Македонска наденица от ЛЕКИ ...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Като човек от телевизионния бизнес ще кажа, че в наше време всичко се нуждае от реклама 

Never mistake motion for action...
Leon написа:Като човек от телевизионния бизнес ще кажа, че в наше време всичко се нуждае от реклама
Съгласен съм, само ако тълкуваме термина "реклама" не само като "телевизионна реклама", а в по-широкия смисъл - примерно съседа ти подшушва в асансьора, че телешката луканка на "Бони" се е утепала.
Направо се чудя защо са си дали толкоз зор за такава яка реклама, при положение, че са осрали продукта така свирепо и безапелационно.
Разбирам да беше продукт дето така или иначе ше си го купиш най-много веднъж в живота (примерно някакъв модел кола) - а то става дума за продукт от типа "консуматив" - тук целта е клиент само да бъде привлечен веднъж към него и после да се върне сам да си го купи, което просто няма как да стане в случая, освен ако не сте мазохист на диета.
- pantata
- младши ентусиаст
-
Ае ти да не си в месарския бизнес извинявай за харния въпрос?stenly написа:Leon написа:Като човек от телевизионния бизнес ще кажа, че в наше време всичко се нуждае от реклама
Съгласен съм, само ако тълкуваме термина "реклама" не само като "телевизионна реклама", а в по-широкия смисъл - примерно съседа ти подшушва в асансьора, че телешката луканка на "Бони" се е утепала.
Направо се чудя защо са си дали толкоз зор за такава яка реклама, при положение, че са осрали продукта така свирепо и безапелационно.
Разбирам да беше продукт дето така или иначе ше си го купиш най-много веднъж в живота (примерно някакъв модел кола) - а то става дума за продукт от типа "консуматив" - тук целта е клиент само да бъде привлечен веднъж към него и после да се върне сам да си го купи, което просто няма как да стане в случая, освен ако не сте мазохист на диета.

pantata написа:Ае ти да не си в месарския бизнес извинявай за харния въпрос?
Официално изявление:
долуподписания (не се чете) декларирам, че нямам никакви интереси в месарския бизнес, не само аз, ми и роднините ми до 3-то коляно по пряка и съребрена линия.
Като се напънах малко се сетих, че най-близката ми връзка с месарския бизнес е, че на баща ми един братчед държи капанчето с/у месарския цех в село Г. Лозен, което не знам са каква продукция бълва, ама ако е все още същата - не ви я препоръчвам

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
stenly написа:pantata написа:блажиш ли блажиш попе? ми се струва че трябва да ти е следващата кулинарна тема тука![]()
тц. не позна.
следващата ми тема тук смятам да е озаглавена:
"Земицата ни - хубава, народецът - простичък",
но първо трябва да поработя малко.
Хранилка...

WilliamsF1Team написа:stenly написа:pantata написа:блажиш ли блажиш попе? ми се струва че трябва да ти е следващата кулинарна тема тука![]()
тц. не позна.
Хранилка...![]()
![]()
![]()
![]()
Никаква хранилка не е брато, а real life stroy, която ми се случи вчера и която за съжаление не говори добре за битовата културата на нашия народ. Но както казах - за това по-късно.
- pantata
- младши ентусиаст
-
Ако визираш мене можеш да фанеш едно барабанче и да предвождаш групичката която отива на майната сиstenly написа:pantata написа:блажиш ли блажиш попе? ми се струва че трябва да ти е следващата кулинарна тема тука![]()
тц. не позна.

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
pantata написа:Ако визираш мене можеш да фанеш едно барабанче и да предвождаш групичката която отива на майната сиstenly написа:pantata написа:блажиш ли блажиш попе? ми се струва че трябва да ти е следващата кулинарна тема тука![]()
тц. не позна.
Ти си изрод...

Престанете бе, не говореше за теб.

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2