Мъглива неделна вечер...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
То на брат ми в Е30-ската е добре щото има яко окачване ,при мен веселбата е голяма
Който има гащи да се качва ,който няма голям страх ще страхува
Няма да забравя миналата годна на едно масово качване от ЕКОто към Алеко ,бях с две мацки в колата, едната е много печена,направо шапка й свалих,но другата още от самото начало я предупредих ,че ако я е страх по-добре да не идва ,защото отиваме по Витоша да караме хахаха Беше бледа горе на финала ...
Георги Пенчев

Няма да забравя миналата годна на едно масово качване от ЕКОто към Алеко ,бях с две мацки в колата, едната е много печена,направо шапка й свалих,но другата още от самото начало я предупредих ,че ако я е страх по-добре да не идва ,защото отиваме по Витоша да караме хахаха Беше бледа горе на финала ...
Георги Пенчев
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Penchev написа:То на брат ми в Е30-ската е добре щото има яко окачване ,при мен веселбата е голяма![]()
Който има гащи да се качва ,който няма голям страх ще страхува
![]()
Георги Пенчев
така е като всичко за тебе взимаш ... хахах

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
///peter написа:VesoPesaW123 написа:А аз тебе мога ли да те питам къф ти е проблема
Гъзе съм с мергела да!И ще продалжавам да си бъда,щотобаганика му събира до 3 трупа
Та внимавайте колеги, той вече на ЛС се разправя
Тоя явно бая свине е мъкнал с колата си щом знае точно колко трупа събира багажника му.
П.С. Брато стига с тия наднормените девойки

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
LeX написа:е тоя весо явно както в сънищата си кара е30ки така и мацки оправя, знам ли го, ама верно като искаш толко да и пускаш оферти пускай ги на лично, що трябва всички да страдаме от това?vicho написа:
я, Наталия (море от любов) пишела в бмв-форума![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
п.с. извинявам се, ама беше по-силно от мен
![]()
![]()
кое бе Вичо
как кое бе... виж кой съм цитирал (наталия)

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Penchev
- Сватбаря
-
Тошко, защо съжаляваш ?
Не съм на твойта възраст, но предполагам ,че семейните задъжения те ограничават, не мсиля ,че това състояние да го нарека му минава на човек
Може би в пенсионна възраст от тая ,новата ,но ти далеч не си там
Аз лично си мисля,че съм достигнал абсолютния таван във възможностите на тази конструкция - Е34 комби, здраве да е само
Брат ми още внимателно се катери нагоре и слва богу,че внимава ,защото Е30-ските са трудни коли и глупостите стават страшно внезапно
Карал съм я и съм се возил при него и там работата отива до тази като на ония шашави хора,които целуват Кралските кобри ... За това и аз един ден ,живот и здраве да е ще си имам втора кола Е30,но здраво подготвена,много мечтая на моменти
Георги Пенчев
Не съм на твойта възраст, но предполагам ,че семейните задъжения те ограничават, не мсиля ,че това състояние да го нарека му минава на човек

Може би в пенсионна възраст от тая ,новата ,но ти далеч не си там

Аз лично си мисля,че съм достигнал абсолютния таван във възможностите на тази конструкция - Е34 комби, здраве да е само

Брат ми още внимателно се катери нагоре и слва богу,че внимава ,защото Е30-ските са трудни коли и глупостите стават страшно внезапно

Георги Пенчев
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Абсолютно съгласен съм с теб Жоре! Вярно че мойта и твойта кола са доста различни но поне едно нещо им е подобно: тежки са! И тръгват плавно на дрифт и изобщо чувствтото е съвсем различно! Според мен доста по лесно, незнам може би защото съм свикнал. Но сега ще се опитвам да свиквам и на новата де, тя е от тия, бесните дето изведнъж се изхвърлят

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Penchev
- Сватбаря
-
Сашо, каране му е майката - каране и експериментиране,тестове и газ в завоите
После мозъка се размътва и се почва наркоманията
Така както моят брат каза и за бърн аут-а
"Като почнах да го правя добре и не можех на светофара да не си запаля гумите,направо плучавах абсиденций "
Хората наред викат, ма той беше спокойно дете, един кротък пък и сега до дето седна в колата пак такъв изглежда " - прозява се,веждите му се "чупят" ,човек го гледа и съжалява ,че е запал както седи на стола ,после седна едно момиче се качи при него и като направиха една отсечка тя слезе от колата и седна на едни бетонни стълби бледа бухахахахаха
Давай газ и се не бой
Георги Пенчев

Хората наред викат, ма той беше спокойно дете, един кротък пък и сега до дето седна в колата пак такъв изглежда " - прозява се,веждите му се "чупят" ,човек го гледа и съжалява ,че е запал както седи на стола ,после седна едно момиче се качи при него и като направиха една отсечка тя слезе от колата и седна на едни бетонни стълби бледа бухахахахаха
Давай газ и се не бой
Георги Пенчев
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Penchev написа:Сашо, каране му е майката - каране и експериментиране,тестове и газ в завоитеПосле мозъка се размътва и се почва наркоманията
Така както моят брат каза и за бърн аут-а
"Като почнах да го правя добре и не можех на светофара да не си запаля гумите,направо плучавах абсиденций "
![]()
Давай газ и се не бой
Георги Пенчев
ти се ебаваш ама 1 път преди да сложа зимните съм праил некъв бърноут на световара а отсреща била майка ми чакаща в обратната посока ...
ходи кажи че е бил някой друг де

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4