Карпе Дием (Carpe Diem)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- BrAmKo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 320d
- Мечтае да кара: М3 е92
- Детайли за колата: E90
Карпе Дием (Carpe Diem)
Та значи знаете като се нервира малко човек какво му остава ../качва се в колата и излива всичко на пътя, кара бяасно и за миг не мисли за насъбралите се главоболия или за недоразбирането с отсрещния пол...да във всичко за съжаление има замесена жена. И именно тези същества наречени жени немога да ги разбера, казват едно , имат предвид друго а искат трето...е няма такава сатира брато. Естествено накрая винаги си виновен независимо защо и как е станало, но като изпитваш нещо към някого те боли на макс. След поредното изпаващо нервите събитие реших да се кача на Е36 и да се повозя като ХОРАТА, демек да не пада по 4хил оборота ваносчето и да ми позамерше малко на феродо от спирачките след като си я изпъвал от светофар до светофар и после по магистралата да охлади малко дисковете и накладките. За по долу написанато едва ли някой ще повярва, но съм длъжен да го споделя...Карайки вече към вкъщи спокоен и доволен от колата и от себе си ме изпреварва някакъв жабар с мерцедес SLK kompressor 2005 година и ме гледа някак си казваики с поглед (ха,ха,ха) и от там след точно 3 секунди ми кипва и на следващия светофар заставам зад него гледайки двата му ауспуха и казвайки си на ум...тука ще се узориш да го стигнеш тоя, но достойнството го изисква. Намираме се на двупосочен път с доста трафик вечерта но в наща посока сме аз и той
на жълто вкарвам първа а тоя
вече трагва и от там газ до прекъсвача и замалко да се забия в задната му броня, от там втора и вече почвам да го изяждам, трета и все едно ми свири оркестър от 200 цигулари и 200 цигуларки от готините , нямаше как в насрешното да го изпреварвам но определено от 3-та нагоре бях принуден да не натискам педала до край, изоставах малко и после подавах газ зада го дразня и след ователно успях , на кръговото тип руски паметник му видях не толкова усмихнатата физиономия на настъпена жаба
а аз крещейки истерично си хванах моя път и неможех да повярвам. Сега се рових да тарся какви са характеристиките на въпросната кола и откривам следното: Мотор-М271 1,8 120 киловата с компресор TPS *(TWINPULSE SYSTEM) wow!!!!
много спортно окачване и какви ли не там екстри, а аз със мойта скромна е36 320и ваносче му настъпих мазолите. За голфовете 4 Г Т И знаех отскоро че нямат шанс било и то с турбо 1,8 , ама за тоя родстар нямах идея и излезнах с мисалта че ще загубя.
Извда...всяко зло за добро ако не те беше ядосала жената нямаше да изпиташ това удоволствие от карането и като за десерт някякъв си бенц там с 2 ауспуха и настъпена жаба вътре.
Carpe Diem

вече трагва и от там газ до прекъсвача и замалко да се забия в задната му броня, от там втора и вече почвам да го изяждам, трета и все едно ми свири оркестър от 200 цигулари и 200 цигуларки от готините , нямаше как в насрешното да го изпреварвам но определено от 3-та нагоре бях принуден да не натискам педала до край, изоставах малко и после подавах газ зада го дразня и след ователно успях , на кръговото тип руски паметник му видях не толкова усмихнатата физиономия на настъпена жаба

Извда...всяко зло за добро ако не те беше ядосала жената нямаше да изпиташ това удоволствие от карането и като за десерт някякъв си бенц там с 2 ауспуха и настъпена жаба вътре.
Carpe Diem
1 мнение
• Страница 1 от 1