Как е клуба без мен?

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Как е клуба без мен?

Мнение от Alpina » 03 Юни 2003, 20:54

Как е хавата маниаци?

Днес както се разхождам и познайте на какво попадам - някакво изложение на БМВ. Опитах седалките на E65 745iL, Z4 и E46 330Ci :-) Ех... добри автомобили, удобно се чувстваш вътре :-)

Друго какво да ви кажа - дано скоро да има възможност да се върна за да присъствам на някоя морска сбирка. Домъчня ми вече за вас, маниаците... Ама ви следя постоянно тук, да знаете... ;-)

Айде доскоро,

Ваш Алпината.

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 03 Юни 2003, 21:19

Ей Алпина :wave: Къде се губиш бе човек,кофти е че не си на сбирките,ама виждаш ли какви чудеса на техниката наблюдаваш в английско :lol: Гледай там хубавите баварки,пък като се върнеш ще направим една голяма сбирка :ek: :yes:

Доскоро :wave:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 05 Юни 2003, 13:33

ще направим едно ГОЛЯМО посрещане,като си дойдеш,ама само при положение,че ще разказваш как е било там :wink:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от BMW323i » 05 Юни 2003, 14:33

Ами изпускаш по някоя друга гонка по пътищата както стана миналата неделя по Витоша (10-ина БАВАРЕЦА вдигнаха доста прах)ама като си доидеш ще наваксваш :wink:
Опитаи смъртта но не умираи

viper
Аватар

Мнение от viper » 05 Юни 2003, 15:57

Освен доста прах, вдигнаха и доста шум :D Е поне баба Яга вдигна :wink:

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 05 Юни 2003, 16:13

А как си ти без клуба :?: Пиши по-често че нещо взе да ни забравяш май :lol: Тез лондончанки да не ти вземат ума :lol: :D

viper
Аватар

Мнение от viper » 05 Юни 2003, 17:24

Абе, като се има в предвид на какво приличат англичанките - не бих се притеснил много за колегата... :lol: :lol: :lol:

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 05 Юни 2003, 22:57

Прав си е вайпъра донякъде. Повечето приличат на пресно уловени скумрии... Ама се срещат и добри. Ама както и да е...

Иначе за бавариите - таман се бях разочаровал вече и попаднах в един да го наречем по-добър квартал на Лондон - ами какво да ви кажа - след 3-тата Е46 ///М3 спрях да ги броя, мина и една Z ///Mpower.

Ама какво да ги гледам, е и Алекс Кабрио ще ви каже, че го няма тук духа на БМВ Клуба...

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 06 Юни 2003, 10:39

Alpina чистокръвна англичанка и КРАСИВА са две мноооого трудно съвместими понятия :lol: :lol: Но чужденките и особенно индийките има много яки :arrow: Фнимафай :lol: :lol:
Навремето по път за училише минавах през един автосалон на БМВ втора употреба и там имаше какво да се види иначе по улиците само TVR Aston Martin и местните опели Вауксхол :wink: :wink: Макар че това беше отдавна явно нищо не се е променило :lol: :lol:
А Алекс Кабрио вече почва да изневерява с неговото Порше :lol: :lol: :lol: Но да му е честито все пак аз даже не знам как изглежда този звяр :P :P

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Godsmack » 06 Юни 2003, 12:11

Днес прочетох една много забавна статия, в която пишеше, че според статистика във Великобритания най-арогнатните и нагли шофьори били собствениците на BMW.
Какви са твойте наблюдения, има ли нещо вярно в това?
Аз лично ако карах BMW също бих се държал все едно пътя е мой. Все пак карам най-великата машина.

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 09 Юни 2003, 11:11

Не изневерявам, бря! Аз просто се кефя на уникално "engineered" коли. За мен БМВ е и се надявам да остане една от марките "там горе". Но с ръка на сърцето трябва да си призная, че Porsche, особено от гледна точка на дизайн, иновации и качество все още води със светлинни години. Знам, че съм пристрастен, но продължавам да се дивя, как кола създадена през 1970-те (928) може да остава "толкова в час" дори и през 2003. BMW 635CSi е нещо подобно. Жалко е, че Крис Бангъл е поел кормилото на дизайна :twisted:

В тоя ред на мисли, тук имаше Motor Expo и имах шанса да седна в новото Z4... Ами момчета и момичета, за мен BMW вече не е интерес... :oops: Толкова сиво, толкова безлично. Каде изчезна така познатото ни и любимо табло, леко закривено към водача, с контролни уреди, бутони и превключватели, разположени точно там където водача инстинктивно очаква да ги намери :?: :?: Вместо това получаваш табло, което може да се намери ж Kia Sedona :!: Няма усещане за Марката и това е... За тия пари по-добре да си купя Alfa Romeo GTV 3.0... Поне знам, че Chris Bangle не може дори и за метач да стане в Pininfarina :evil: Без да казвам голяма дума, но МБ настига БМВ (за съжаление) и не се знае знае ли се... :oops:
Power is Nothing Without Insanity

Назад към Страхотни истории