Да мислят къде да паркират :)))

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Да мислят къде да паркират :)))

Мнение от theOnly » 20 Юли 2007, 17:04

Днес ми се случи следната простотия. Излизам в обедна почивка и отивам към колата,обаче отзад ме затворил един бус и няма шофъор няма нищо, ключовете на таблото.До него стой един мангал,явно е бил заедно с онзи с буса ,защото работят там по цял ден нещо, и го питам:къде е човека с буса,кога ще дойде,хвани да го преместиш да излезна.Той ми вика,отиде да обядва, немога да карам,премести го ти.Хубаво,качвам се,местя го назад и го оставям на средата на пътя,добре че не е натоварено там и е нещо като вътрешен паркинг,но минават коли де(в комплекса на БАН), с умисъл след малко да си го върна на мястото.Слизам,вадя си моята кола на удобно място и се качвам да си върна буса където беше,за да не стой на средата на пътя.Само че в бързината не оцелвам ключа и хващам някой друг от връзката,а те не бяха малко и си приличаха и го забивам вътре, пробвам да въртя,мал шанс :) бързо се усетих както съм направил и се правя на невинен пред мангала вънка,който се чуди що не паля а само ръчкам нещо по таблото,опитвайки се да извадя ключа.Ключа няма вадене:)Така съм го наврял,че ..., излизам и му казвам че ключа нещо е заял и да си го оправя човека като дойде и гледам да се измъкна по найбързия начин :) В същото време от една от задните седалки се изправя един рошав мангал,същия който уж отишъл да яде,но легнал да спи в буса и въобще не ме е усетил че го местя,пита ме неадекватно:кво става и аз му казвам че ме е затворил и съм му мръднал буса, сега бързам и да си го оправя,от там черта и газ докато не са се усетили :) после се връщам,но предвидливо паркирам колата далече,знаеш ли ги мангалите ква мръсотия може да ти врътнат,онези още там,буса на средата на пътя:) Минаваме след 3-4 часа,пак същото,гледам го отдалече стой вътре на шофъорската седалка и незнам какво чака:) за толкова време 100 пъти да бяха викнали един ключар да им свърши работата,ама те глупаци.Сега ще проверя дали още кибичат там :) Нека им е,да гледат къде паркират друг път и да се съобразяват. Не съм го направил нарочно, но ето че съдбата си наказва който си го е заслужил :) Внимавайте и вие колеги и нека бъдем по толерантни на пътя.
Последна промяна theOnly на 20 Юли 2007, 19:41, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 20 Юли 2007, 17:37

Ти направо си им таковал мамата... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Юли 2007, 18:20

Ако утре още са там викни паяка :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от theOnly » 20 Юли 2007, 19:25

:) гледам че са го избутали понастрани ,ама още си е там,тея са бая прости

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 20 Юли 2007, 21:10

супер страхотна история :mhihi:

п.п. мангали мангали ама уж бмв сектантите беха некфи пичове услужливи и помагащи на изпадналите в беда а ся ко стана ... а ся излиза друго ;)
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 21 Юли 2007, 1:54

bam-bam написа:супер страхотна история :mhihi:

п.п. мангали мангали ама уж бмв сектантите беха некфи пичове услужливи и помагащи на изпадналите в беда а ся ко стана ... а ся излиза друго ;)

Не знам кое предупреждение ти е това, но вземи се стегни. Човек на години си и с положение... Почваш сериозно да ме дразниш с тия изказвания. Поредния малоумен опит да ни подкопаваш ама няма да е за дълго.
Изображение
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 21 Юли 2007, 17:20

Май четем само отгоре-отгоре. :twisted: Големи филантропи се извъдихме. Кой го е карал да паркира на майка си в... мишата дупка?
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 21 Юли 2007, 20:28

Иво написа:

Не знам кое предупреждение ти е това, но вземи се стегни. Човек на години си и с положение... Почваш сериозно да ме дразниш с тия изказвания. Поредния малоумен опит да ни подкопаваш ама няма да е за дълго.

