как за малко не се утрепах да гледам едно порше :)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

как за малко не се утрепах да гледам едно порше :)

Мнение от steeN » 06 Юни 2006, 16:40

идвам си аз от изпит от математическия факултет, по черни връх и на хемус ме хваща светофара. първа кола съм, вече нямам търпение да се докопам до работа, в тия задръствания направо ми е писнало. беше накапал дъжд, точно най-хлъзгавото време. пред мен се нарежда едно порше... и се загледах, не ги знам може би 911 турбо беше, всичко черно, даже и джантите със лепенки скоч вместо гуми толкова нисък профил. светва зелено, тръгва с много газ той, леко поднесе, явно тракшън контрола се намеси и както си го гледам и му се възхищавам усещам, че нещо не е наред- звука? ускорението?- крака ми потънал в пода и километража показва 50 км/ч... аха! явно и аз съм тръгнал с много газ и съм на прекъсвача (без оборотомер е гадно), так втора напълно инстиктивно и в слеващия момент се усещам, че контрирам колата на дясно, контрирам я наляво... :shock: викам си какво става по дяволите? защо не се движи направо тая кола? поглеждам километража 80+ :shock: пак съм ударил прекъсвач. виждам че при третия камшик вече се нося към колите паркирали от дясно от дясно... тогава се осъзнах - 3та върнах газта и с волана изправих колата... след това имах време и да се изплаша, поглеждам в задното огледало колите зад мен далече... извода е внимавайте с това задно, че поднася изненади в буквален и преносен смисъл :) сега разбирам колко е важно човек да си изгради рефлекси, защото ако това ми се беше случило преди година и трябваше да мисля как да реагирам резултата щеше да е доста неприятен...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от maggkrabar » 06 Юни 2006, 16:48

мда :mhihi:
що не си сложиш по-яка пружина на газта, явно ти е твърде тежък крака 8) пък и един оборотомер с лампа е 45лв :roll:

Голямата Базука
Аватар
Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio

Мнение от bozukov_g » 06 Юни 2006, 17:43

На зарад тея камшици не я сменям марката :D :D :D

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 13 Юни 2006, 16:42

Абе не знам за теб но на мен би ми харесало :mhihi:
А когато си имаш жив ограничител до себеси(Жена ми) е друго :mhihi:
-"Е са що така правиш нали знаеш че не обичам"
Е поне съм я научил да ми чете конско след поредното изпълнение а не по време на въпросното , за да не ме разконцентрира,че може да изгубя контрол :mhihi:
Иначе Респект! Такива работи трябва да се случват :!:

Назад към Страхотни истории