КАТ да вземат книжките на всички и след изпит да ги върнат

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 535 » 24 Авг 2006, 18:07

естествено само на издържалите ...

просто идиотизъм ... имам околу 250 000 км на мой си коли и съм карал доста служебни никога не съм слизал да се разправям

засичам много но без да създавам опасности и не ми свиркат

не създавам опасности на пътя и дори да имам предимство правя така че трафика да е по лек и пускам коли ако се налага

а сички глупаци които са с някви трошки и си мислят че са яхнали ф1 на схумахер бих им зел книжките начело с братовчедка ми

секи идиот дето неможе и го е страх да кара кара и е номер едно засича свири ... днеска един щеше да блъсне двама само да е пръв на светофара ... 30 годисхно момче го искарах от пътя на ситняково днеска 2 пъти шепе да ме блъсне в вратите спрях движението сутринта и го питам човек какво правиш .... и ониа вика маи тоя до мене щеше да ме блъсне и вика ма шо не намали ами ме изтикваш от пътя и си тръгнах ...

а патките дето не си гледат в огледалата ... еби му маиката аз не съм наи добрия шофьор но ако продалжават да дават така книжки смъртните случай ще нарастват а не обратно ...

замислете се следващия път на пътя се замислете за другите и карайте так аче да няма предпоставки за птп ако щете карайте с 200 ама не да е некадърно и рисково за всияки ... може 100 пъти да смениш платното но без да караш с 20 а всички с 80 и да ги засечеш всички ...

Потребител
Аватар
Кара: Лопел
Детайли за колата: кЮмбе

Мнение от slav40 » 24 Авг 2006, 20:29

Това не е НИКАКВА страхотна история,а ЕЖЕДНЕВИЕ!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 25 Авг 2006, 8:56

С колко такива се засичам през деня... вече не ми правят впечетление.
Впечетление ми правят само невъзможните за изпълнение маневри на които дори и аз не съм навит да ги правя :uups:

Карам си аз в лява лента... сфетофар... гледам някво камикадзе отзад кара си към 100 аз съм към 70 (все още потеглям) :lol:
Пича се престроява в средна лента и бичи наляво като ми сече пътя точно на сфетофара в най големия трафик :ranting: И добре че нямаше никой в средна лента и се престроих и какво гледам :shock: пича си направи ляв завой без да намали мина покрай 3 коли в другото платно :driving: и като на някакъв филм взе завоя и продължи... :conf:
Просто незнам от къде го имаше тоя късмет да го направи това... :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 25 Авг 2006, 9:03

така си е, баце :ranting:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ngoro » 25 Авг 2006, 17:12

На мен пък ми писна като идвам от летището и се качвам на цариградско, дружбенски голфаджии да секат през пепеляка от изкачвалката от дружба през моето отклонение дето отивам към царю-честити и от там да запрашват към младост.
Толкова ли е трудно да се наредят на колоната които идват от дружба за младост ?
ама ще се ядосам и ще ида утре да разхвърлям там пирони и стъкла
пък нека мине пак дееба и чакатиляка педерски.
(__\==oooo==/__)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 25 Авг 2006, 17:30

Аз пък си нося една никелирана тръба до седалката та тя им обяснява на ""майсторите шофьори"" как се кара :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 25 Авг 2006, 19:01

Не виждате ли ,че КАТ е ебати корупцията! Че ни раздадат новите книжлета на сички пак,ше ни ожулят наново като за номерата и пак ше сме си тука и нищо....! Аз като поседя в Германията малко повече и като си дойда тука иам чуството ,че съм у средата на филм на Тарантино!!! После ,обаче , свикна и ареее па по старому!!!Нема мърдАнье - ще я караме според условията!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 30 Авг 2006, 14:39

Абе като гледам накъде тръгна разговора, КАТ като ги вземе, може и да не ги връща книжките... :mhihi:
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

Назад към Страхотни истории