На косъм от тоализиране на Е30-ката...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Cult Society » 08 Фев 2006, 18:59

да аз най вече се уплаших защото ако беше задрала задницата в ТИР-а > щеше да издърпа и предницата натам и да влезем под него..... иначе ако само се бехме увъртели в канавката ми дремеше.

така си беше - накъдето и да погледнеш пише "еърбег" ... идеята е че големите коли много лъжат в скоростта и ако се заблееш става страшно. затова мразя автоматици .

иначе съм почитател на разумните скорости..... ( сега като се сетя как се бягах с един Рекстън от Кюстендил до Радомир с А4 1.6 по баирите и светеха некви триъгълници вътре миришеше на съединител, гуми, и пот ( не върви тва дееба) :mhihi:

та - в общи линии - трябва да се внимава :!:

иначе за тренинга по пътя за Алеко съм съгласен - особено ако сте с кола с предно предаване - в 21 30 вечерта .... хубаво е да имате късмет и наблизо да има Рейнджровър който да ви извади от канавката ;) ( с въже - за дясна предна OZka 8)

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 09 Фев 2006, 19:02

Cult Society ама и ти си от отбора,като чета :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Само така :yes:

Малко ми стана жал за ОЗ-ката ама някой път човек няма избор :(

Георги Пенчев
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 10 Фев 2006, 12:03

Cult Society написа:да аз най вече се уплаших защото ако беше задрала задницата в ТИР-а > щеше да издърпа и предницата натам и да влезем под него..... иначе ако само се бехме увъртели в канавката ми дремеше.

ахъм ;)

Cult Society написа:иначе за тренинга по пътя за Алеко съм съгласен - особено ако сте с кола с предно предаване - в 21 30 вечерта .... хубаво е да имате късмет и наблизо да има Рейнджровър който да ви извади от канавката ;) ( с въже - за дясна предна OZka 8)

радвам се да чуя, че все още си на пистата. Това едновремешните 16-ки ОZ ли са, с които беше обул предишнат си кола?
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Cult Society » 10 Фев 2006, 12:15

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

така си е - от отбора съм :D

да не ти е жал за ОЗките - много са здрави а и не и личи. беше адски куриозна ситуацията. КАчвахме се в някаква поледица нагоре и едвам издрапахме до Романския оттам пбратен и Владето ( един турбо френд който беше навигатор) вика "тук има един много гаден завой внимавай...... " и така като минахме "гадния завой" вика " тоя е супер - въртиииииииии:):):)" и аз въртииииииииииии. колата тотално настрани завия перфектно но предницата щеше да обърше апекса на завоя.... оттам се изкорках - скок на сопкити..... и аха аха аха ...... за малко да се размине.... да ама не - предните гуми леко в канавката . колата перпендикулярно на завоя в средата - викам си сега акио дойде некой рацер да ни омаа тука ..... пробвам с заклащане 1ва-задна.... ииииии за малко да успея но ..... презкочих напред вместо назад ..... :mhihi: сиреч - заглавихме хептен болида с ОЗки и -40мм окачване. в сущия момент пристга един Рейндж - стъклото се сваля и драйвъра ме пита " имаш ли въже?!?!?" преди да го беше казал това - аз вече бях закачил въжето за задната кука и предната на Рейнджа..... тва животно без да превъти и една гума ме дръпна......настрани в канавката за 0 време. :confused:
оттам пристигат некви пичове с избушен корсаж - (само за зимни трнировки се ползвал ) и викат "дърпайте го за предната джанта ;)"
без да се замисля за секунда - куката на ОЗката и онова животно - франкенщайна на Англо-Немските отношения ме издърпа.

Горе е много яко - въпросната вечер имаше две Е36 купета - сиво и черно мисля че бяха - с сивото се пускахме заедно надолу - ако въртеше гъзо..... :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Cult Society » 10 Фев 2006, 12:21

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

така си е - от отбора съм :D

да не ти е жал за ОЗките - много са здрави а и не и личи. беше адски куриозна ситуацията. КАчвахме се в някаква поледица нагоре и едвам издрапахме до Романския оттам пбратен и Владето ( един турбо френд който беше навигатор) вика "тук има един много гаден завой внимавай...... " и така като минахме "гадния завой" вика " тоя е супер - въртиииииииии:):):)" и аз въртииииииииииии. колата тотално настрани завия перфектно но предницата щеше да обърше апекса на завоя.... оттам се изкорках - скок на сопкити..... и аха аха аха ...... за малко да се размине.... да ама не - предните гуми леко в канавката . колата перпендикулярно на завоя в средата - викам си сега акио дойде некой рацер да ни омаа тука ..... пробвам с заклащане 1ва-задна.... ииииии за малко да успея но ..... презкочих напред вместо назад ..... :mhihi: сиреч - заглавихме хептен болида с ОЗки и -40мм окачване. в сущия момент пристга един Рейндж - стъклото се сваля и драйвъра ме пита " имаш ли въже?!?!?" преди да го беше казал това - аз вече бях закачил въжето за задната кука и предната на Рейнджа..... тва животно без да превъти и една гума ме дръпна......настрани в канавката за 0 време. :confused:
оттам пристигат некви пичове с избушен корсаж - (само за зимни трнировки се ползвал ) и викат "дърпайте го за предната джанта ;)"
без да се замисля за секунда - куката на ОЗката и онова животно - франкенщайна на Англо-Немските отношения ме издърпа.

Горе е много яко - въпросната вечер имаше две Е36 купета - сиво и черно мисля че бяха - с сивото се пускахме заедно надолу - ако въртеше гъзо..... :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 13 Фев 2006, 11:41

и аз имам едно такова преживяване миналата година с трабанта.отиваме с приятели на момина скала да спим,ма аз с още един приятел ае към ветровала да видя сестра ми.та нагоре мокър сняг ,ма дълбок.нооо трабаня с и тегли(всесезонки semperit-мноо добри)и аз весел си пърпоря нагоре-и по едно време разклон.ма на най-големият баир и на завой.и аз -са на къде сме,я да видя- :mhihi: и после никво мърдане :lol: ни на горе ни надоле...ба викам си аре ше викаме некой да ни изтегли-ма така на завоя баш :shock: ...и кво?,и аре ше бутаме-прятеля ми де ...и а напред а назад-изкарайме го и по живо по здраво-нахижата...там следобеда вече на не знам си колко бир-ше ходя да дрифтвам :P ,та по едно време забих предницата в преспата-и като на снимка цялата се беше отпечатала :mhihi:

Изображение

Предишна

Назад към Страхотни истории