скапаната кука ми тресна АКТ 100 лв

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 04 Дек 2007, 15:38

err0r написа:Ако не се лъжа, при положение че са спряли теб, нямат право да спират 2-ра кола. Но това май зависи от броя на присъстващите КАТ-аджии. Нали на всеки съставен акт се пишат свидетели, та в тая връзка май.

Колега ,"слънчогледите" винаги са минимум двама.Това колко коли ще спрат наведнъж независи от броя им!!!
Виждал съм опашка от 10-12 коли и всеки чака да го нарисуват :(

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 04 Дек 2007, 18:05

Не е верно... ако са двама нямат право да спрат повече от 2 коли по едно и също време... т'ва с чакането го зарежи... особено ако имат и радар... тогава пък изобщо.... най-малкото докат единият пише акт и другият гледа, първият (по закон) няма как да му е свидетел вече...

bam-bam, бялата Е36-ца с ///М пакет май се сещам на кой е.... ма той ако иска да си каже... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 05 Дек 2007, 1:59

Mollov написа:Не е верно... ако са двама нямат право да спрат повече от 2 коли по едно и също време... т'ва с чакането го зарежи... особено ако имат и радар... тогава пък изобщо.... най-малкото докат единият пише акт и другият гледа, първият (по закон) няма как да му е свидетел вече...

bam-bam, бялата Е36-ца с ///М пакет май се сещам на кой е.... ма той ако иска да си каже... :mhihi:

не беше тоя ... онова беше мноо бръзо ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wenzy » 05 Дек 2007, 10:30

Mollov, и аз съм чувал за законните работи как се прави и кой може и неможе да е свидетел ама е на .......... станах очевидец на тая случка!
Бяха без радар момчетата и очевидно бяха доста нервирани ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 05 Дек 2007, 22:44

Та спира ни днес катаджия обаче ние сме с пълното спокойствие на изрядни герои.
Идва "уважаемия" преносител на вируса "корупция" и на джама ни зарадва че десният стоп е заминал.Водача само попита "верно ли?" и така.Та нашия искаше документите и водача бръкна с дясната си ръка в задния джоб и без да гледа кво вади поднесе под носа на катаджията тестето с документи....е изключително странната физиономия на катаджията ни накара да осъзнаем че нещо не е в ред с "документите" :) Оказа се че му е заврял под носа една доста тлъста пачка която после внимателно изтегли като през усмивка изтърси "Оп...обърках джобовете.Надявам се че не сте ме разбрали погрешно?Това не е опит за подкуп!!!" а оня само мълчи и гледа лошо :whistle: После се заяде какво возим и че при такъв опасен товар не е хубаво да сме без стоп ама пари от нас не взе ... само ги помириса :-D
Последна промяна EBEEMVACIA на 06 Дек 2007, 15:22, променена общо 1 път
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 05 Дек 2007, 22:47

от един форум - Като говорите за полицаи, доста неловко стана веднъж като ме спряха полицаи (като съм излизала от една улица, можело само да завие надясно, а аз съм продължила направо, но понеже никога преди това не съм го знаела, щото знакът е скрит зад едни дървета, не знаех за какво ме спират, но едновременно с това бях без колан и говорех по телефона...).Та спират ме те и питат: "Знаете ли за какво Ви спряхме?" и аз казвам:"Да не би да е защото нямам колан?", той ме поглежда и ми вика: "И заради това, ама за какво друго?" и аз: "Да не би щото говорех по телефона?", а той ме изгледа и вика "Ама и по телефона ли говореше?!?!?!" и възмутен такъв и вика: "Леле,леле, значи станаха 3 нарушения" и ми обяснява за какво всъщност ме е спрял, при което аз се псувам наум за кво се издадох за телефона...И се почва... "Сега кво ще правим, трябва акт..." дъра дъра, колко точки щели да ми отнемат и т.н. И аз разбира се нема се оставя и почвам както винаги да се правя на тъпа и да въртя косата :tooth: и викам: "Аааа, как акт, аре стига де са, акт..." и така така хиляди спорове, но тоя тръгва да пише акта и ми вика: "Сега като ви вземат толкова точки, ще останете без книжка, случайно да имате колело?" И аз викам: "Не, ама тука в багажника се мотаят едни ролери... (което по няква случайност си беше така...) и тоя като почна да се хили, и полицайката и тя :lol: И после аз викам, че ще почерпя нали, стига ми е писал акт и той накрая айде добре. При което аз имах 50 лв. на цяло и си мисля са...нема му дам на тоа 50 кинта и почвам си пребърквам джобовете и гледам 3х2 лв :tooth: демек 6 лв. общо и решавам да му дам тях :innocent: (ква съм тъпа ужас) :tooth: и ги слагам в документите и му ги давам с невинно изражение. И той само поглежда кво има вътре, възмути се, зачерви се и като кресна: "Бе ти подиграваш ли се бе" и аз обаче "Неее, вземете ги, кво" :lol: и той вика: "Марш оттука и само да съм те видял още веднъж и ми върна документите (заедно с 6-те ми левчета) и ми каза да се разкарам :closedeyes: Така се оттървах без глоба, но умрях от срам де :tooth: И после се хилих като луда през целия ден :-D
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wenzy » 06 Дек 2007, 0:37

Браво на момичето,отървала си кожата :D
Ей така едни познати нахранили едни КАТ-аджии.
Били в нарушение и ..... работата отишла на акт и нормално водача питал "неможе ли да почерпит и да оправим работата,ама да знаете че нямаме много пари" и тоя от КАТ му казал "е добре сега ние не сме кожодери,колкото имате" и тия някви събрали една шепа стотинки,водача му ги подал през шофьорското стъкло и докато "слънчогледа" погледне какво става тия духнали.
В крайна сметка - 2х1лв. ; 3х50ст. ; 10х20ст. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

=)

Мнение от BlackTown » 14 Дек 2007, 19:22

човек хах незнам какво да ти кажа аз карам е38 01ва мога само да ти кажа че ти си щастливец! Колата ми е черна с черни бъбреци и малко по спортна модела е Шницер . Въпросните индивиди ме спират поне по 3 пъти на ден ... отвори багажника , какво работиш отвори жабката няма случай в който вечер да ме спрат и да ме пуснат за по малко от 30 мин жулят ми с некви ключове по прозорците да махнели фолиото независимо от това че имам документ от дару кар че колата е бронирана и няма фолио . ТОВА НЕ СЕ ТЪРПИ когато видят някой на 22 да кара 5 литрова машина го държат по 2 часа за справки ! НО когато карам е63 ката нямам тези проблеми но видят ли ме с е38 мицата палката е пред мен и 30 мин заяждане. а стане ли дума за черпене няма случай да мина с под 100 лв

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от n1tr0s0x1d3s1st3m » 15 Дек 2007, 22:11

ден година ИМ храни, какво да кажа... :(
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето ;) не карай пил - стигни жив!

Аватар
Кара: Бързо
Мечтае да кара: М3 Е92

Мнение от ludia » 16 Дек 2007, 0:25

Аз пук го подкрепям колегата.
Има си халогери ще си ги пуска..
Тея "шапкари" 1 пат искат да си пускаме светлините като е ден и сланцето ще ми избоде очите 1 пат защо си пуснал светлините.
А и на 10 см. от земята невярвам на някой да освети очите.
Но както се казва хубаво е да караш възможно по незабелейимо в Б-я

Предишна

Назад към Страхотни истории