както винаги пак си ме разбрал погрешно или пак не си ме разбрал ;)
съжалявам че те дразни че дишам но скоро няма шанс да спра да дишам за което отново пак съжалявам
просто в едни теми помагаме на хората (браво) в други праим им зло и се кефим отгоре на това(пак браво) .. според теб нормално ли е ?
да не би тея с БМВтата да паркират правилно ? ако ти се случи на теб лично и напиша тема тука и се кефя че 10 часа неможе да си опраиш ключалката дали ще погледнеш малко и от другата страна на проблема ... все пак трябва да сме толерантни нищо че са мангали и те са хора ... даже за мен са по хора от Българите ако треа да съм честен щот като стане проблем са единни .. а ние сме сещаш се как .. секи се орпавя сам
постави се ти на пича с Буса .. ок прееебал си му ключа хубаво заслужил си го е (може би мъжка постъпка ;) .. дано не ти се случи и на теб някога ) ... но поне не се кефи че неколко часа се мъчат да я оправят щото господ ... и както Руши пеееше едно време .. всииичко се връща ;)
та тфа исках да кажа просто няма нужда от излишна злоба
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от theOnly » 22 Юли 2007, 0:41

Пичове,стига сте се карали за глупости, съжалявам ако съм ви създал предпоставка да се карате на ваши си стари теми. Както казах, тъпо е наистина, но не съм го направил нарочно, а и един ключар би им решил проблема за 5 мин,не за 10 часа. Нямам нищо против циганите, на тяхно място можеше да е кой да е друг. Когато драснах от мястото,нямах и идея че няма да се оправят бързо, не съм искал да излизам като мишка и да изчезна, после се размислих и като ги знам колко са отмъстителни, въобще не ми се връщаше да се занимавам, незнам какво им е в главата и как биха отреагирали,а неисках да правим цигански работи.

Потребител
Аватар

Мнение от FILL » 29 Юли 2007, 12:31

Иво написа:

bam-bam е абсолютно прав! Иво, във форума заплахите са нежелателни!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 06 Авг 2007, 10:22

Сега, аз предпочитам да си мълча, но понеже я има тази тема, пък и виждам нещо като предупреждения за или против общността, ще взема да се обадя.
Общността на BMW няма нищо общо. Или ако общността подкрепя такъв тип поведение, то аз не мога да бъда част от такава общност.

Да, и аз не виждам поводи за гордост в тая тема. Ако на мен се беше случило, щеше да ме е срам да го напиша пред хората.
Виждам "героизъм", неподкрепен с отговорност.
Виждам т.нар. "мангали". Подравнени на "глупаци" в по - долно изречение.
Виждам и кой се "изхитрил" и "духнал".
И всъщност щофьора на БМВ-то ако беше на място, трябваше той да викне ключар и да им го плати. Не ми се вярва те да не могат да се сетят да го направят, или собственикът да не си потърси автобуса, а да остави отговорността за него на "простите мангали". Не ми се вярва и на семействата им да не им пука, че вече цял ден те не се прибират. Мисля си, че ваденето на ключ с ключарска намеса от стартера може би не е равно на вадене на заседнал ключ от бравата на мазата. Макар че момчетата може и прото да са имали 3-4 часа работа там. където са били.

Кой как и кога паркирал - въпрос. С повишена трудност. Кой виновен, кой запушил, предния ли първи, задния ли...
Надявам се тази тема да ни научи на нещо(защото иначе е за катанец).
1. Да сме толерантни на пътя и да се съобразяваме с тези около нас(важи и за титуляра на темата). Да внимаваме как паркираме, макар че този проблем лично аз в повечето случаи си го решавам с малко пространство пред колата, до която паркирам.
2. Когато все пак изпаднем в ситуация, да не се правим на Супермен, а да изчакаме нормалното и логично решение на ситуацията, без да решаваме проблема с навлизане два пъти повече в личната територия на другия, понеже той е паркирал гадно. Когато на мен ми се случи, отивам в кафето/съседния вход/близкия магазин/кръчмата, и питам на кой е колата. Има и учтиви хора, има и такива, прехвърлящи вината на други, има и такива, дето сумтят и пръхтят като спортуваща свиня - парясница и още малко, и ще ми проговорят. Да лекувам лошата нагласа ми е лесно, но според мен е по - добре да ги накараш да поправят грешката си и вторият път ще внимават(не само с теб, но и с други), отколкото да ги оставиш с повод те на тебе да си връщат.

Та така. А за БАН - не вярвам там да е опасно човек да остане гладен в обедната почивка, дори и един ден да е без кола. Купони, мупони - все тая. Не мясля, че случаят е спешен, колега. Радвам се обаче, че си успял да избягаш. Аз лично щях да те гоня. И да избягаш, сигурно бих те открил, разпитвайки околните кой си и къде работиш.

Общо взето липсва само тема "Един ме беше запушИл, обаче аз го размазАх, влачих го до оградата и после духнАх, пред ида ме е видял кой съм. Ха-ха!"

Назад към Страхотни истории