Спонтанно решение!!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

луд с палатка
Аватар
Кара: Хората да залягат
Детайли за колата: кихащо кабрио

Спонтанно решение!!!

Мнение от ТУРБО » 09 Май 2007, 20:11

Снощи както се прибирах обичайно от кафенце към 23:30,спускам се по моста на горубляне на Цариградскотао ми хрумна спонтанно(не за пръв път, но с тази кола за пръв) да покарам новата колица малко извън София!Първо си мислех за Пловдив да подпала, но в последствие ми хрумна Благоевград,та завих аз надясно към Околовръсното и потеглих.Исках да пробвам колата на дълго да вида разход,как се държи на пътя с по висока скорост.И така патувах си и знам че след Дупница има едно готино местенце за MaxSpeed,обаче уви имаше двийение и като карах на куси не забелязах че вече съм на средата на отсечката,но започнах да ускорявам,беше леко нанадолно и си дърпаше добре за 90к.с. стигнах до 170км/ч и 4хил.об.но правата свърши.Викам си навръщане ще да е.Пихме по биричка и тръгнахме на обратно.Вече бях близо и слет един десен завои дойде желаната отсечка.Газ но за мое съжаление в обрата посока беше баирче и тя нещя повече от 175 да направи!През останалото време съм карал със средна скорост около 110км/ч.Влезнах във Владая и тамън изпреварвах един тешкотоварен и Една сигнална йилетка облечена от Полицай ми помаха за здрасти!Бия за аварииките и тоя ме пита -Пил ли си -Викам му една Бира.Ела за проба.Отивам за дава ми дрегера надувам,гледа той подва ми документите и ми вика приятна вечер!прибрах се доволен и приятно изненадан от колата!Когато тръгнах беше на 1/2 и мм. по-нагоредизела а като се прибрах стелката беше отишла м/у 1/2 и по долната черта мойе би един мм. по кум долната.Мойе би 10л. сум изхарчил за точно 210 км. доста добре пък и стабилна ми се стори не залиташе по завоите! Добра вечер си устроих! P.S. Много ги обичам спонтанните неща! ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 09 Май 2007, 20:20

Колега хубава историйка !!!! Хубаво е човек да се вози за кеф

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 09 Май 2007, 20:56

Колега и аз мисля да си направя едно пътуване , ама малко по различно . Само да си взема книжката и няма да мога да издаржа да не замина за няколко дни . Мечтаното пътуване е : Пълня резервоара до горе и хващам на там , на където ми видят очите напълно сам ( само аз и колата ми ). Искам някоя вечер да захвана по някой планински път ( Рила , Пирин ) високо в планината сам самичък с колата ми . Да карам по гористи местности където е пълна тишина и чувам само песента да двигателя и вятъра в клоните на дърветата . Да се спре човек да хапне в някое крайпътно бистро !!! Това за мене е перфекната релаксация и блаженство .

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 09 Май 2007, 20:57

Ако си го сметнал точно, разхода е супер.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 09 Май 2007, 23:52

ivan1979g написа:Ако си го сметнал точно, разхода е супер.

210 км с 10 литра ... просто нереално като се има в предвид че си я юркал да провериш колко върви
твойта да не е някоя 50 коньова бре :mhihi:
треаше се обадиш като си идвал да ги строим за спорта ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 10 Май 2007, 0:17

10кила нафта и 210км :shock:
туй на баща ми новата хАстра даже не го може :mhihi:
Изображение

луд с палатка
Аватар
Кара: Хората да залягат
Детайли за колата: кихащо кабрио

Мнение от ТУРБО » 10 Май 2007, 0:39

Ми незнам точно колко литра са само предполагам ама деленията на стрелката съм ги описал точно иначе в града ми два 8,5-9
Изображение

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Мнение от Dido_stz » 10 Май 2007, 8:55

аз също обичам да правя такива пътешествия.Почти всяка вечер излизам извънградско ей така,само и само да си начеша крастата :mhihi:
the project is ready....
ИзображениеИзображение

Назад към Страхотни истории