Как е клуба без мен?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Как е клуба без мен?
Как е хавата маниаци?
Днес както се разхождам и познайте на какво попадам - някакво изложение на БМВ. Опитах седалките на E65 745iL, Z4 и E46 330Ci :-) Ех... добри автомобили, удобно се чувстваш вътре :-)
Друго какво да ви кажа - дано скоро да има възможност да се върна за да присъствам на някоя морска сбирка. Домъчня ми вече за вас, маниаците... Ама ви следя постоянно тук, да знаете...
Айде доскоро,
Ваш Алпината.
Днес както се разхождам и познайте на какво попадам - някакво изложение на БМВ. Опитах седалките на E65 745iL, Z4 и E46 330Ci :-) Ех... добри автомобили, удобно се чувстваш вътре :-)
Друго какво да ви кажа - дано скоро да има възможност да се върна за да присъствам на някоя морска сбирка. Домъчня ми вече за вас, маниаците... Ама ви следя постоянно тук, да знаете...

Айде доскоро,
Ваш Алпината.
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Ей Алпина
Къде се губиш бе човек,кофти е че не си на сбирките,ама виждаш ли какви чудеса на техниката наблюдаваш в английско
Гледай там хубавите баварки,пък като се върнеш ще направим една голяма сбирка :ek:
Доскоро

Доскоро

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
ще направим едно ГОЛЯМО посрещане,като си дойдеш,ама само при положение,че ще разказваш как е било там 

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Ами изпускаш по някоя друга гонка по пътищата както стана миналата неделя по Витоша (10-ина БАВАРЕЦА вдигнаха доста прах)ама като си доидеш ще наваксваш 

Опитаи смъртта но не умираи
Прав си е вайпъра донякъде. Повечето приличат на пресно уловени скумрии... Ама се срещат и добри. Ама както и да е...
Иначе за бавариите - таман се бях разочаровал вече и попаднах в един да го наречем по-добър квартал на Лондон - ами какво да ви кажа - след 3-тата Е46 ///М3 спрях да ги броя, мина и една Z ///Mpower.
Ама какво да ги гледам, е и Алекс Кабрио ще ви каже, че го няма тук духа на БМВ Клуба...
Иначе за бавариите - таман се бях разочаровал вече и попаднах в един да го наречем по-добър квартал на Лондон - ами какво да ви кажа - след 3-тата Е46 ///М3 спрях да ги броя, мина и една Z ///Mpower.
Ама какво да ги гледам, е и Алекс Кабрио ще ви каже, че го няма тук духа на БМВ Клуба...
Alpina чистокръвна англичанка и КРАСИВА са две мноооого трудно съвместими понятия
Но чужденките и особенно индийките има много яки
Фнимафай
Навремето по път за училише минавах през един автосалон на БМВ втора употреба и там имаше какво да се види иначе по улиците само TVR Aston Martin и местните опели Вауксхол
Макар че това беше отдавна явно нищо не се е променило
А Алекс Кабрио вече почва да изневерява с неговото Порше
Но да му е честито все пак аз даже не знам как изглежда този звяр

Навремето по път за училише минавах през един автосалон на БМВ втора употреба и там имаше какво да се види иначе по улиците само TVR Aston Martin и местните опели Вауксхол

А Алекс Кабрио вече почва да изневерява с неговото Порше

Днес прочетох една много забавна статия, в която пишеше, че според статистика във Великобритания най-арогнатните и нагли шофьори били собствениците на BMW.
Какви са твойте наблюдения, има ли нещо вярно в това?
Аз лично ако карах BMW също бих се държал все едно пътя е мой. Все пак карам най-великата машина.
Какви са твойте наблюдения, има ли нещо вярно в това?
Аз лично ако карах BMW също бих се държал все едно пътя е мой. Все пак карам най-великата машина.
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Не изневерявам, бря! Аз просто се кефя на уникално "engineered" коли. За мен БМВ е и се надявам да остане една от марките "там горе". Но с ръка на сърцето трябва да си призная, че Porsche, особено от гледна точка на дизайн, иновации и качество все още води със светлинни години. Знам, че съм пристрастен, но продължавам да се дивя, как кола създадена през 1970-те (928) може да остава "толкова в час" дори и през 2003. BMW 635CSi е нещо подобно. Жалко е, че Крис Бангъл е поел кормилото на дизайна
В тоя ред на мисли, тук имаше Motor Expo и имах шанса да седна в новото Z4... Ами момчета и момичета, за мен BMW вече не е интерес...
Толкова сиво, толкова безлично. Каде изчезна така познатото ни и любимо табло, леко закривено към водача, с контролни уреди, бутони и превключватели, разположени точно там където водача инстинктивно очаква да ги намери
Вместо това получаваш табло, което може да се намери ж Kia Sedona
Няма усещане за Марката и това е... За тия пари по-добре да си купя Alfa Romeo GTV 3.0... Поне знам, че Chris Bangle не може дори и за метач да стане в Pininfarina
Без да казвам голяма дума, но МБ настига БМВ (за съжаление) и не се знае знае ли се... 

В тоя ред на мисли, тук имаше Motor Expo и имах шанса да седна в новото Z4... Ами момчета и момичета, за мен BMW вече не е интерес...

Power is Nothing Without Insanity
11 мнения
• Страница 1 от 1