За украса ли са огледалата ?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Georgieff написа:Евала Дзвер, Евала Алекс.
Преди време имаше тема точно заради такива като този експерт със 500-те коня, дето създават предпоставки за ПТПта и се изненадах, че такива като него не написаха поне едно мнение там - срам ли ги беше, нямаше ли ги, не знам.
Сега поне се видя, че и такива пишат във форума.
Дано си вземат бележка.
А на колегата със седмицата дето кара с 250 на завой по магистралата, ще му дам за пример катастрофата със седма серия, която прелетя мантинелата и се заби в автобус - помисли си - със сигурност не си по-добър шофьор от него (Алекс ти обясни защо), но за сметка на това си също толкова самонадеян.
А че онзи, дето се заби в рейса е бил самонадеян колкото тебе, го знам от втора ръка - по разбираеми причини.
дам и след тая среща на седмицата с автобуса едно момче от клуба лежа 1 месец в болницата.Карайте ама като няма никой на пътя.Нали се сещаш че аз ако съм с некой камион и изпреварвам ще ми е през х.я дали ще се натресеш в мен пък да си ми светкал и 3 дена преди тва се ми е тая.Аман!!!
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
grnka написа:твоите виждания за морал и етика и т.н. са бая сбъркани като имам предвид на една друга тема как си нахранил половината колеги затова че били заминали в чужбина
Нещо ма обърка с някого мой човек...

- dqvola666
- младши ентусиаст
-
Баце защо не съм бил на мястото на този с форда малииии като видя някои да ми светка в огледалото когато изпреварвам малиииии питаи ме как скачам на спирачките с двата крака малииии и после язък дето ги имасх тия 500 магарета под капака и дето 12 циганина си бият инжекция малииии защо не съм бил пред теб!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
dqvola666 написа:...
Поредния форумен герой...

И като те събере целия и ти такова таковата на теб и недай си боже на цялото ти семейство,кел файда че после ще има акт за несъобразена скорост...ей такива като тебе многоооо ги обичам...

- dqvola666
- младши ентусиаст
-
- dqvola666
- младши ентусиаст
-