Cops vs. Black BMW
Модератори: mitaka7, Общи модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- Гост
-
Мене па неска ме спреха за 3 нарушения: без колан,не съм бил спрел на пешеходна*аз па и никой не видех на тая пешеходна,ма карай* и е изтекъл прегледа! обаче след триста кандърми и молби не искаха да земат пари и ме пуснаха!може би щото на баничарката отзад пише бмв и форума!
не знам ,ма отдавна не ми се беше случвало да ми откажат подкуп,ма па тия си ме пуснаха-а бех се изтръпнал да не напишат акт....някои знаят защо!

не знам ,ма отдавна не ми се беше случвало да ми откажат подкуп,ма па тия си ме пуснаха-а бех се изтръпнал да не напишат акт....някои знаят защо!

Fking написа:павлито79 написа:ей хора не слагайте всички ченгета под един общ знаменател,вярно е че имам такива колеги от който ме е срам да кажа,че съм полицай с което не се гордея,но понякога човек неизбира с какво да се занимава.
а ти как с полицейска заплата си взе 5-ца 99-та година?
не се заяждам, само питам
По същия начин дето 18 годишен хлапак ученик си купува тройка 1996та..................

имах бмв, но си купих мерцедес преди доста време... предадох ви!!!
gyrate написа:Fking написа:павлито79 написа:ей хора не слагайте всички ченгета под един общ знаменател,вярно е че имам такива колеги от който ме е срам да кажа,че съм полицай с което не се гордея,но понякога човек неизбира с какво да се занимава.
По същия начин дето 18 годишен хлапак ученик си купува тройка 1996та..................
![]()
![]()
![]()
![]()
Мислиш, че са му я купили техните?

_!_
Space написа:gyrate написа:Fking написа:павлито79 написа:ей хора не слагайте всички ченгета под един общ знаменател,вярно е че имам такива колеги от който ме е срам да кажа,че съм полицай с което не се гордея,но понякога човек неизбира с какво да се занимава.
![]()
![]()
![]()
![]()
Мислиш, че са му я купили техните?
що не

друго имам предвид но както и да е
имах бмв, но си купих мерцедес преди доста време... предадох ви!!!
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Re: Cops vs. Black BMW
ivanix написа:дори не е скъпо мамка му!
Да не е скъпо, но го обясни на някой с заплата 500-600 лева как се кара кола на която разходите са да кажем на месец 300-400

А я гледай семейство, плащай сметки, ходи насам - натам по заведения и по екскурзии от време на време и си купувай разни неща като например нов телевизор и някоя друга глезотиика...
Затова, ченгетата те спират на тях им е ясно, че БМВ-та не карах хора с 500 лева заплата( имам в предвид БМВ-тата над 7-8 бона) а от там следва от къде ти идват високите доходи и с какво се занимаваш, искат да те проверят чист ли си нормално е няма какво да се чудиш

Аз не защитавам ченгетата, но просто си вършат работата от къде да те знаят къв си.Познавам няколко дилъра които даже карат по-стари коли от Е36 точно за да не се набиват на очи...
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Alehandro написа:Това с подозрително бавното каране ме счупи ... а как е нормално, има ли минимум на скоростта - и може ли да се определи с просто око ...![]()
Ако обикаляш някой краен квартал и караш с 15-20км си подозрителен.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
с БМВ-то не ме спираха ...не е черно ,ама не ме спираха ....сега си карам ярко червена градска колица...бах скъсаха се да ме спират....ама кво има да ме проверяват...гледат документите мигат на парцали и ми задават тъпи въпроси ...а любими е ми е колко пари е колата и колко и е лизинга 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
Преди седмица се возихме с едни приятели 4-ма в сузики swift - черно, и от страничения път на Цариградско шосе излязохме на бул. Н. Вапцаров със скорост 40 км/ч. Отзад идваха с поне 100 км/ч куки, които ни спряха и направиха акт за отнемане на предимство на техния автомобил. Да отбележа, те не бяха със специален режим на движение.
Първите им думи бяха: вие кво на гъзарчета ли се правите?
Ние бяхме 4ма души на по 30 години, сбутани в сузуки суифт.... не виждам къде е гъзарията тук. Струва ми се, че тия от пътна полиция ги избират с тест за не-интелигенстност. Сигурно има и интелигентни, обаче с какъвто се събираш такъв ставаш, така че рано или късно всички там озверяват, корумпират се и затъпяват. Може би и забогатяват
Първите им думи бяха: вие кво на гъзарчета ли се правите?
Ние бяхме 4ма души на по 30 години, сбутани в сузуки суифт.... не виждам къде е гъзарията тук. Струва ми се, че тия от пътна полиция ги избират с тест за не-интелигенстност. Сигурно има и интелигентни, обаче с какъвто се събираш такъв ставаш, така че рано или късно всички там озверяват, корумпират се и затъпяват. Може би и забогатяват

40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3