препратка към форума на ситроен
Модератори: mitaka7, Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
За светлия празник Курбан Байрам Волен Сидеров и активисти раздаваха във Факултето безплатен алкохол...
...метилов![]()

---
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
t_andonov написа:абе не знам другаде как е обаче в хасково мангустите много се отвориха нещо
не си плащат тока,водата,живуркат си на държавна издръжка(общо взето ние дето си плащаме данъци и осигуровки си ги носим на гърба май така излиза) аве нещо им пораснаха претенцийките много ме дразнят тея травестити САПУН бе тва е
Бравос, че досега са си плащали. В София от години не плащат...
1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!
Griffin написа:t_andonov написа:абе не знам другаде как е обаче в хасково мангустите много се отвориха нещо
не си плащат тока,водата,живуркат си на държавна издръжка(общо взето ние дето си плащаме данъци и осигуровки си ги носим на гърба май така излиза) аве нещо им пораснаха претенцийките много ме дразнят тея травестити САПУН бе тва е
Бравос, че досега са си плащали. В София от години не плащат...
Ми докато ги търпим и гледаме да си оправяме личните проблеми пък после другите, така ще е. И по-зле ще става. А накрая ще ни мачкат където ни видят, ама дано тогава ни дойде акъл в главата. Единствено ме е яд, че тогава никой няма да си спомня кога някой е казал какво ще стане.
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2