Как да не ги мразиш КАТаджийте

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 04 Дек 2005, 18:39

vasil088 подкрепям те напълно...Разбирам,че трябва да си вършат работата,но някога преминават границата и почват да си избиват комплексите...Нормално ли е да те спират по 2-3 пъти всеки ден,да искат да им отваряш всичко и да пускат тъпи лафове от рода "тоз мотор не е на тази кола","си ди-то е крадено",а оня ден носехме един амфитон в багажника и за него се изцепиха,че е краден,пренабивани номера на мотор и рама на Москвич-то тряяяя си супер тъп да се занимаваш да пренабиваш на такава кола ама ходи се разправяй с тях...На тормоз си го изкарват и колкото малко уважение имах към тях изчезна...За мен това са неграмотни,заядливи и прости хора,които използват положението си да си оправят личните проблеми и да се правят на важни клечки...На вчера имаше скандали на една спирка и полицая супер нагъл вика на момчето което караше-"имаш късмет,че съм с униформа,и че сме на спирка,защото набързо щях да те вкарам в дерето и да ти кажа на кой ще държиш такъв тон...набързо ще си глътнеш обеците като те подхвана със шамарите"Кой ще подхване не ми е ясно-на акта чета мл.автоконтрольор->е с кой говорим,че не ми стана ясно...С някакъв дърт кукер с прическа на вълка от ну пагади и изшкембен кат матрошка...Полицията ни е пълна мизерия и не ги уважавам никак...Само знаят да заплашват с бой,един не съм чул нормално като на човек да ти обясни провинението-все мутреят насреща,и ако имаш възражения съвета им е "по-добре недей се занимава няма смисъл"...Вчера в управлението се наслушах и на смешни коментари,че ни е било широко около врата,защото не биели-колко хора знам смазани от полицаи,и законите ги били спазвали само те-кви закони...редовен номер им е да светне червено,пуска буркана и минава,изгася ги така...За големите си затварят очите и изведнъж закона изчезва а като се появим "простосмъртни" и почва задълбоченото следване на конституцията...Ай стига,че пак се изнервям заради глупавата ни полиция,закони и държава :evil:
Изображение
8.32

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 05 Дек 2005, 15:13

PIONEER написа:....

Когато се заяждат без причина е едно нещо, но да не им спираш като махнат щото така ти е кеф в момента е съвсем друго, нали? Вярно е че има много комплексари които избиват комплекси и се заяждат, но ако си сигурен че колата е наред по всички параграфи и не могат да ти напишат глоба, какво правиш??? Спираш си културно и им гледаш сеира, докато се мъчат да намерят нещо нередно... А за това да те кара да иска да му отвориш всичко и да проверява, ако не греша нямат право без изрична заповед (може и да бъркам де)...

А как мислиш се чувствах аз първите няколко месеца като взех колата? Където ме видеха там ме спираха, но вече май им писна и освен за рутинна проверка по време на разните акции и за явно нарушение не са ме спирали... А и по колата ми няма за какво да се заядат, че да си искат 20 кинта :mhihi:

Bavarishe , че полицейските Астри не са от най-бързите е ясно, но можеш ли да ми гарантираш че с Е36 316i/318i(318is не го броим- познай защо :D ) в градски условия ще се измъкнеш от една-единствена кола на ченгетата :?: Не смятаме това че без грижи могат да ти блокират пътя както им е кеф... Май не можеш, нали....
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 05 Дек 2005, 22:14

PIONEER написа:vasil088 подкрепям те напълно...Разбирам,че трябва да си вършат работата,но някога преминават границата и почват да си избиват комплексите...Нормално ли е да те спират по 2-3 пъти всеки ден
bam-bam и PIONEER кефите ма МАЙНА :bchug:
Не съм искал с никой да се заяждам,просто искам да ви кажа едно,че Пловдив(макар че ми е роден град) е най тъпия град с едни от най лошите и корумпирани ченгета коренно различни от тези в София.А и между другото в София имам повече и по истински приятели от нашия град.Толкова по въпроса за да не ми кажат някои хора фразата от известната песен на Ъпсурт"Колега аре не ме занимавай с глупости".А тези които ми говорят за некви астри сте просто жалки.
Благодаря на двамата за подкрепата ;)

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 06 Дек 2005, 16:57

нема страшно пич нали за тфа сме от 1 клуб да се подържаме .. само 1 съвет като питаш нещо за колата не споменавай че е 316 че някои хора грам не я броят за кола и най много да си останеш само с питането ... макар че тфа е бмв форум ама иди им го обясни ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ultimate_driver » 27 Дек 2005, 21:16

Я кажете кой е видял хубаво от полицаи (освен че кълват на 10 лева)? Ето какво ми се случи преди 3 години: карам Фиат типо и спуквам гума в 12 през нощта, слагам резервната но тя се оказа изкривена и карам бавно с 15-20 ми/ч защото колата ще се разпадне.Влизам в завой и си карам като силно стискам волана и се моля да се прибера по-бързо.Срещу мен от завоя се показва светлина от фар която се приближава към мен, след 5 секунди светлината от явно автомобил с един фар влиза в насрещното, т.е. моето платно.Други коли нямаше и реших че или тва е някой пиян или ще ме обират.Аз подадах газ и вдигнах 30-35 за да избегна евентуален удар а колата просто се тресеше.В последния момент виждам че това е полицейска патрулка жигула БЕЗ СВЕТЛИНИ. ОТ ПРОЗОРЕЦА НА ПАСАЖЕРА един малоумен "орган"на реда свети с прожектор пред жигулата а другия орган кара.Първия изважда през прозореца стоп палка заедно с прожектора.В този момент колата беше пред моята успоредна с нея и на разтояние колкото да се разминем без да се ударим.Аз реших да не спирам но мисълта да дам оше газ бързо отмина.КАТ органите (двата мъжки органа) обърнаха и ме настигнаха и спрях.Вместо да ми помогнат че едам карам с тая гума тея ме провериха а аз им теглих една, след като разбраха че всичко друго (освен гумата) ми е наред.Не се обидиха много и се позасрамиха.Аре ся ми хвалете КАТ, майка им ...
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 28 Дек 2005, 3:10

хахаха яко .. и мене са ме спирали така ... чудя се имат ли право .. баси като нинжи са се едно снимат екшън филм праят се на батмани ебах чудото :mhihi:

Предишна

Назад към Страхотни истории