Една маршрутка....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Една маршрутка....

Мнение от G-force » 24 Сеп 2006, 23:42

BladeMan написа:Значи , возя си се аз в 83 (автобус , щот още нямам книжка :( .) и гледам на светофара нещо яко пуши пред автобуса , се едно некои праи бърнаут , леко се разсея мъглата и гледам че от неква маршрутка излиза тоя пушек , ама не беше на нещо запалено ми незнам , и гледам от ауспуха и излизат пламаци , ама се едно колата му е 700 коня и я е надул до ламарината , бахти, и още немоа си обясня от кво ше е тва.... :help: :++ :dunno:

За да излиза огън от ауспуха не са нужни 700кс ;)
Не съм от София, а от дълбоката провинция и тука няма много движение (така и така пеша за 20 мин стигам навсякъде в града) обаче и тука тес маршрутки яко фучат мамицата им :evil:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 28 Сеп 2006, 22:55

Не знам колко са тъпи, смотани и прочие, но определено нямат култура и елементарно държание. Много рядко ми се случва да се возя на маршрутка и почти винаги слушам псувните от шофьора. В колата е пълно с жени, деца ... а ония смотльо ругае по себеподобните си некъдърници по софийските улици. Всеки ден изминавам средно по 100 км в София, натъквам се на всекакви простотии, но съм достатъчно здържан и се старая да правя път на олигофрените.

Разочарован съм от подобен вид действие.

младши ентусиаст
Аватар

петък е

Мнение от 535 » 29 Сеп 2006, 9:06

петък е
възтановявам се от изваден мадрец ...

и ми се иска да напиша нещо лошо ама ме боли и ми е гадно да ог духат маршрутките :)) на 9 ти съм на изпит за ц+е :)) и смятам да премаза с ремаркето 2-3 маршрутки докато не гледат инструкторите

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: петък е

Мнение от vicho » 29 Сеп 2006, 9:40

535 написа:петък е
възтановявам се от изваден мадрец ...

и ми се иска да напиша нещо лошо ама ме боли и ми е гадно да ог духат маршрутките :)) на 9 ти съм на изпит за ц+е :)) и смятам да премаза с ремаркето 2-3 маршрутки докато не гледат инструкторите

гледай да са празни :shock:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Предишна

Назад към Страхотни истории