здр на всички
Модератори: mitaka7, Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
здр на всички
днес се дърпахме с ауди а4 2.8 познаите резултата нема далго или късо 3:0 за bmw-то маи се отказвам да продавам bmw-to тръгваме и до 120 сме заедно после леко дърпам и на 230 съм 2 коли напред супер се изкефих аз давх моито за 6300 а колегата е платил 12000 

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Бравооо, пилота
И на земята, и в небето

И на земята, и в небето

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Е щом сте си приятели няма да ви се мешам
Дай някакво инфо за количките, приятел? 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
а4 2.8 не е куатро с ръчни скорости е моито е онова дето го продавах 325и с чип аудито е без ама е с предно гонихме се парво в центъра после отидохме на магистралата тои каза че на дълго съм бил смешен и тръгнахме към ихтиман моито от 240 неможе повече тои ми вика че и тои ги направил ама малко по късно имаче преди да тръгнем му обръщало часовника моито било антично немало живи съученици неговото 98 леле ще се прасна от кеф
Мишу написа:а4 2.8 не е куатро с ръчни скорости е моито е онова дето го продавах 325и с чип аудито е без ама е с предно гонихме се парво в центъра после отидохме на магистралата тои каза че на дълго съм бил смешен и тръгнахме към ихтиман моито от 240 неможе повече тои ми вика че и тои ги направил ама малко по късно имаче преди да тръгнем му обръщало часовника моито било антично немало живи съученици неговото 98 леле ще се прасна от кеф

9 мнения
• Страница 1 от 1