За първи път на сняг с.....жената.

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 26 Дек 2005, 2:03

Ей колеги,за жените е така в общия случай,НО русичкото :twisted: ,кара като Себастиан Льоб WRC-то :!: :!: :!:

Аз лично ако бях на мястото на Мартин "деффи" както го нарече :mhihi: :mhihi: , не бих се "курчил" много-много :shock: :!:

... добре,че Реното й не е от най-силните :!: И още нещо - задните й гуми са малко "паднали",демонстрира ми няколко номера с ръчна спирачка и :shock: :shock: :shock: баси майката :twisted: :twisted:
Е такава жена признавам,със сигурност е силна във всички отношения :bowdown: :bowdown:

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 26 Дек 2005, 11:30

Penchev написа:Аз лично ако бях на мястото на Мартин "деффи" както го нарече :mhihi: :mhihi: , не бих се "курчил" много-много :shock: :!:

ела да учиш 1 година в тоя унивеситет и ща видим кво ще говориш после.... 99,99% съм сигурен че ще смениш най-малко предна, задна брони, странични огледала, ако си "късметлия" и лайсни, ще се наложи и една боичка да удариш.. и всичко това докато колата ти седи паркирана :!:
отдавна ми е писнало от такива шофьори дето са ултра супер дупер бързи, добри, велики, безгрешни и кво ли още не а като ги повозиш малко, или им предложиш дръпка или нещо подобно веднага се наакват и "бягат" по най-смешния и жалък начин

имам примери със хора и случки от ТОЗИ форум - ама айде няма да споменавам имена и истории.....

всички сте ултра бързи във форума, а на събора кво стана ? 80% от гонките на който бях свидетел бяха под сяква критика - на всяка смяна на предавките колите забиваха носа и т.н., ами дрифтовете до хотела ? от 30-40 опита аз лично видях 2-3 които да си струват !

не ме разбирайте грешно - аз не твърдя че съм добър шофьор - нямам самочувствието на нищо повече от един средностатистически начинаещ - обаче се дразня от хора дето си мислят че са хванали господ за оная работа и се праят на по-велики от тия от холивудските филми ! (които филми всъщност за виновни за всичко)

заради такива като тях останалите правим ремонти и ходим по гробищата да носим цветя !

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 26 Дек 2005, 11:54

Марто,нищо лично приятел :!: Просто видях как кара Клиото,не сме летяли като луди из Варна,но комплексно ми направи адски добро впечатление девойката :D :D :winky: Завиване,спиране,контрол - наистина ;)

А че има скапаняци,какво да ти кажа,писнало ни е на всички :!:

Георги Пенчев
Изображение

ВЕТЕРАНЪТ
Аватар

Мнение от roko » 26 Дек 2005, 16:10

Жорка ,покани гаджето с клиото на Нова Година :D
http://img190.imageshack.us/i/rokopodpis.mp4/...шофирай разумно
'84- е30- 323 '93- е36-318ис
'89- е30- 316 '00-е46-320
'91- е34- 518 '94-е34-525tds
'92- е36- 318
'90-е30-бяла
'98 е36 -черно комби
'97 е36 -сиво комби

Красива и екстремна
Аватар
Кара: bmw 328

Мнение от bawarka » 26 Дек 2005, 17:05

Мартине ..." потренирай 10-20 000 км и ела да те видим ква шофьорка си ма не във форума, или в ирс, или на нийд фор спийд... "
Незнам кой се прави на стрийт рейсър , но определено аз нямам какво да претендирам с мойте 50 умрели коня :lol:

За пореден път ти казвам , не познаваш даден човек - не говори за него! Ако си сила , ще си направим гонка нямаш грижи..макар и с неравностойни коли , мен не ме е срам да падна от някой , но бъди сигурен че няма да ти дам мигач като те изпреваря и като ти изпръскам предното стъкло с гуведарщината по улиците :lol:

Аз също уча в този университет ама нямам драскотинка по колата, незнам как твоята седи паркирана... :mhihi:

Геш :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 26 Дек 2005, 20:42

bawarka написа: За пореден път ти казвам , не познаваш даден човек - не говори за него! Ако си сила , ще си направим гонка нямаш грижи..макар и с неравностойни коли , мен не ме е срам да падна от някой , но бъди сигурен че няма да ти дам мигач като те изпреваря и като ти изпръскам предното стъкло с гуведарщината по улиците :lol:
Аз също уча в този университет ама нямам драскотинка по колата, незнам как твоята седи паркирана... :mhihi:

тва което написах не беше насочено срещу теб, а срещу групата от хора за която говоря :!:
тук таме има обръщения към теб защото ти си причината да избухна така :!:
а това което ме подразни е че ти също говориш за хората без да ги познаваш
"а аз оня път като излизах от сейнт джон те видях..."
тва кво е ? се едно аз да кажа "пък аз снощи като минавах покрай зимно тракия та видях да висиш при травестите"...
кво си видяла ? къде си го видяла? дали съм бил аз? откъде ме познаваш? откъде знаеш кво карам? ако знаеш отговорите на тия въпроси ще не се обади ? обаче е по-лесно да седиш и да гледаш отстрани а после да пишеш във форума... къде истини - къде украси, кой може да каже ?
та лесно е така да се дрънкат врели некипели видени - недовидени, чути - недочути и т.н.
данеби да не си била канена на сбирките досега ? както ти, както и откачена, както и Ф14 и Тъндър мисля също... кой от вас дойде ? на кого видяхме лицето? или колата? или уменията?
хубави приказки говориш - ама се криеш зад тях

