Нямам Думи просто ...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Нямам Думи просто ...

Мнение от Mishel_Vaian » 12 Яну 2007, 22:13

Та реших вчера на едно от колелата в града да пробвам аз какво е това с вратите напред ... Та часа беше около 9 не съм сигурен и движение почти нямаше на въпросното колело... Въпросното колело има 2 светофара единият е преди него а другият е малко към средата му и когато хвана междинните светлини минавам без проблем ... Та карам си аз и ръгвам си 2рата и оттам леко газчица и някак си овладях колата и се получи добър дрифт от вътрешната страна на колелото ... Неистов писък на Ис-ковия мотор :mhihi: Докато колата се приплъзваше изпреварих от вътрешната страна един колега с е30 оттам той също се нае ... Приключих дрифтенето и натискането защото излязах от главният път и се престроих към комплекса колегата продължи с карането и се разделихме ... Оттам също като стрелката на разходомера се беше качил и моя адреналин :mhihi: Страшно чуство :lol: А днес валеше и си повъртях дупето .. На кратко въобще не съжелявам в избора си че съм си взел Бима даже обратното ... Доволен съм от возията , от ускорението от всичко ... За една бройка да имам и шестак ама другия път ;)
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

Назад към Страхотни истории