На косъм и аз ...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

На косъм и аз ...

Мнение от Penchev » 02 Мар 2006, 18:37

Колеги днес и аз за една бройка щях да качвам снимки тук и то не заради нещо друго а заради хора,които знаят да гледат ,като коне с капаци напред и нищо друго не ги интересува,дори покрай тях :bang: :ranting: :maad: :banghead:

Та движа се по столичния бул."Цариградско шосе" в посока "Плиска" в лявото/бързо платно с около 90 км/ч с Комбото и ,така както си се возя блаженно под звуците на вече пращящите тонколони, предии спирката на "Окръжна болница" от средното платно едно Саксо предприе рязка маневра,като буквално на педя от мойта броня се престрои пред мен в изпреварващата лента и аз скочих яко на спирачките и тогава настана "веселбата" :shock: :shock:

Тоя кютук,като се хлъзна така,че да се блъсна в мантинелата без да ми трепне окото с голяма бързина парирах колата с обратен волан,за 2-3 метра се движих на дрифт и така както си знаех,че в ледващия момент опела ще тръгне да се измята в другата посока с още по-голяма сила и скорост ,така и стана ... Втория път с такава скорост навъртях пълен обратен,че се чу страшен удар от ограничителя на рейката :shock: Возих се с вратите напред по посока на движението незнам колко ама не беше малко :shock: :shock: :evil: :evil:
Лошото беше,че освен всичко друго екшъна се разиграваше точно на спирката,където беше пълно с хора,които гледаха вцепенено автомобила,който се пързаляше и леко към тях ... Докато се плъзгах ,погледнах през стъклото на пасажера една Е34-ка,която демонстрира безупречно спиране и слава богу,че в противе случай щеше да ме изцепи странично :shock: :shock: :shock: В следващия момент спрях на около метър срещу спирката,беше пълно с хора :shock: :shock: дадох си сметка,че ако всичко се беше разиграло с по-висока скорост ,вероятно щеше да има пострадали,пометени от кола - нищо неподозиращи и чакащи за автобуса :confused: :confused: :confused:
Веднага включих авариините светлини и започнах да правя маневри за да тръгна отново в желаната посока ... след няколко минути,като се отпуснах ,главата ми щеше да се "пръсне" :evil:

Имах късмет,но и сам се убедих,че ако не ходим да тренираме с колите,просто си правих катастрофа и то тежка :!: Много ясно си спомням всеки миг и много точно действах - доволен съм от себе си :D
Тези баничарки са много зле по отношение на стабилност на пътя,поради високия център на тежеста,така гадно се заклащат и излизат от контрол,че едва ли има по-гадна техника за каране от тях :evil:

А и още нещо - асфалта там е на кръпки,къде нов,къде стар и напълно износен хлъзгав :evil: Това не може да са пътища,та ако ще Бойко тъпото да дойде да почне да ме убеждава в противното :dummy: да оставим дупките на страна,дори и там където ги няма пътищата не "предлагат" никакво сцепление :!:
поради тези разлики отляво и отдясно се хлъзна колата така жестоко ...

Съветвам горещо всички да внимават изключително много,сега когато пътищата са мокри,заледени или заснежени :idea: Това,че всеки един от нас може да се чувства в състояние да владее в някаква степен автомобила си не означава,че е застрахован от неприятни ситуации :!: Всички сме зависими на пътя от другите участници в движението и никога не е късно да се случи нещо лошо - дай боже да няма пострадали иначе другото се изхвърля дори :!:

Георги Пенчев
Изображение

Назад към Страхотни истории