Ловчанлии, проверете си полигона
Модератори: mitaka7, Общи модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Ловчанлии, проверете си полигона

Защо не казвате, че имате такова готино местенце:)
Но всичко по реда. Имахме малко работа с Пепсън в Ловеч и тръгваме от София (Пазарджик отпадна

И така, ние просто си продължихем да си караме с 90 - 100 и то в лява лента, носейки се малко и минавайки отново всички до един, които ни бяха минали на сухото, че и дръпнахме доста напред. Все пак си оставям голям резерв от възможностите си, заради краката и кръста, а и все пак колата не е моя. А Пепсън дреме до мен. Само един път, дето не можах да задмина един камион, защото лявата гума нямаше никакво сцепление и превърташе, но това беше - нищо особено. Доста километри по-натам шосето в продължение на няколко километра беше сухо и естествено магистралните рейсъри ме настигнаха и минаха отново, но, опази боже, пак заваля сняг, и айде пак с 60

И ПАК ги минахме с 100, последните ги изядох за ВТОРИ път на завойте преди Ябланица. Идеше ми с големи букви да напиша на задния джам - 84 к.с....ама ДИЗЕЛ

А ние с Пепсън

Само един с едно Пежо се оказа пич и ни махна с усмивка на лицето.
Сменихме се и пак същото - минахме всички, които успяха да ни подминат, докато сме спрели, за ТРЕТИ път

Пак с 90, а те с 60.......То на сухо и направо лесно се карало, ма на сняг, лед и завой, де да знам, явно не е същото

Минахме по стария път за Ловеч, който не беше опесачен, само беше минал трактора и след това намерихме нещо, приличащо на полигон на територията на Ловеч, което след час и половина запъната в най-горно положение ръчна оставихме в доста различен вид, в сравнение с това, което намерихме. Но ловчанлии ще видят и разкажат

Общо взето беше страхотна вечер и страхотно каране, сега ме боли всичко, но съм повече от доволен.
Благодаря на Пепсън, че споделя с мен "Бабата" и благодаря на този Опел, над който издевателстваме вече няколко години и противно на всички очаквания той продължава да си ни вози и тегли (не едно или две БМВ-та е теглил горкия), а като знам само къде сме го насаждали

Та мисълта ми е, че пак ги минаваме, може да е със слаб Дизел от Рюселхайм, ма пак ги минаваме

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
1 мнение
• Страница 1 от 1