Поздрав за... (КАЖЕТЕ КОЙ)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Поздрав за... (КАЖЕТЕ КОЙ)
Днес бях до военното поделение дето са гвардейците. Не си мислете че съм военен
, просто имах малко премеждия с военните искат ме в казармата, ма не им се давам. Та както и да е. Карам от там към Сточна гара. Абе едно задръстване, няам думи. По едно време гледам коите пооредяха. Както си карах кротко изведнъж чувам някъв рев отляво и Хоп някакво е30 ме изпредварва. Интересното беше, че имаше стикер на БМВПАУЪРБГ.НЕТ. Викам си ся ша покараме
.
Настигам пича на следващия светофар и спирам зад него. Светна зелено и човека хоп и в ляво изпредварва колоната и аз зад него.
На следващия светофар аз в ляво, той в дясно. Тръгнахме, аз го дръпнах ма той се не предава. Тогава човека до мен почна да ми вика намали, та намали. Бях на трета с не повече от 80-90км/ч.
Викам му глей, глей ко стаа, тоя е от нашите. Е30-ката ми се лепва от зад. Pedal to the metal и гледам отпред сфетофар-червено, ма нито коли нито пешеходци. Минахме и двамата на червено, след това под мост някъв и си казах да не плаша тоя с мене проферос. Десен мигач и го пуснах да ме изпредвари. Карахме така до С.гара, където се разделихме.
Та значи искам да благодаря на колегата за адреналина и да разбера кой е той. Номера беше С9440МТ е30, май със 6 членно семейство под капака като мен. Ако го знаете кажете. И пак благодарство,щот цяла Сф. обилколих, ма само тоз индивид ма изкефи.

Настигам пича на следващия светофар и спирам зад него. Светна зелено и човека хоп и в ляво изпредварва колоната и аз зад него.
На следващия светофар аз в ляво, той в дясно. Тръгнахме, аз го дръпнах ма той се не предава. Тогава човека до мен почна да ми вика намали, та намали. Бях на трета с не повече от 80-90км/ч.
Викам му глей, глей ко стаа, тоя е от нашите. Е30-ката ми се лепва от зад. Pedal to the metal и гледам отпред сфетофар-червено, ма нито коли нито пешеходци. Минахме и двамата на червено, след това под мост някъв и си казах да не плаша тоя с мене проферос. Десен мигач и го пуснах да ме изпредвари. Карахме така до С.гара, където се разделихме.
Та значи искам да благодаря на колегата за адреналина и да разбера кой е той. Номера беше С9440МТ е30, май със 6 членно семейство под капака като мен. Ако го знаете кажете. И пак благодарство,щот цяла Сф. обилколих, ма само тоз индивид ма изкефи.
AcoTo®
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Re: Поздрав за... (КАЖЕТЕ КОЙ)
Acoto® написа: Pedal to the metal....
къртиш бате...

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Евала, нека има повече такива пичове. Не е важно кой е пръв, важен е фън-а от карането. Слогана The ultimate driving machine, може да е свален, но той остава в сърцата на феновете на синьо-белият пропелер.
Евала simple_man, скоро кат дойда на сбирката ще ти го кажа лично.
Няам търпение най-после да дойда на прословутото ЕКО. Кажете къде е това че съм си малко селинджър.
Евала simple_man, скоро кат дойда на сбирката ще ти го кажа лично.
Няам търпение най-после да дойда на прословутото ЕКО. Кажете къде е това че съм си малко селинджър.
AcoTo®
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
излизаш на бул. България, да кажем откъм Бояна ти го обяснявам, да предположим от окловръстното си слязъл. Правиш си педъл ту дъ метъл през 3 светофара направо, по желание може и не на червено, и както булеварда прави завоя преди НДК, пак по желание спирачки или ръчна и яко вдясно ще влетиш директно в ЕКОто. Оглеждай се все за колонки с бензин, а тая на входа е газ.
21ч/ четвъртък

21ч/ четвъртък

err0r написа:simple_man
Редовно го срещам на път за Сточна гара, а се прави, че не ме вижда

Да караш Peugeot е страст!
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Acoto® написа:Та значи искам да благодаря на колегата за адреналина и да разбера кой е той. Номера беше С9440МТ е30, май със 6 членно семейство под капака като мен. Ако го знаете кажете. И пак благодарство,щот цяла Сф. обилколих, ма само тоз индивид ма изкефи.
Само дет Жорето е с 4 членно семейство, ремуса те е подвел за 6 членното

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
ge_a написа:Само дет Жорето е с 4 членно семейство, ремуса те е подвел за 6 членното
Да ама вървки като за сикс ин лайн.

- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
xexe
Да и мен ме изкефи, но като минахме на червено ми страна малко гузно заради пешеходците и веднага намалих!Иначе евала имате потенциял!Айде пък като дойдете на ЕКО Бояна ще ги замериме както си му е реда!

Да и мен ме изкефи, но като минахме на червено ми страна малко гузно заради пешеходците и веднага намалих!Иначе евала имате потенциял!Айде пък като дойдете на ЕКО Бояна ще ги замериме както си му е реда!

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
бах тоя ремусge_a написа:Acoto® написа:Та значи искам да благодаря на колегата за адреналина и да разбера кой е той. Номера беше С9440МТ е30, май със 6 членно семейство под капака като мен. Ако го знаете кажете. И пак благодарство,щот цяла Сф. обилколих, ма само тоз индивид ма изкефи.
Само дет Жорето е с 4 членно семейство, ремуса те е подвел за 6 членното

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- bimM3r
- Потребител
-
- Кара: 525 dA Touring
- Мечтае да кара: e24 with S62 engine
Вие сте ненормлани пичове мнол ме кефите... Караите с разум обаче.. 

15 мнения
• Страница 1 от 1