После как да не мразим циганите !?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kiko`mpower
- Потребител
-
мн зле се е получило ррррр ..... 

Kogato sum prav,sum prav,no kogato gresha,moje da sum bil prav,zatova pak sum prav,zashtoto moje da sam gre6al... !!!Синьо-бял пламък в очите... !!!
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Bmw 325 E36 написа:Мамичката им да еба,само един гореш казан и като се покаже от него да го ръгам с една вила в очите и после да му извадя очите с вилица и да му отрежа главата с хабен нож,това е наслада за мене.
добре ве братче обясни ми що се надъхваш? Ми хубаво цигани цигани те не са ли хора? Ми днеска са цигъните утре са някой наркомани и ко ама понеже са друсат и не са роми им се оправдават постъпките?Ми на мене са ми разбивали колите поне по два пъти и редовно са некви пишлемета решили че като няма ко да праят да чупят по нещо да проверят ко има в колите.Искаш ли да ти кажа как точно ЦИГАНИН вдигна цялата махла в Русе да ми намери панела и накрая се оказа че е взет от сина на приятел на баща ми.Лапето се оправда че му се видяло хубав панела и не че имало на кого да го продаде ама да си го имал а вярвай ми оня няма нищо общо с циганите.Аре недейте така мислете малко обърнете внимание кви теми пишат некви келеши как гепали на тати колата и се праят на Шумахер из улиците а нямат даже години да не говорим за книжки.Не са само циганите мизерниците а цялата ни държава смърди!Аре със здраве!
поздрави от Русе:)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
на мен преди няколко вечери ми трошиха и двете огледала. (ел с подгряване
) и със сигурност не са мангали... проблема трябва да се търси на съвсем друго място...

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
В моя случай бяха мангалчета, по всичко си личи. Това обаче не означава, че обичаме наркоманчетата дето крадът халогени или някой друг, който чупи огледала примерно. Но тези индивиди са най-често срещаните и правят 90% от мизериите. Проблема ще си остане, защото българина си е българин. Няма да се научи да си купува нови работи от магазина.
- DA HUSTLA
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 330ci ZHP
- Мечтае да кара: без значение к'во е63
Re: После как да не мразим циганите !?
BBN написа:И само бой и еб**е- без музика, че може да им хареса музиката...

... 'cause pussy is pussy and baby you're pussy for life
- defect
- Потребител
-
- Кара: 535d e60
Много скапано, човек. Абе купува ли ги все още някой тия крадени плейъри? Аз никога не съм и не бих си купил, щото се поощряват такива педалчета, майка им убиташка . . . Тва да го набараш точно както се гласи да чупи джама и със засилка шут в главата - ако остане ня място - по-добре! То такъв няма кой да го търси, че да го лежиш.
Сексът е като игра на бридж: ако партньорът ти не е добър, дано имаш добра ръка . . . 

- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
На язовир Искър и аз съм патил със касетофон(супер гаден)и колоните!Там е задължително да имаш видимост към колата!Съжалявам за колицата! 

