотици хиляди километри зад гърба си...
И... не случайно си вземат коли с хиляда и неколко коня или коли със славата на вдигащите най - високата възможна скорост в света.... Не го правят за да карат според знаците.
Би била вярна логиката ти в Германия, с улегнали бизнесмени и строга дисциплина.
Там бизнесменът знае първо, че законът го лови и второ знае, че има какво да губи и няма защо да рискува.
Тук бизнесмените са скорошни крадци, измамници и разбойници, привикнали да живеят рисково. Мъчат се да внушават култура, да правят мероприятия, да се правят на светски люде... Но в същността си остават авантюристи.
И менно те са най - опасните на пътя.
Когато ти говоря, пред очите ми са определени хора, които познавам лично, и при това - добре. И с които съм пътувал...
И при това хора, които отдавна не са на 30 години...
Поздрави!

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 24 Дек 2007, 20:04

ДЗВЕР това къде се развива .... разказаното от теб? :shock:
На "мутрите" в Бургас ако им викаш бизнесмени :bowdown: . В София масово хората с лъскавите коли правят път на всеки независимо с каква кола е - вмятам само ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 24 Дек 2007, 20:36

аз пък имам наблюдения че онези палячовци с джиповете масово не ебават на пътя и отнемат предимство колкото по-голям джип по голям комплексар вътре :mhihi:
естествено винаги има изключения ама за сега са прекалено малко "културните бизнесмени" поне по нашия край е така

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 24 Дек 2007, 20:37

euroto написа:ДЗВЕР това къде се развива .... разказаното от теб? :shock:
На "мутрите" в Бургас ако им викаш бизнесмени :bowdown: . В София масово хората с лъскавите коли правят път на всеки независимо с каква кола е - вмятам само ;)

Айде бе :lol:

Потребител
Аватар

Мнение от koko14koko » 24 Дек 2007, 21:19

И двете тези имат право разбира се, но след като съм живял доста по чужбина и съм видял доста - моето чисто субективно мнение е, че единствено София бавно започва да се доближава до някакви цивилизовани, европейски модели. Положението в провинцията е коренно различно, дори не ми се говори за ужаса там. А основната причина за разликата между столица и провинция у нас е, че в София вече има гражданско общество и легална средна класа и граждани с достойнство - нетолерантни към селските простотий тип "мутра wannabe". За разлика от провинцията, където има по 1-2 ма местни феодали, които си газят наред.

ПП.
Днес на Раковска едно Бентли спря на почтително разстояние и ме изчака да пресека спокойно пеша без нерви, без глупости ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 24 Дек 2007, 21:49

t_andonov написа:аз пък имам наблюдения че онези палячовци с джиповете масово не ебават на пътя и отнемат предимство колкото по-голям джип по голям комплексар вътре :mhihi:
естествено винаги има изключения ама за сега са прекалено малко "културните бизнесмени" поне по нашия край е така

По провинцията все още е 92г. аз самия съм родом от малък град в който повечето с такива коли(да не кажа всичките) са точно такива!
От доста време насам по София се забелязва, че хората с лъскавите коли се държат доста добре. Като казвам хората с лъскавите коли нямам в предвид абсолютно всички. Има и винаги ще има комплексари :!:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 24 Дек 2007, 21:56

euroto написа:
t_andonov написа:аз пък имам наблюдения че онези палячовци с джиповете масово не ебават на пътя и отнемат предимство колкото по-голям джип по голям комплексар вътре :mhihi:

По провинцията все още е 92г. аз самия съм родом от малък град в който повечето с такива коли(да не кажа всичките) са точно такива!
От доста време насам по София се забелязва, че хората с лъскавите коли се държат доста добре. Като казвам хората с лъскавите коли нямам в предвид абсолютно всички. Има и винаги ще има комплексари :!:

наскоро бащата на един приятел каза:
"Човек който кара скъпа кола,трябва да е се държи на ниво!"
мисля че доста добре се изказа всъщност :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 25 Дек 2007, 2:25

Къде ти трябва да се развива? Където кажеш, вкл. и в чужбина се развива действието.
И не ми минавай с мита за София. Я съм от село, София не съм видело. Имам само към 10 години от живота си похабени там. Те повечето такива са в София. Там никой на никой не прави път, ти ангели ги изкара. Пазят си колите в задръстванията. Всички. Виж ги на магистралата. Сам знаеш за случая, в който шофьор на трамвай удря умишлено коли... А знаеш ли за случая, когато шофьор на трамвай беше застрелян на пследната спирка... От кого?
И погледни пак какви хора ти описвам и помисли дали става въпрос за "мутри".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 25 Дек 2007, 2:27

D3BEP написа:

Къде ти трябва да се развива? Където кажеш, вкл. и в чужбина се развива действието.
И не ми минавай с мита за София. Я съм от село, София не съм видело. Имам само към 10 години от живота си похабени там. Те повечето такива са в София. Там никой на никой не прави път, ти ангели ги изкара. Пазят си колите в задръстванията. Всички. Виж ги на магистралата. Сам знаеш за случая, в който шофьор на трамвай удря умишлено коли... А знаеш ли за случая, когато шофьор на трамвай беше застрелян на пследната спирка... От кого?
И погледни пак какви хора ти описвам и помисли дали става въпрос за "мутри".

зверо пак сипа рънъ :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 25 Дек 2007, 4:09

Тази тема е разисквана десетки пъти. Изводите си ги знаем чудесно, но само с приказки нещата на пътя няма да се променят.

Назад към Страхотни истории