Когато купих първото си BMW
Модератори: mitaka7, Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Когато купих първото си BMW
Беше преди около 8 месеца, но си спомням точно всичко което ми се случи тогава.След безрезултатно търсене из София,околните села и почти всички автокъщи вече почти се бях отчаял,че ще си остана със старата но бърза Вектра.Исках да си купя Е 36 купе,като се бях раздвоил между 318is и 320,като в крайна сметка надделя is,не знам точно защо,но не беше заради разхода на бензин.Та от много време гледах в мобилето едно is в Петрич:кожа,климатроник,ел.шибидах и още много неща,американско изпълнение.Отначало си мислех че не е истинска обявата,защото не беше много по скъпа,но след отчаянието в което изпаднах звъннах и за мое учудване човека потвърди всичко.Беше вече събота,но не можех да чакам вече,даже нощем сънувах разни купета.Един приятел който има Х5 веднага се нави и тръгнахме.Валеше дъжд и той ми се засмя-"Ще ти върви по вода".Физиономията ми май не го зарадва много.При пристигането си в Петрич звъннах на човека той ме упъти и тогава я видях-на тротоара беше паркиран невероятен представител на баварската индустрия.Вече грееше слънце и отблясъците в стъклото и черният преден капак ме викаха да скоча вътре и да отлетя някъде.Спряхме до нея и човекът започна да се хили-"Очаквах някой да си купува по хубава кола а вие.."Само ми метна ключовте и аз влезнах вътре-мога да напиша страшно много думи сега но това което ми се въртеше тогава беше само едно-НАМЕРИХ Я!!!Въпреки че бях карал Х5 до сега тази кола беше невероятно удобна,все едно сам си я бях правил за мен.Наистина беше американска-в мили,градусите в фаренхайт,кожата запазена,седалките твърди и удобни.Докато се въртях като диабетик в сладкарски магазин,човека ме сръга-"Няма ли да я пробваш" намигна ми.И тогава настъпи истината-завъртях,колата леко забоботи,свалих я от тротоара,само изчаках да загрее и излезнах по една дълга права.Колата летеше,решението бе взето.Докато ми се въртяха тези мисли из главата,някакъв звук ме прекъсна-погледнах оборотите,не бъаха в критичните а звукът бе подобен,погледнах километража 130мили-200 км/ч-колата имаше ограничител.Върнахме се и човека ми разказа как я взел преди месец,но понеже имало сняг само я прибрал в гаража и не му се купували гуми.Била докарана тогава,показа ми всички документи,отнякъде намери и познат нотариус-всичко беше изрядно,кеширах,благодарности и настъпи истината по пътя за София.Спряхме на първата по хубава бензиностанция-98 до горе,проверка на гумите."И какво правим сега?" -смигна ми моя приятел."Сега ще видим кой кого!"Скочих в колата и запалих гумите.Естествено излезнах първи от бензиностанцията,но отговорът не закъсня,само секунда след това видях огромното туловище с невероятно светлте си фарове да изкача от бензиностанцията.Трябваха ми само двайсетина минути за да се слея с автомобила.Като по ненормален си бях решил да съм първи и трябва да си призная че това пътуване беше невероятно.Аз само задминавах колите а Х5цата беше като залепена за мен.Понеже често пътувам по този път бях наясно къде са нашите хора и чинно си намалявах.Синята ми сянка отзад също.Има по пътя едно място по пътя което го ползват за летище,само като влезнахме там свалих две предавки по долу рехавият трафик не беше проблем и реших да взривя до краен предел.4-та прекъсвач,само видях до мен в дясно предната джанта(20ка)на Х5цата(3.0D,но много бърза с някави фабрични чипове-268 коня)НО и след това се скри,направо не можех да повярвам-бях пред него и даже се отдалечавам,достигнах 200 и нещата свършиха но пък и края на пистата също,фактът че все още водех ме направи невероятно горд.Продължихме пътя като скоростта ни не падаше под 100,което не си е малко,но пък и трафикът ни го позволяваше,Нямаше нито едно превозно средство което даже да си помисли да ни достигне,всички чинно ни отстъпваха път,кефът бе несравним.След като пристигнаме пред къщата на моя приятел не можех да слезна.колата ми беше като ръкавица,караше ми се още и още и още...Като че ли исках да изкрещя на всички за да им покажа каквъв автомобил съм си взел.Оставих приятеля си в къщата и отидох да накупя някои неща,партито беше вече в процес на подготовка.Бях карал и още карам много служебни коли далеч по скъпи от моята но това удоволствие от управлението което тя ми доставя далеч ги превъзхожда.
За съжаление наскоро имах инцидент но съвсем скоро отново ще съм на пътя и ще се засичаме.
P.S.Надявам се съвсем скоро да бъда приет в този клуб за да продължат този вид изживявания.
За съжаление наскоро имах инцидент но съвсем скоро отново ще съм на пътя и ще се засичаме.
P.S.Надявам се съвсем скоро да бъда приет в този клуб за да продължат този вид изживявания.
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Айде първи да ти честитя.... безброй километри ти пожелавам, да я смениш само по собствено желание и то за по-хубава... Личи си по разказа ти, че си пипнал нашия вирус
Добре дошъл в редиците

Добре дошъл в редиците

---
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Благодаря за посрещането.Ами какво се случи-много бързах и на един завой откъм Симеоново към окловръстното една кола (същото Х5)спря супер рязко,аз не успях и за да не го ударя завих в насрещното,но понеже не виждах идва или не кола се ударих в идващата баничарка.Разпадна се баничарката,а на мен възглавницата ми се отвори и известно време бях в нещо като шок,после се опитах да си отворя вратата.Тя не се отвори,калника беше я затиснал,излезнах през дясната врата,всичко беше в пушек и смърдеше на барут.Другият човек вече беше излязъл.Глупава случка,случва се на всеки.Добре че нямаше жертви.
- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
направо ме заболя сърцето като прочетох с какъв кеф си е купил колата и после като видях снимките...
важното е, че няма пострадали

важното е, че няма пострадали

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Готин разказ
Дано скоро да е на пътя и да те радва още повече 

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
даа знам я оня правата преди Благоевград там няма начин колкото и спокоино да съм карал да не понастъпя която и да е кола с която съм минавал а там минавам често
понеже уча там 

- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
11 мнения
• Страница 1 от 1