За украса ли са огледалата ?

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 18 Дек 2007, 17:52

Georgieff написа:Евала Дзвер, Евала Алекс.

Преди време имаше тема точно заради такива като този експерт със 500-те коня, дето създават предпоставки за ПТПта и се изненадах, че такива като него не написаха поне едно мнение там - срам ли ги беше, нямаше ли ги, не знам.

Сега поне се видя, че и такива пишат във форума.
Дано си вземат бележка.

А на колегата със седмицата дето кара с 250 на завой по магистралата, ще му дам за пример катастрофата със седма серия, която прелетя мантинелата и се заби в автобус - помисли си - със сигурност не си по-добър шофьор от него (Алекс ти обясни защо), но за сметка на това си също толкова самонадеян.

А че онзи, дето се заби в рейса е бил самонадеян колкото тебе, го знам от втора ръка - по разбираеми причини.

дам и след тая среща на седмицата с автобуса едно момче от клуба лежа 1 месец в болницата.Карайте ама като няма никой на пътя.Нали се сещаш че аз ако съм с некой камион и изпреварвам ще ми е през х.я дали ще се натресеш в мен пък да си ми светкал и 3 дена преди тва се ми е тая.Аман!!!
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 18 Дек 2007, 19:14

grnka написа:твоите виждания за морал и етика и т.н. са бая сбъркани като имам предвид на една друга тема как си нахранил половината колеги затова че били заминали в чужбина

Нещо ма обърка с някого мой човек... :winky:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dqvola666 » 18 Дек 2007, 19:16

Баце защо не съм бил на мястото на този с форда малииии като видя някои да ми светка в огледалото когато изпреварвам малиииии питаи ме как скачам на спирачките с двата крака малииии и после язък дето ги имасх тия 500 магарета под капака и дето 12 циганина си бият инжекция малииии защо не съм бил пред теб!

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 18 Дек 2007, 19:20

dqvola666 написа:...

Поредния форумен герой... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
И като те събере целия и ти такова таковата на теб и недай си боже на цялото ти семейство,кел файда че после ще има акт за несъобразена скорост...ей такива като тебе многоооо ги обичам... :bowdown:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dqvola666 » 18 Дек 2007, 19:26

NaKi4_pZ написа:НЕ е важно колко коня има под капака, ВАЖНО е кое е магарето зад волана :mhihi: :mhihi:

D3BEP :yes: :yes:

:winky: :mhihi: :twisted:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dqvola666 » 18 Дек 2007, 19:32

Форумен герои можеш да викаш на ......... :ranting: си!

Предишна

Назад към Страхотни истории