Случвало ли ви се е някога да ви се иска да поплачете?

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 520

Случвало ли ви се е някога да ви се иска да поплачете?

Мнение от fANTONa » 12 Май 2007, 23:02

едно от последните неща дето ми дойде на акъла да пиша ...

Случвало ви се е някога да ви се иска да поплачете? Навярно да ... Но защо? От радост? Едва ли ... По-скоро от болка... Болката... Тя от къде идва? Защо има болка? И защо болката е много по-силна от колкото е силно щастието? А може ли човек да е истински щастлив? Едва ли... От къде идва щастието? Има ли вечно щастие? Дали сбъдването на мечти ви прави вечно щастливи? Едва ли... тогава защо мечтаем? Защо се борим за мечтите си? Те ли са най-важното на този свят? Или чувствата? Защо чувстваме? Защо изпитваме чувства към другите? Защо обичаме? Защо се влюбваме? За да ни боли после и да плачем ... Не е ли по-лесно още преди да се влюбим... да поплачем ... Не е ли все едно? Виждаме някой и вместо да се влюбим и после да ни боли, сядаме и почваме да плачем... и всичко минава лесно... Така ли искате да мине живота ви? Едва ли... тогава чувствайте, обичайте... Няма кой ли? Ха, пак ли онази поговорка „Да обичаш малко – няма смисъл... да обичаш много – няма кого” ... Малката любов лесно може да прерасне в голяма, а голямата ... има хора, които я заслужават... потърсете ги... Ако ви боли и ви се плаче, плачете, но не се лишавайте от чувствата... Болката няма да изчезне от този свят... Не е ли по-добре да сте обичали някой и после да плачете ... отколкото само да плачете...

другото е за това колко пъти като малки сте искали да пораснете ...
нека всеки се замисли и намери отговорите за себе си ...

http://tony13.hit.bg

горе дясно пише кои са новите две неща :)

ПП ... вече имам и книга за гости , който има желание може да се разпише ...

благодаря за вниманието !!!
БМВ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90LCI и E30 Cabrio

Мнение от Dr.Schnaps » 13 Май 2007, 11:38

4овек стига си се мъ4ил.

Или вземи жена си в Германия или приклю4ваите. За6тото агонията е голяма ина4е....

ПП. Мисля 4е правилно съм разбрал проблема ти.... i ' ve been there, done that
:arrow: "Хората си купуват неща, от които не се нуждаят, с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които не харесват."
:arrow: "Независимо колко добрини или колко злини си направил през живота си, броя на хората, които ще дойдат на погребението ти зависи основно от времето."
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Случвало ли ви се е някога да ви се иска да поплачете?

Мнение от Diavolo » 13 Май 2007, 19:16

fANTONa написа:Случвало ви се е някога да ви се иска да поплачете?

Да! Предполагам почти на всеки му се е случвало поне веднъж да има момент на тъга :idea:

fANTONa написа:Защо се влюбваме? За да ни боли после и да плачем ...

Не! Влюбваш се, защото си открил липсващата ти половина, а болката идва когато тя е далече или я няма

fANTONa написа:Малката любов лесно може да прерасне в голяма, а голямата ... има хора, които я заслужават... потърсете ги...

Аз Я намерих :angel: Наистина иска търсене! Заслужава си :yes:

П.П. Надявам се не само да си Я намерил, но и да я задържиш! ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fANTONa » 14 Май 2007, 10:58

Dr.Schnaps написа:4овек стига си се мъ4ил.

Или вземи жена си в Германия или приклю4ваите. За6тото агонията е голяма ина4е....

м не се мъча ... то квото е станало е станало отдавна :) ... просто си пиша от време на време , когато няма с кой да разговарям на сериозно ... знаеш какво е когато си далече от хората на които държиш ...
БМВ

младши ентусиаст
Аватар

Re: Случвало ли ви се е някога да ви се иска да поплачете?

Мнение от fANTONa » 14 Май 2007, 11:04

Diavolo написа:
fANTONa написа:Случвало ви се е някога да ви се иска да поплачете?

Да! Предполагам почти на всеки му се е случвало поне веднъж да има момент на тъга :idea:

fANTONa написа:Защо се влюбваме? За да ни боли после и да плачем ...

Не! Влюбваш се, защото си открил липсващата ти половина, а болката идва когато тя е далече или я няма

fANTONa написа:Малката любов лесно може да прерасне в голяма, а голямата ... има хора, които я заслужават... потърсете ги...

Аз Я намерих :angel: Наистина иска търсене! Заслужава си :yes:

П.П. Надявам се не само да си Я намерил, но и да я задържиш! ;)

аз отговорите си ги знам ... но може би има много хора които не са си ги задавали ... в този забързан свят където хората нямат много време да чувстват ... има доста индивиди, за които предполагам ще е полезно да се запитат ...
БМВ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 19 Май 2007, 13:39

fANTONa написа:
Dr.Schnaps написа:4овек стига си се мъ4ил.

м не се мъча ... то квото е станало е станало отдавна :) ... просто си пиша от време на време , когато няма с кой да разговарям на сериозно ... знаеш какво е когато си далече от хората на които държиш ...
Знам...в момента и аз съм така :(

Назад към Страхотни истории