Drift night историйка-"спасяването на един Самурай от с
Модератори: mitaka7, Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Drift night историйка-"спасяването на един Самурай от с
Тази вечер Дрифта стана много добър.Аз и още няколко момчета с мен се качихме по добре познатия на повече от вас път водещ до "Щастливеца".Дрифта нагоре и на долу стана много добър като се вземат впредвид мойте не чак толкова добри способности в тази дисциплина.Пожелавам на всеки който има време да се качи до горе има изключително много сняг и завойте са интересни за Лазгане.
Най-интересното от цялата вечер обаче стана при спускането, не защото успях да се увартя на няколко завоя
, а просто защото видях как моито БМВ успя да издърпа от едни преспи Сузуки Самурай.Самурайче беше влезнало точно след снегоринната база в един бая дълбок сняг.Обикновенно се знае , че БМВ-то не се слави със голямо проходимост във зимно време но нямаше просто какво да се прави и закачих да пробвам, преди мене една Фиестичка на можа и да го помрадне.Закачихме джипчето за БМВ-то, което впрочем не беше с кой знае какви гуми, без шпер и без никакви блокажи но що да видим чудо Джипа излезе
Много стана интересно на всички как БМВ успя да издърпа джип и то на сняг.
Историйката може да ни кой знае какво но ми направи на мен лично голямо впечатление.

Историйката може да ни кой знае какво но ми направи на мен лично голямо впечатление.
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Ние също бяхме горе (Синя Е36 с фулл Мтехник) , но човека със самурая не поиска помощ, каза, че сам щял да излезе та продължихме.Ти с коя от 3те Е36ци беше.. 4442, 6333 и още една която не и видях номера?
По надоло вадихме едина Вектра която за малко да се "спусне" по склона..
По надоло вадихме едина Вектра която за малко да се "спусне" по склона..

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Жоре тоз самурай тежи...няма и тон сигурно
Браво иначе че сте успяли да го извадите от снега. Аз бях към Копитото преди 2-3 дена там пък беше страшен лед и ме беше шубе нещо 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Жорка, тва да не е на Асен самурая? Аз ти казах снощи, че няма да е интересно. Имах усещането, че нещо ще скофти цялата вечер, затова останах долу в ниското. 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
Беше добре тази вечер. С колегите Кристофър и тоя сладура се качихме и слязохме безавариино. Покарахме там малко сноуборд, подрифтихме (или поне се опитвахме) и се смъкнахме. Сега заслужена почивка. 

13 мнения
• Страница 1 от 1