ми знаеш ли че аз например видях веднъж на един сфетофар една русо момиче с клио дето 2 пъти си изгаси колата на сфетофара, едвам тръгна и замалко да я отнесат щото се опитваше да прай ляв завой ? направи ми впечатление щото от предния сфетофар се опитваше да се пъне не на бмв-то и да мине пред него (някакъв вид рейсърка е била явно) в тоя случай бях с брат ми с е36цата та... това може и ти да си била, може и да не си ама не тръбя из форума как си станала за смях... най-малкото щото няма как да знам дали си ти.... щото не те познавам - както и ти не ме познаваш и никога не си ме виждала :!:

относно гонките - отдавна съм над тия неща, също така не бих се качил да карам чужда кола ! нямам кола равностойна на твоята, а би ме било срам да кажа че съм се дърпал с 2-3 пъти по слаба кола...
имам пассат 2 - 107 к.с. и бмв е30 323и 139к.с. (дори и за тях нямам претенции да ги владея перфектно) - ако си намериш кола която да е равностойна на една от тях - нямам нищо против да се пробваме... тамън ще ти затворя устата - само дето най-вероятно тва няма да стане щото ще предпочетеш да седиш във форума и да пишеш ;)

"но бъди сигурен че няма да ти дам мигач като те изпреваря и като ти изпръскам предното стъкло с гуведарщината по улиците"
а тоя ти лаф само подкрепя едно мнение което все повече и повече се насажда у мен - а именно че принадлежиш към тая група от хора към която негодовувам - и забележи досега все още не съм ти лепнал тоя етикет именно защото не те познавам (макар и да си имам някаква представа вече)

а на всичкото отгоре преди три месеца не беше започнала учебната година и няма как да съм бил в университета... но айде да речем че е било малко по-късно... и знаеш ли какво ? тогава бмв-то ми не беше в движение! мда.... втория ремонт беше завършен преди не повече от 2 месеца ! имам спомен че докато я разработвах не съм идвал с нея в университета... и първото ми появяване с нея е било преди не повече от месец и половина :!:

но ти си ме видяла преди 3 месеца.... както и да е - това няма абсолютно никакво значение :!:

та ако си намериш кола равностойна на някоя от моите ще се видим на стартовата линия - мен също не ме е срам да падна - казах по-горе дори нямам самочувствието на кой знае какъв шофьор - но квото мога го показвам на съответните места... който между другото са далеч от интернет ;) и ако ме биеш ще го кажа пред целия форум (явно това е важното за теб място) че съм бил победен от една жена ! от теб ! и ще призная пред всички че си по-добра от мен ! но дотогава - се надявам да не говориш глупости по мой адрес без да си ме виждала - защото докато не се обадиш и не кажеш поне едно "здрасти" някъде по улиците, пред сейнт джон или където и да било ТИ НЕ СИ МЕ ВИЖДАЛА и нямаш право да говориш по мой адрес :!:

има един лаф
"нека комшията да каже че е ебал сестра ти - пък ти после иди обяснявай че нямаш сестра"
важи с пълна сила в случая

П.С. извинявам се на модераторите и автора на темата, но не се сдържах - ако може да позатрият мненията (след като ги прочете баварката) и да я заключат или там квото се прави в тия случаи

Красива и екстремна
Аватар
Кара: bmw 328

Мнение от bawarka » 26 Дек 2005, 21:21

DEF пич многословен си.. а повечето от нещата дето ги казваш невиждам защита.
1.Виждала съм ти снимки
2.По тези снимки се сещам че съм те виждала в Петлешев следователно знам кой си!
3.Караш сиво Е30 323 както спомена и ти..
4.Видях те преди 3-4 СЕДМИЦИ не месеца:)
5.Гасила съм кола веднъж , на сняг!
6.Няма как да те стопирвам , като травеститите на църквата и да ти кажа Здрасти аз съм баварка :lol:

А и за какви срещи ми говориш от форума във Варна ,та вие се събирате компания от които май само ти и то откоро имаш БМВ, а останалите дори и не влзат тук.
Като си над тия неща , ще те помоля да се оттеглиш и да не не отправяш предизвикателства от сорта на :" като минеш 10к-20к км ела да те видим" .
Толкова си докачлив и дребнав ,че ...всичко приемаш за чиста пара.

Ти си от хората дето могат да се базикат с останалите ,но когато тебе те ощипят и то за нещо което наистина е било така ;) подскачаш!
А и това , че си се засегнал ме навява на мисълта ,че явно знаеш що за твар си на пътното платно!
И бъди сигурен , че съм далеч от тези неща да се пъна по сфетофарите и да застрашавам живота на хиляди хора.....Поне хората , които ме познават от тук знаят що за човек съм.
За неравностойни коли не ми говори...или се навиваш или не .
Тия вафли сме ги яли майна...

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 27 Дек 2005, 1:04

roko написа:Жорка ,покани гаджето с клиото на Нова Година :D

:(

Георги Пенчев
Изображение

Предишна

Назад към Страхотни истории