E-12-ка от мечтите

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 27 Апр 2006, 19:18

аиде понеже сте фенове една снимчица от миналата седмица с едни приятели на пикник
http://kikodelev78.hit.bg/bimi.jpg
пс маиче ще я продава та ако има мераклии....... :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: метро
Мечтае да кара: M Power Electrified

Мнение от Mr Charger » 28 Апр 2006, 11:18

Friend, това дето си заснел не е Е12, а е Е28 :!: И отгоре на всичко има някакъв неоргинален спойлер :!:
Но ако я продава пусни обявата в продава, заедно със снимки.
Непобедимите - 2002, Е3, Е9, Е12, Е21, Е23, Е24, Е28...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kiko » 28 Апр 2006, 17:32

е ок моя е грешката :uups: ама се връзва горе долу с темата за това я показах а за споилера не знам ама не седи толкова лошо а и наскоро е боядисвана и цвета и е един свеж и интересен такъв абе гот количка си е ама верно купето на 6тицата ме радва повече

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 28 Апр 2006, 20:30

Тая 518ка таксито си има клонингкойто е 520ка, идвете са абсолютно еднакви, различават се само по табелката отзад.

А тая дето си я снимал колега съм я виждал, даже спирах да я гледам (нали съм мръсно тунингистче :mhihi: ), ама щом на мене не ми хареса, значи на никой в тоя форум няма да му хареса стъклопластовото изпълнение на този автомобил

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 06 Май 2006, 16:46

Живея в Красна поляна от 15 години и се чудя как съм пропуснал и не съм срещнал тази кола. Четох целия разказ със зяпнала уста и се сетих, че преди около 3 години ходих да ми сменят съединител и както си говорех споменах за манията по БМВ и шефа на сервиза изчезна за малко и се върна със 4 снимки на БМВ Е21 316 от 1981. и ми вика "щом си маняк на гледай тия снимки да видиш какво имам"
Гледам аз лъщи отвсякъде тая кола и веднага го питам къде е колата да я видя и да се докосна до нея.
Човека каза, че само той знае къде е колата, скрита в някакъв гараж с подходящи условия колата да се запази непокътната. Можело да я изкара само за някой ретро парад.
Колата е на 12000!!!км купил я преди години от някакви възрастни хора. Вътре беше с бежов плюш доколкото си спомням, а самата кола беше светло зелен металик. Каза ми , че всичко е оригинално по нея и няма една драскотина по интериора или екстериора. А вътре още миришело на ново!
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 25 Май 2006, 1:37

Оказа се, че колата е била собственост на приател на Пенчев които държи автокъщата.. и найстина е била в уникално състояние..и хубавото е, че е отишла при човек които ще я потдържа добре. :D

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 25 Май 2006, 7:35

kiko написа:аиде понеже сте фенове една снимчица от миналата седмица с едни приятели на пикник
http://kikodelev78.hit.bg/bimi.jpg
пс маиче ще я продава та ако има мераклии....... :winky:

седи на околовръстното, близо до Бояна, нали ;)
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kiko » 25 Май 2006, 8:11

да там бачка в гумаджииницата момчето :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 05 Юли 2006, 21:59

Mr. Charger, омайващ разказ, страхотна кола. Най ми хареса коментара ти към хората, които не знаят как да си харчат парите, тва и аз много пъти съм си го мислил(ама са си тяхни парите все пак :mhihi: ). Но като се замисля май и аз съм от по-комерсиалните типове - ако имах възможностите, първо бих си купил едно чисто ново М6, а после бих се разтършувал за 628 примерно....
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 14 Юли 2006, 22:24

наскоро попаднах на едно бмв е21 316,точно като моето, което беше в адски лошо състояние :( и мн гадно се почувствах, щото пича я караше все едно е каруца, а не един от вече изчезващите класики на БМВ:( ква е логиката да имаш такава уникална колица, а да не я поддържаш:( за мен такива хора трябва да бъдат съдени от колите си за престъпно нарушение, защото колата нямаше под:( сичко беше изгнило, а дупките си ги пълнеше сам с бол-кит:) наистина такива модели трябва да се пазят:) имам призив към всички собственици на акули - МОЛЯ ВИ!!! НЕКА ДА ЗАПАЗИМ АКУЛИТЕ СИ ЖИВИ! за мен това са едни великолепни автомобили:) и всеки който е бил собственик на такова хулиганче е с това мнение:) икономична и безаварийна;)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 16 Юли 2006, 21:22

SlipKnoT написа:Оказа се, че колата е била собственост на приател на Пенчев които държи автокъщата.. и найстина е била в уникално състояние..и хубавото е, че е отишла при човек които ще я потдържа добре. :D

Мдааа,още ме е яд ,че не отидох при Боби да я видя колата а той и брат му ме караха ,но така и не намерих време :confused:

Боби,собственика на автокъщата има най-запазената 124-ка Мерцедес,който някога някъде съм виждал и самия той каза,че като я е карал въпросната кола по паветата към Овча купелската баня,просто е бил смаян от возията й :shock: :shock: :!:

Георги Пенчев
Изображение

Предишна

Назад към Страхотни истории