310+++
Модератори: mitaka7, Общи модератори
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
Интерлагос,
ако ме визираш и мене, нека уточня - не се съмнявам, че си постигнал това за което говориш. Още по-малко злобея, защото и аз си падам по този сорт емоции
Отсечката за която говориш е напълно подходяща за целта - прав и нов участък от магистралата без неравности и други такива.... Обаче просто казах, че е под сериозен наклон - от началото на новия участък, който е към 13км. имаш само спускане и дори ти се отваря перфектна гледка към самия край на магистралата
А това при такава скорост ти помага доста.
И другото което казах - грешките на километражите при 300км/ч са голям процент - дори и на дигитални скоростомери
Това е, иначе поздравления за куража
ако ме визираш и мене, нека уточня - не се съмнявам, че си постигнал това за което говориш. Още по-малко злобея, защото и аз си падам по този сорт емоции

Отсечката за която говориш е напълно подходяща за целта - прав и нов участък от магистралата без неравности и други такива.... Обаче просто казах, че е под сериозен наклон - от началото на новия участък, който е към 13км. имаш само спускане и дори ти се отваря перфектна гледка към самия край на магистралата

И другото което казах - грешките на километражите при 300км/ч са голям процент - дори и на дигитални скоростомери

Това е, иначе поздравления за куража

interlagos написа:не сьм ги мерил с хронометьр но става бьрзо на 6та скорост сьм на 280 то4но влиза в жьлтото на 8000 об. после 7ма и ...300+ колата си е мощна и си ги дьрпа бьрзо.
ти със фабричните джанти и гуми ли си? на 6та със 8000 трябва да си по-скоро към 300 по спидометър.. а ако си на 7ма със 300 си на 7000 оборота (1000 оборота пад между 6та и 7ма)...
а спидометъра ти оптимистичен между 5 и 7 %.. демек ако сочи 300 си горе-долу със 282
а 999 вмакс-а му е 270км.. ако е 2005+, преди това са по-бавни.. и съм сигурен че на магистралата над 200 не е могъл да те дръпне.. на тях пък спидометрите са им поне 10% оптимистични между другото..
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Интерлагос,
няма да си първия с хубав скъп автомобил, който няма да понесе
подмятанията на зависливите хора в този форум
Иначе поздравления за добрия избор, и за това че ни позвуляваш да сме част от преживяванията ти
П.С. ако решиш да не се пишеш повече стават двама с М5-ци отказали се
П.П.С Ноу бед филингс
няма да си първия с хубав скъп автомобил, който няма да понесе
подмятанията на зависливите хора в този форум

П.С. ако решиш да не се пишеш повече стават двама с М5-ци отказали се

П.П.С Ноу бед филингс

R.I.P Landikar
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
interlagos написа:не сьм ги мерил с хронометьр но става бьрзо на 6та скорост сьм на 280 то4но влиза в жьлтото на 8000 об. после 7ма и ...300+ колата си е мощна и си ги дьрпа бьрзо. ще ка4а и другия клип на който се вижда и пьтя, за интересуващите се които вьпреки клипа пак не вярват за скороста. с една друга м5ца мисля да направиме по ка4ествени снимки 6тото тя е запушена и ще се види разликата между мойта и другата(270)-------(310+).не знам какво се сьмняват някои хора как и кьде сьм ги направил аз не се доказвам пред никого хората които ме познават знаят на какво сьм способен така 4е това 4е ви показвам тези неща го правя за ваш кеф и 4е сте фенове на марката, ако не ви харесва няма проблем а който не вярва ако иска мога да го повозя.само за инфо миналата седмица между сливен ст.загора карах с едни мотори на влизане в ст.загора вдигнах 300 мом4ето с дукати 999 изпулни неговия с 290км/н но като ви слушам от 310+ как километржа льже сигурно сме били с 240км.н не пове4е . жалкото е 4е мотористите се кефят на м5ците пове4е от колкото някои фенове на бмв
Споко ве. Тва нормално. Кат им казах че с хонда 1600цц дето уж пепси от 2 литра било по-добре напраи 240++ беше мноо по-зле. Ся требе да напраи 260-270 ама на мен не ми се прават подобни експерименти щот нямам гуми за толкова.
Иначе гумите кви са ти? Къф скоростен индекс?
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
без коментар отново за бързата хонда на парадокса и неговия километраж от ГОЛФ ГТи
да заяждам се и ко !
да заяждам се и ко !

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
LuBo1 написа:без коментар отново за бързата хонда на парадокса и неговия километраж от ГОЛФ ГТи
да заяждам се и ко !
Е, стига да не се псувате нямам проблем с това като модератор;)
И като Ати пак нямам проблем:)
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4