колеги,малко е жалко да се четат такива расовски изказвания в този хубав форум.Много е гадно ,че така се краде на поразия.Но,мисля че затова са полицаите,прокурорите и т.н.Те са тези които,трябва да ги спрат.Циганите крадът панелите,касетофоните,а колите кой ги краде? Къде са законите на тази държава и кой ги изпълнява?Не всички цигани крадът!Тези които крадът заслужават съд,затвор и т.н.За смърт....,не знам!От къде иде тази агресия?Жалко!!!
Агресията идва от това че циганите за защитени от закона.Я нека един Българин не си плаща вода,ток и др.Ще го съдят до дупка.А за манговците има милост.Помощи им дават за това че не работят,гледат по няколко деца.Вместо те да се оправят точно обратното.Крадат на поразия и се мислят за безсмъртни.А от кой джоб идват тия помощи-от моя и от вашите.Хем ни крадат, хем пари им дава ме на тия мангали смрадливи.
Ивинявам се за някои груби изрази ама ме е яд когато някой е бачкал с много усилия за да си купи нещо и някрая идват "братята" и ти скапват настроението за доста време.Два пъти съм го изпитвал на собствен гръб и никак не ми беше хубаво.Искам само един да хвана на място.Ще го отнесе за всички взети заедно.
Ивинявам се за някои груби изрази ама ме е яд когато някой е бачкал с много усилия за да си купи нещо и някрая идват "братята" и ти скапват настроението за доста време.Два пъти съм го изпитвал на собствен гръб и никак не ми беше хубаво.Искам само един да хвана на място.Ще го отнесе за всички взети заедно.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Кофти брат дано си си намерил добро стъкло от ръка.Гадните цигани найстина имат много права.Според някакво си проучване всеки работещ,който си плаща данъците носи на гърба си 3-ма мангали
.На тия да им вземаш мярка за шапка с ф60 арматура или газова камера иначе оправия няма 

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
------------Офтопик------------
Ха на бас, че Wenzy, ivanhow, Diavolo и т.н са сред гласувалите с положителен вот на последните местни избори
zBoost,
Съжалявам за загубата ти. По принцип не участвам в такива теми, защото не виждам как да помогна, още повече с думи...
Не мислиш ли, че темата би имала малко повече смисъл, ако поне беше споделил модела на панела? Сигурен съм, че те боли за колата и ти съчувствам. Само че единственият начин да помогнем е ако на някой от нас изпадне липсващата част .То вече няма смисъл, темата е стара ,ама хора, старайте се поне точно да опишете това, което липсва за да не са такива теми само изблици на яд. Вероятността е малка, н овсе пак.
И още нещо... Нямаме хванат, нямаме даже уличен. Не мислите ли, че е малко прекалено да осъждаме цяла раса заради това и да превръщаме темата в етническо прочистване? Пречи ли нещо например някой да е разбил колата, да е бръкнал вътре и като е видял ромите да е дръпнал малко по - силно каквото е държал и д е изчезнал? Защо не настигна ромите да ги пребъркаш? Защо не направи скандал и не викна полиция?
Ха на бас, че Wenzy, ivanhow, Diavolo и т.н са сред гласувалите с положителен вот на последните местни избори

zBoost,
Съжалявам за загубата ти. По принцип не участвам в такива теми, защото не виждам как да помогна, още повече с думи...
Не мислиш ли, че темата би имала малко повече смисъл, ако поне беше споделил модела на панела? Сигурен съм, че те боли за колата и ти съчувствам. Само че единственият начин да помогнем е ако на някой от нас изпадне липсващата част .То вече няма смисъл, темата е стара ,ама хора, старайте се поне точно да опишете това, което липсва за да не са такива теми само изблици на яд. Вероятността е малка, н овсе пак.
И още нещо... Нямаме хванат, нямаме даже уличен. Не мислите ли, че е малко прекалено да осъждаме цяла раса заради това и да превръщаме темата в етническо прочистване? Пречи ли нещо например някой да е разбил колата, да е бръкнал вътре и като е видял ромите да е дръпнал малко по - силно каквото е държал и д е изчезнал? Защо не настигна ромите да ги пребъркаш? Защо не направи скандал и не викна полиция?
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Брат с ромите само саморазправия.Какъв скандал да им вдигне,тва полицията да не е бърза помощ.Времената са вълчи биеш и мачкаш,защото иначе теб ще бият така ги виждам аз нещата.Звучи грубо и расистко ама е истина.И ако по случайност ги хванат знаеш ли какво правят черните "тва откаде го имаш" - "ами аз го намерих на пътя и тъкмо идвах към полицията да го предам,защото съм съвестен гражданин".И........биеш брат кръв и сополи да има.Извиняваите малко се разгорещих ама тва е положението,а кой е гласувал за и кой не на местните избори незнам в каква връзка е!
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2