И от мене нещо...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

И от мене нещо...

Мнение от [Georgi] » 12 Май 2007, 1:02

Моята история не е страхотна като на колега Mr Charger, даже точно обратното, ама ще я споделя защото доста ме подразни...

Та днес в кв. Света Троица в посока Кукуш на прелеза. Час пик (17:30-18:00), бариерата спусната, чакаме влака, опашката се трупа. Аз съм на първа редица, а до мен една полицейска джипка с 2 куки вътре. По едно време се чува някакво ръмжене и една червена калибра минава от лявото платно и спира след бариерата, почти на релсите. А пристигащия влак вече бибиткаше. В калибрата 2 келешчета, на видима възраст 17-18 години.

Едната от куките слезе от джипката и тръгна към калибрата, а другия му каза нещо и оня се върна. В тоя момент влака мина и калибрата завъртя едни гуми и мина релсите 5 секунди преди да мине влака в другата посока...

Страшно ме хвана яд, че на малкото тарикатче му се размина...

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 12 Май 2007, 9:05

Надявам се на осъждаш постъпката им само защото са карали калибра, защото уличната простотия не признава марки автомобили. Тя е повсеместна, така или иначе това което са направили е доста лекомислено :evil:
За съжаление онзи ден излезна инофрмация за някъв с БМВ който пребил шофер на тролей, щот няква тъпа п**** от тролея му звъннала и той долетял да се прави на мъж :twisted:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 12 Май 2007, 10:28

Абе дори и Maybach да караше ... постъпката си беше много глупава. А куките се проявиха и те...

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 12 Май 2007, 20:45

Що не ги пита куките защо не са спряли нарушителите? Те много се сдухват от такива въпроси.

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 12 Май 2007, 20:52

ivan1979g написа:Що не ги пита куките защо не са спряли нарушителите? Те много се сдухват от такива въпроси.

Не се чувствам 100% изряден, че да се ебавам с кукерите... Един колега който също го е видял това днес ми сподели че е записал номера на джипката (а чичко му е некъв чорбаджия в полицията)... :dummy:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 12 Май 2007, 22:35

ivan1979g написа:Що не ги пита куките защо не са спряли нарушителите? Те много се сдухват от такива въпроси.

какво да ги пита?!?!?

...та те го правят и с причина и без такава...знам понеже имам страхотен изглед към един такъв прелез...а и една приятелска кука ми се хвали как с цивилната си колица минава на спусната бариера постоянно и не е единствен....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 12 Май 2007, 23:07

супер лекомислено и супер тъпо е
тфа да се минава на пуснати бариери без много видимост си е огромен риск
ама тъпото е че ги има много такива
вече забелязвам че и жените стават такива
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 13 Май 2007, 0:43

_65536_kb_sec_ написа:супер лекомислено и супер тъпо е
тфа да се минава на пуснати бариери без много видимост си е огромен риск
ама тъпото е че ги има много такива
вече забелязвам че и жените стават такива

прав си .. аз за тфа минавам само като има много видимост да не стане некои сакатлък
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 13 Май 2007, 10:01

на същия прелез пък сам виждал как някъв минава на спуснати бариери обаче не вижда че от другата страна една патрулка чинно си седи на опашката та куката само му показа през прозореца каде да спре на тариката:mhihi:

Назад към Страхотни истории