Нищо против жените шофьори ама...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Нищо против жените шофьори ама...

Мнение от vicho » 06 Фев 2006, 23:40

Не мислех, че въобще ще пиша в този раздел ама има за какво, преживяването е по-скоро странно и абсурдно, но има какво да научим, поне така си мисля... (а и като прочетох на Пенчев случката, започвам да си премислям някои неща)

Вчера сутринта тръгнахме от София за Враца с брат ми, автомобила е Шкода Октавия 2003-та дизел (което всъщност не е важно, но просто уточнявам). Пътя беше отвратителен, на отиване цялата магистралата от тук до Ботевград (почти всички знаете пътя) беше с около 3-4 см сняг по нея, неразрината, нито пясък, нито луга, абе нищо, идеално за дрифт, само ЪКЪЛ да нямаш ;) Както и да е, брат ми караше спокойно, през повечето време с 90-100, което пак си беше бързо за тая обстановка, ама той си знае. На отиване срещнахме няколко коли. Точно след Люти Дол (община Мездра, това е на около 30на км от Ботевград) имаше обърната кола, по таван, целия смачкан, вседствие от лошата пътна обстановка, и явно несъобразена скорост. Тавана беше смачкан, имаше пътна помощ и полиция, и решихме да не спираме, и без това пътувахме твърде бавно, считайте около 1 час и 40 минути до Враца, при положение, че аз си ходя през повечето пъти за около 50 минути (повечето знаете как карам по магистралата :uups: , а и да не знаете, вижте ми ранга ;) ). Там във Враца, направо останах потресен, 10на сантиметра утъпкан сняг по главните улици :shock: What the fuck? Перфектна работа за дрифтинг... :roll:

Свършихме си работата и си тръгнахме за насам, на връщане в комбинация с лошото време (обилен снеговалеж), непочистен път, имаше и адско движение, точно преди Ботевград познавате (предполагам местността) по билото на хълмчето има много завои, събрахме се колона 15на коли с средна скорост 40-50км/ч, което си е доста бавничко, при положение, че при сух път там карам с около 90-100 (ако няма движение). И тук идва интересното или как да кажа, потрисането :shock: , свършват завойте и идва дълга права, колоната продължава да се движи с същата константа, и отзад една РУСА МАДАМА с Рено 19, връща една скорост надолу и тръгва да изпреварва цялата колона... Хубаво, набира вече 80-90, че може и 100 да е направила, не знам, отсреща идва камион, и брат ми каза "край, тая се блъсна челно, че и нас ще повлече" ,върна две скорости в комбинация със спирачки, а мацката какво правеше, караше ЧЕЛНО срещу камиона с газ, стоповете и не светнаха и за миг, камиона взе да спира, колоната също и и направиха място да се прибере, при, което какво прави мацката, тръгва да заобикаля камиона от външната страна (сиреч от ляво, а пътя е с две ленти), а шофьора на камиона виждайки реакцията, тръгна към нашето платно, и някак си се разминаха, като тя влезе в канавката и в последствие излезе и се прибра в колоната :shock: Не знам опитайте се, да си го представите, останахме потресени с брат ми, че и цялата колона, а камионджията не знам какво си е помислил, мацката щеше да се разбие ЧЕЛНО В КАМИОНА... Не знам какво си е помислила, не знам как взе тва решение, ума ми не го побира, знам, че ако се беше ударила щеше да стане много лоша верижна катастрофа ЗАРАДИ ГЛУПОСТ, заради нейна глупост, щяхме да отнесем плувката всички. Аз ако бях на мястото на камионджията щях да сляза и да и запукам шамарите и да и скъсъм книжката, също много ми беше интересно ако я бяха видяли полицайте какво щяха да и причинят...

Само размисли, размисли и много "Ако"-та, добре, че нищо не стана...

Да ви направя схема ...

| 99 |
| 99 | |
| 99 | |
99|55555| 1 |
|99 | 2 |
| 99 | 3 |
| 99 | 4 |
| 99 | 5 |
| 99 | 6 |
| 99| 7 |
| | 99 |

петиците са камиона, малките цифрички колоната (около 15 коли)
99-ките Рендето с мацката

малко семпло ама... мисля, че нормалната рекация е да се прибереш в колоната макар и да удариш някой странично, а не челно в камиона с ГАЗ, ама не знам...
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Назад към Страхотни истории