Извинявай колега...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 31 Май 2006, 20:53

Това си е жива гавра с модела направо тия сини лампички като няма пари за ангелски очички по добре да не окепазяват колата така.Тука на редута има един шемет с е30 има около 20 сини светлинки по целия му преден капак като коледна елха е не го знам дали влиза в форума ама като го видя и се стряскам направо :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Stranger » 31 Май 2006, 21:13

Объркал си се, това е не е било Е30 , а НЛО :shock: :shock: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

П.С. Значи много ми върви астрата, със 115 на 150 к.с. вървях наравно с бмв-то, че даже май го и настигах :lalala: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 01 Юни 2006, 10:27

Stranger написа:Объркал си се, това е не е било Е30 , а НЛО :shock: :shock: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

П.С. Значи много ми върви астрата, със 115 на 150 к.с. вървях наравно с бмв-то, че даже май го и настигах :lalala: :mhihi:

И затова ли беше цялата тема -за даможе някои да те похвали че много върви Астрата? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
П.с Базикам се само :D но имаи в предвид че астричката е много по лека все пак. Иначе и аз ти правя евала че се извиняваш на колегата. БРАВО :!:
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

Предишна

Назад към Страхотни истории