Cops vs. Black BMW

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 23 Окт 2007, 22:25

Мене па не ме спират :lol:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 23 Окт 2007, 22:50

Мене па неска ме спреха за 3 нарушения: без колан,не съм бил спрел на пешеходна*аз па и никой не видех на тая пешеходна,ма карай* и е изтекъл прегледа! обаче след триста кандърми и молби не искаха да земат пари и ме пуснаха!може би щото на баничарката отзад пише бмв и форума! :mhihi:
не знам ,ма отдавна не ми се беше случвало да ми откажат подкуп,ма па тия си ме пуснаха-а бех се изтръпнал да не напишат акт....някои знаят защо! :uups:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 24 Окт 2007, 7:45

Fking написа:
павлито79 написа:ей хора не слагайте всички ченгета под един общ знаменател,вярно е че имам такива колеги от който ме е срам да кажа,че съм полицай с което не се гордея,но понякога човек неизбира с какво да се занимава.

а ти как с полицейска заплата си взе 5-ца 99-та година? :)
не се заяждам, само питам

По същия начин дето 18 годишен хлапак ученик си купува тройка 1996та..................

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
имах бмв, но си купих мерцедес преди доста време... предадох ви!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 24 Окт 2007, 10:08

gyrate написа:
Fking написа:
павлито79 написа:ей хора не слагайте всички ченгета под един общ знаменател,вярно е че имам такива колеги от който ме е срам да кажа,че съм полицай с което не се гордея,но понякога човек неизбира с какво да се занимава.

По същия начин дето 18 годишен хлапак ученик си купува тройка 1996та..................

Мислиш, че са му я купили техните? :P
_!_

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 24 Окт 2007, 21:13

Space написа:
gyrate написа:
Fking написа:

Мислиш, че са му я купили техните? :P

що не :)

друго имам предвид но както и да е
имах бмв, но си купих мерцедес преди доста време... предадох ви!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Re: Cops vs. Black BMW

Мнение от _BoBI_ » 25 Окт 2007, 1:27

ivanix написа:дори не е скъпо мамка му!

Да не е скъпо, но го обясни на някой с заплата 500-600 лева как се кара кола на която разходите са да кажем на месец 300-400 :mhihi:
А я гледай семейство, плащай сметки, ходи насам - натам по заведения и по екскурзии от време на време и си купувай разни неща като например нов телевизор и някоя друга глезотиика...
Затова, ченгетата те спират на тях им е ясно, че БМВ-та не карах хора с 500 лева заплата( имам в предвид БМВ-тата над 7-8 бона) а от там следва от къде ти идват високите доходи и с какво се занимаваш, искат да те проверят чист ли си нормално е няма какво да се чудиш :winky:
Аз не защитавам ченгетата, но просто си вършат работата от къде да те знаят къв си.Познавам няколко дилъра които даже карат по-стари коли от Е36 точно за да не се набиват на очи...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alehandro » 25 Окт 2007, 10:24

Това с подозрително бавното каране ме счупи ... а как е нормално, има ли минимум на скоростта - и може ли да се определи с просто око ... :D :mhihi:
Lope De Vega

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 26 Окт 2007, 10:16

Alehandro написа:Това с подозрително бавното каране ме счупи ... а как е нормално, има ли минимум на скоростта - и може ли да се определи с просто око ... :D :mhihi:

Ако обикаляш някой краен квартал и караш с 15-20км си подозрителен.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 26 Окт 2007, 11:14

с БМВ-то не ме спираха ...не е черно ,ама не ме спираха ....сега си карам ярко червена градска колица...бах скъсаха се да ме спират....ама кво има да ме проверяват...гледат документите мигат на парцали и ми задават тъпи въпроси ...а любими е ми е колко пари е колата и колко и е лизинга :mhihi:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Потребител
Аватар

Мнение от ivanix » 28 Окт 2007, 23:19

Преди седмица се возихме с едни приятели 4-ма в сузики swift - черно, и от страничения път на Цариградско шосе излязохме на бул. Н. Вапцаров със скорост 40 км/ч. Отзад идваха с поне 100 км/ч куки, които ни спряха и направиха акт за отнемане на предимство на техния автомобил. Да отбележа, те не бяха със специален режим на движение.

Първите им думи бяха: вие кво на гъзарчета ли се правите?

Ние бяхме 4ма души на по 30 години, сбутани в сузуки суифт.... не виждам къде е гъзарията тук. Струва ми се, че тия от пътна полиция ги избират с тест за не-интелигенстност. Сигурно има и интелигентни, обаче с какъвто се събираш такъв ставаш, така че рано или късно всички там озверяват, корумпират се и затъпяват. Може би и забогатяват :mhihi:

Предишна

Назад към Страхотни истории