Мъглива неделна вечер...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 01 Дек 2007, 12:34

То на брат ми в Е30-ската е добре щото има яко окачване ,при мен веселбата е голяма :mhihi: :mhihi: Който има гащи да се качва ,който няма голям страх ще страхува :lol:

Няма да забравя миналата годна на едно масово качване от ЕКОто към Алеко ,бях с две мацки в колата, едната е много печена,направо шапка й свалих,но другата още от самото начало я предупредих ,че ако я е страх по-добре да не идва ,защото отиваме по Витоша да караме хахаха Беше бледа горе на финала ...

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 01 Дек 2007, 12:41

Penchev написа:То на брат ми в Е30-ската е добре щото има яко окачване ,при мен веселбата е голяма :mhihi: :mhihi: Който има гащи да се качва ,който няма голям страх ще страхува :lol:

Няма да забравя миналата годна на едно масово качване от ЕКОто към Алеко ,бях с две мацки в колата, едната е много печена,направо шапка й свалих,но другата още от самото начало я предупредих ,че ако я е страх по-добре да не идва ,защото отиваме по Витоша да караме хахаха Беше бледа горе на финала ...

Георги Пенчев

така е като всичко за тебе взимаш ... хахах :mhihi:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 01 Дек 2007, 13:32

///peter написа:
VesoPesaW123 написа:А аз тебе мога ли да те питам къф ти е проблема :?:
Гъзе съм с мергела да!И ще продалжавам да си бъда,щотобаганика му събира до 3 трупа :idea:

Та внимавайте колеги, той вече на ЛС се разправя :paranoid:

Тоя явно бая свине е мъкнал с колата си щом знае точно колко трупа събира багажника му.

П.С. Брато стига с тия наднормените девойки :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 01 Дек 2007, 13:54

LeX написа:е тоя весо явно както в сънищата си кара е30ки така и мацки оправя, знам ли го, ама верно като искаш толко да и пускаш оферти пускай ги на лично, що трябва всички да страдаме от това?

vicho написа:
я, Наталия (море от любов) пишела в бмв-форума :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: п.с. извинявам се, ама беше по-силно от мен :uups: :uups: :uups:

кое бе Вичо :?:

как кое бе... виж кой съм цитирал (наталия) :mhihi: :mhihi: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от тодор » 03 Дек 2007, 19:58

Дилян Пенчев написа:Казвам се Дилян Пенчев, пристрастен съм от 2003 година.... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

казвам се Tодор Петков,пристрастен съм от 1979-80(когато се качих за първи път на карт)въоражен с истинското оръжие от 2002г.съжалвам че несъм на ваще години. :uups:
http://www.dailymotion.com/SashoSasho/video/8595526
Изображение
Пази си душата, а не гумите!

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 03 Дек 2007, 21:32

Тошко, защо съжаляваш ?
Не съм на твойта възраст, но предполагам ,че семейните задъжения те ограничават, не мсиля ,че това състояние да го нарека му минава на човек :roll:

Може би в пенсионна възраст от тая ,новата ,но ти далеч не си там :D
Аз лично си мисля,че съм достигнал абсолютния таван във възможностите на тази конструкция - Е34 комби, здраве да е само :!:

Брат ми още внимателно се катери нагоре и слва богу,че внимава ,защото Е30-ските са трудни коли и глупостите стават страшно внезапно :help: Карал съм я и съм се возил при него и там работата отива до тази като на ония шашави хора,които целуват Кралските кобри ... За това и аз един ден ,живот и здраве да е ще си имам втора кола Е30,но здраво подготвена,много мечтая на моменти :(

Георги Пенчев
Изображение

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 03 Дек 2007, 23:37

Абсолютно съгласен съм с теб Жоре! Вярно че мойта и твойта кола са доста различни но поне едно нещо им е подобно: тежки са! И тръгват плавно на дрифт и изобщо чувствтото е съвсем различно! Според мен доста по лесно, незнам може би защото съм свикнал. Но сега ще се опитвам да свиквам и на новата де, тя е от тия, бесните дето изведнъж се изхвърлят :lol: 8)
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 04 Дек 2007, 0:49

Сашо, каране му е майката - каране и експериментиране,тестове и газ в завоите :D После мозъка се размътва и се почва наркоманията :mhihi: Така както моят брат каза и за бърн аут-а :arrow: "Като почнах да го правя добре и не можех на светофара да не си запаля гумите,направо плучавах абсиденций " :mhihi:
Хората наред викат, ма той беше спокойно дете, един кротък пък и сега до дето седна в колата пак такъв изглежда " - прозява се,веждите му се "чупят" ,човек го гледа и съжалява ,че е запал както седи на стола ,после седна едно момиче се качи при него и като направиха една отсечка тя слезе от колата и седна на едни бетонни стълби бледа бухахахахаха

Давай газ и се не бой

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 04 Дек 2007, 0:56

Penchev написа:Сашо, каране му е майката - каране и експериментиране,тестове и газ в завоите :D После мозъка се размътва и се почва наркоманията :mhihi: Така както моят брат каза и за бърн аут-а :arrow: "Като почнах да го правя добре и не можех на светофара да не си запаля гумите,направо плучавах абсиденций " :mhihi:
Хората наред викат, ма той беше спокойно дете, един кротък пък и сега до дето седна в колата пак такъв изглежда " - прозява се,веждите му се "чупят" ,човек го гледа и съжалява ,че е запал както седи на стола ,после седна едно момиче се качи при него и като направиха една отсечка тя слезе от колата и седна на едни бетонни стълби бледа бухахахахаха

Давай газ и се не бой

Георги Пенчев

ти се ебаваш ама 1 път преди да сложа зимните съм праил некъв бърноут на световара а отсреща била майка ми чакаща в обратната посока ...
ходи кажи че е бил някой друг де :confused:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Предишна

Назад към Страхотни истории